Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu saatten sonra akıllı adam başkanlığa aday olmaz.
    keşke doğru olmasa idi
    BMN KOCAELİ

Yorum

• Ne olacak diye düşünmekten iş yapamıyorum. Nasıl bu noktalara geldik inanamıyorum herşey 2010-2011 sezonu devre arası başladı, keşke o güne dönebilseydik bir forvet transferi ardından gelecek olan resmi şampiyonluk bizleri çok farklı konuma götürürdü

Yorum

• Artık son birkaç sene içinde gördüğüm yeni başka için tek diyebileceğim yalancı olmasın yeter, parası da olmasın, sadece yönetmeyi bilsin..
        https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          riza normalde bir kac saat sonra artik istifasini sunar galiba bu durumda kalacagini sanmiyorum
          gün içinde gelir haberi
          BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne olacak diye düşünmekten iş yapamıyorum. Nasıl bu noktalara geldik inanamıyorum herşey 2010-2011 sezonu devre arası başladı, keşke o güne dönebilseydik bir forvet transferi ardından gelecek olan resmi şampiyonluk bizleri çok farklı konuma götürürdü
            atılacak ufak adımlar insanı başarıya götürür
            BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              atılacak ufak adımlar insanı başarıya götürür
              Abi ben senin kadar ümitle bakamıyorum bütün moral, motivasyon ve inancımı kaybettim sanırım. Mevcut yönetimin defalarca istifa etmesini istemiş biri olarak Hacıosmanoğlu ' nun tekrardan bu kulübün başına geçmesinden çok korkuyorum. Çocukluğum ve gençliğimde en büyük hüzün ve sevinçlerle içimde yeşerttiğim sevgiye sebep olan Trabzonspor ' u kaybedecek olmaktan korkuyorum.

Yorum

• Akşam erken yatmıştım. Sabah ancak haberim oldu. İşi gücü zor toparladım, kongrede kim aday olur diye düşünmekten.
                Acil bir şeyler yapmamız gerek. İHO aday olursa ve seçilirse taraftarlığımı askıya alırım!
                İşi bilen, hislerimize tercüman olacak, yeri geldiği vakit amatör ruhla hareket edecek, siyaseti sadece gerektiği vakit kullanacak bir başkana ihtiyacımız var.
                Yoksa sonumzu yakın ve çok kötü arkadaşlar.
                Hamiş

Yorum

• Hayırlısı olacak inşallah.

Yorum

• Sadri Şener'e yumurta atılırken burada biçok kişi bize başkan mı yok havasındaydı. göreceğiz bakalım başkan varmıymış..
                    Bu şehir Trabzonspor'u satalı çok oldu, geçmiş olsun

Yorum

• Arkadaşlar bizlerde çok büyük paralar olmadığı için milyonlarca lirası olan biri gelse kulübe cebinden para verecek zannediyoruz. Yıllarca bu hatayı yaptık ama yok öyle bir dünya.

Hiç bir zengin peşinden kaz gelmeyecekse kimseye tavuk vermez. Kaldı ki sermaye, iştirak ayrı bir şey nakit ayrı bir şey.

Ben yaklaşıl 1 milyar kişisel serveti olup masadan hesap gelince uzaklaşan adam da gördüm, 150 milyon ciro yapıp 1 milyon nakit bulamayan adam da.

Çoğunluk zaten paralı başkan takıntısından vazgeçmiş ama hala kafasında soru işareti olan arkadaşlar için yazıyorum.

Bize dürüstlük, sistem dışında olmak, kirli ilişkileri olmamak ve profesyonel ekip kurabilme yeteneği lazım. Tabi bunların üzerine de 7-8 yıl zaman.

Yorum

• 50.yılda şampiyonluğa dedin bizi aleme rezil ettin .artık rahat rahat defolup git usta

Yorum

• İlk olarak efes61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri Şener'e yumurta atılırken burada biçok kişi bize başkan mı yok havasındaydı. göreceğiz bakalım başkan varmıymış..
                          Bu şehir Trabzonspor'u satalı çok oldu, geçmiş olsun
                          Trabzon yavaş yavaş Trabzonspor'dan uzaklaşıyor. Ne yazık ki buna katılıyorum.
                          Hamiş

Yorum

• İHO gelmemeli aynı hataları tekrar tekrar yapmamalıyız.

zengin değil biz proje üretebilecek başkan lazım. Şampiyonluk falan istemiyorum bu seneki rezillikleri yaşamayalım yeter
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• iHO 400 milyon tl ile geliyor diyorlar.
                              400 milyonun gerçek sahibi bizi bu hale getirenler

Yorum

• Trabzonspor'u düzlüğe çıkarabilecek kimse yok etrafta. Hacıosmanoğlu döneminden sonra bu külüp en az 5 yıl daha başarılı olmaz diyordum, şimdi Usta dönemi sona eriyor yine doğru düzgün aday yok, yine diyorum ismi geçenlerden birinin gelmesi halinde en az 5 yıl daha başarılı olmaz bu kulüp.

Trabzonspor ya satılsın iyi bir paraya ya da lağvedilsin. Başka kurtuluşu yok bu kulübün .
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X