Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @merdeme Ersun hoca idmanların drone ile kayıt altına alınmasını istemişti. Onunla ilgili bir durum sanırım.
    Eyvallah. İlk kez gördüm. İnşallah güzel sonuçları olur.

Yorum

bizim cocuklar kampi ziyarete gitti

hoca ziyareti yasak etmis

can karyagdiya yalvar yakar sonucu 250 metreden 20dk antrenmani izlemisler, sonra tesisden disari cikarilmislar

ek olarak bu yasak samorindede sürecekmis, hoca maclara bile taraftar istemiyormus...

gidenler dikkate alsin, gitmeden kulüble irtibata gecmenizi öneririm
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

durica nın vücudu harika adamın yaşına rağmen gençlerden sağlam duruyor. biraz fitness calistirsin hoca sporcu adamın yağlı vücudu olmaz.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

tesisler harikaymis, macarin rivasi

gazetecilere göre takima askeri egitim uygulaniyormus, tesisin lounge gibi alanlarina giden yada etrafi gezen yorgunluktan yok denecek kadar azmis, teside bulunan diger 2 takima göre...

herkes can karyagdidan sikayetciymis, yes nerdeyse ayni odada durmuyormus, bizim usaklarada cok artist davranmis, iyi sövüyorlar...

cörekci icin futbolcudan cok atlet aldi yorumu yapiliyormus

nurgül günaydin cok kizginmis yöneticilere transfer söylentileri yüzünden, sanirim buna man citynin golcusu konusunda sazan avi yaptilar...
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Takimin kamp yaptigi oteldeyim ailemle. Tesis cok basarili. Su ana kadar futbolculardan sadece Olcay'i gorebildim. Epey sohbet ettik, cana yakin davrandi sagolsun. Bu arada idman taraftara kapali ama kaldigim oda antrenman sahasina bakiyor. Idman o sahada olursa foto paylasirim.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
            En son ESER tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 16:32.

Yorum

Bu arada Brentford fc de burada kamp yapiyor. Bir hazirlik maci ayarlansa guzel olurdu.

Yorum

[MENTION=25276]ESER[/MENTION] abi futbolcular nerede?

Yorum

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [MENTION=25276]ESER[/MENTION] abi futbolcular nerede?
                  Dinleniyorlar.idman Tr saati ile 8 de dedi gorevli

Yorum

Kucka katılıyor dimi 8 de ki idmana?

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kucka katılıyor dimi 8 de ki idmana?
                      Kucka yarin katilacak dedi malzemeci. Onun yalancisiyim

Yorum

• Aksam idmanindan bir kare. kalite bu kadar kusura bakmayin

Yorum

• Dogru duzgun takimlarla mac yaparuz umarim gerci hoca hazirlik macini pek sevmiyor galiba milli aralarda hic hazirlik maci yapmadik, bu seneye de hazirlik maci yapmadan başlarız belki

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Macaristan'da tek hazırlık maçı olacak. Rakip büyük ihtimal MTK Budapeşte.

Barış Yurduseven
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• bongonda

Hazirlik maci gunu bellimi acaba bongondayi cok merak ediyorum
                              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                              [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hazirlik maci gunu bellimi acaba bongondayi cok merak ediyorum
                                Maç Cumartesi günü. Taraftara kapalıymış yalnız.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim