Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• usta iyi bir başkan fakat ersun hatası pahalıya mal oldu

yabancı ve bize uyacak bir TD ile anlaşılmış olsaydı sene sonunda kucka, sosa, burak transferleri yerine daha az maliyetli transferler yapılabilirdi

kiralık olayına gidilebilirdi

çok geç değil dünyanın da sonu değil

iyi bir yönetim kurulu oluşursa usta neden olmasın

sadri şener de olabilir

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunu okumuştum hocam da tam yalan haber

sen Usta olsan başkan adayı olacağını iho'nun yani rakibinin sağ koluna mı söylersin

Bu muhabirin de yaptığı habercilik (!)
      Ben İho ile Usta'nın rakip olduklarından emin değilim
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• celil hekimoğlu geçen seçimde az farkla kaybetti.sıranın ve hakkın ona geldiğini düşünüyorum.zaten hali hazırda bir projesi ve ekibi vardı.
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynı şeyi düşünmeye başladım ben de artık..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

ben de komplo teorilerine inananlardan değilim.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Bu konu ile ya da sizle alakalı değil ama komplo teorilerine inanmıyorum diyenler önce Irak'ın sonra da Suriye'nin işgal edilmesini izlediler. Sorsan hala demokrasi için derler
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

bunu okumuştum hocam da tam yalan haber

sen Usta olsan başkan adayı olacağını iho'nun yani rakibinin sağ koluna mı söylersin

Bu muhabirin de yaptığı habercilik (!)
                Benim aklıma bir senaryo geliyor. Usta ' nın gidip devlet büyüklerinden görüş alması ardından kongre kararı alması. Aday olursa kimin işine gelecek Hacıosmanoğlu. Şu şartlarda hacıosmanoğlu sadece çok aday çıkarsa kazanabilir. Hacıosmanoğlu hangi çevreye yakın? Bana hiç uzak gelmiyor bu fikir.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  usta iyi bir başkan fakat ersun hatası pahalıya mal oldu

yabancı ve bize uyacak bir TD ile anlaşılmış olsaydı sene sonunda kucka, sosa, burak transferleri yerine daha az maliyetli transferler yapılabilirdi

kiralık olayına gidilebilirdi

çok geç değil dünyanın da sonu değil

iyi bir yönetim kurulu oluşursa usta neden olmasın

sadri şener de olabilir
                  usta iho gibi kötü bir başkan olarak anılacak haklı olarak.çünkü hiçbir projesi olmadığını gördük 2,5 yılda.maddi manevi zarar oldu tıpkı iho da olduğu gibi.ekonomiyi düzeltse kimse fazla skorlara takılmazdı.hem kulübü borca soktu hemde skor alamadı.
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    celil hekimoğlu geçen seçimde az farkla kaybetti.sıranın ve hakkın ona geldiğini düşünüyorum.zaten hali hazırda bir projesi ve ekibi vardı.
                    Aday olmayacağını söylemiş sanırım twitter’dan.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Trabzonspor'un elinde "nükleer silah" olduğunun farkında değil misin?
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Bu konu ile ya da sizle alakalı değil ama komplo teorilerine inanmıyorum diyenler önce Irak'ın sonra da Suriye'nin işgal edilmesini izlediler. Sorsan hala demokrasi için derler
                        evet gerçekten alakasız oldu
                        Amerika işgal etmek istediği yeri eder,
                        hatırlarsanız Ecevit Amerika'nın kitle imha silahı vardır dermesi bizim için yeterlidir demişti. Bu anlayış sonrasında gelen bütün yöneticilerde aynen devam etti ve edecek
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Trabzonspor'da Muharrem Usta yönetiminden istifa eden Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp ise olağanüstü kongre kararını 'geç alınmış bir karar' olarak değerlendirdi. Alp, "Geç kalınmış bir karar. Çok kısa zaman, kim nasıl hazırlanacak o da belli değil. Hayırlısı olsun" dedi. Camiada başkan adayı olarak da adı geçen Mehmet Yiğit Alp, bu konuya ilişkin olarak ise, "Sağolsunlar. Trabzonspor'un kurtuluşu bugün isimlerde değil. Doğru prensiplerde, ortak prensipleri ortaya koyup, ortak akıllı tek aday çıkarmalıyız. Trabzonspor'un zaman kaybetme şansı yok. Herkesin ortak akılla karar vermesi gerekiyor. Ben adayım, o aday, başkası aday öyle bir hayat yok. Trabzonspor'un kurtuluşu için herkes bir araya gelecek, kırgınlıklar, küskünlükler bırakılacak, şehir ortak akılla ortak adayını belirleyecek ve sonrasında herkes elini taşın altına koyacak. Başka kurtuluş yok" diye konuştu..
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

güzel bir yorum.

her ikisininde icraatlarına baktığımızda kanka olduklarını bile söyleyebiliriz.aradaki küçük fark sadece üslup farkı.aynı şeyi farklı üslupla yaptılar.yüksek bonservis paraları ve yüksek maaşlar.ortak özelliklerinden sadece ikisi.
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor'un elinde "nükleer silah" olduğunun farkında değil misin?

şike davası için evet
                              ne edilip yapılıp kazanılması gerekiyor
                              şikebahçe ceza alacak kaçarı yok

kişilere hali hazırda ceza verilmedi verilecek kişilere ceza verilmesi demek de uluslar arası olarak şikecesiniz demek bir daha...
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aday olmayacağını söylemiş sanırım twitter’dan.
                                ikna edilebilir.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X