İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleriza normalde bir kac saat sonra artik istifasini sunar galiba bu durumda kalacagini sanmiyorumBMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe olacak diye düşünmekten iş yapamıyorum. Nasıl bu noktalara geldik inanamıyorum herşey 2010-2011 sezonu devre arası başladı, keşke o güne dönebilseydik bir forvet transferi ardından gelecek olan resmi şampiyonluk bizleri çok farklı konuma götürürdüBMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatılacak ufak adımlar insanı başarıya götürür
Yorum
-
Akşam erken yatmıştım. Sabah ancak haberim oldu. İşi gücü zor toparladım, kongrede kim aday olur diye düşünmekten.
Acil bir şeyler yapmamız gerek. İHO aday olursa ve seçilirse taraftarlığımı askıya alırım!
İşi bilen, hislerimize tercüman olacak, yeri geldiği vakit amatör ruhla hareket edecek, siyaseti sadece gerektiği vakit kullanacak bir başkana ihtiyacımız var.
Yoksa sonumzu yakın ve çok kötü arkadaşlar.Hamiş
Yorum
-
Arkadaşlar bizlerde çok büyük paralar olmadığı için milyonlarca lirası olan biri gelse kulübe cebinden para verecek zannediyoruz. Yıllarca bu hatayı yaptık ama yok öyle bir dünya.
Hiç bir zengin peşinden kaz gelmeyecekse kimseye tavuk vermez. Kaldı ki sermaye, iştirak ayrı bir şey nakit ayrı bir şey.
Ben yaklaşıl 1 milyar kişisel serveti olup masadan hesap gelince uzaklaşan adam da gördüm, 150 milyon ciro yapıp 1 milyon nakit bulamayan adam da.
Çoğunluk zaten paralı başkan takıntısından vazgeçmiş ama hala kafasında soru işareti olan arkadaşlar için yazıyorum.
Bize dürüstlük, sistem dışında olmak, kirli ilişkileri olmamak ve profesyonel ekip kurabilme yeteneği lazım. Tabi bunların üzerine de 7-8 yıl zaman.
Yorum
-
İlk olarak efes61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener'e yumurta atılırken burada biçok kişi bize başkan mı yok havasındaydı. göreceğiz bakalım başkan varmıymış..
Bu şehir Trabzonspor'u satalı çok oldu, geçmiş olsunHamiş
Yorum
-
Trabzonspor'u düzlüğe çıkarabilecek kimse yok etrafta. Hacıosmanoğlu döneminden sonra bu külüp en az 5 yıl daha başarılı olmaz diyordum, şimdi Usta dönemi sona eriyor yine doğru düzgün aday yok, yine diyorum ismi geçenlerden birinin gelmesi halinde en az 5 yıl daha başarılı olmaz bu kulüp.
Trabzonspor ya satılsın iyi bir paraya ya da lağvedilsin. Başka kurtuluşu yok bu kulübün ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum