İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Rusya Ligi erken basladigi icin cok mumkun olmuyor onlarla bir hazirlik turnuvasi yapmak...İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende hep Karadeniz üzerine yoğunlaşsak diye düşünüyorum. Rusya, Ukrayna, Gürcistan bunlardan birer takım alıp bir turnuva yapılabilir. Rubin Kazan, Zenit, Shaktar, D.Kiev, Spartak ve CSKA gibi önemli takımlar var.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Kamp sürecini çok verimli geçirmemiz lazım zirve yarışı içinde olmak istiyorsak herkes bu kamp sürecinde üzerine koymak zorunda.
Sezon boyunca görünen en büyük eksikliğimiz pas yüzdemizin düşüklüğü ve pas sayımızın düşük olması bir kaç maçta ideal rakamlara çıktık fakat genel olarak isabetli pas yüzdemiz, yüzde 70-75 lerde dolaştı zirve mücadelesinin içinde olan takımlarda bu rakamlar yüzde 80 nin altına inmiyor ayrıca isabetli pas sayımızda genelde 275 ile 350 arasında dolaştı bu rakamlarında 450 nin üstünde dolaşması gerekiyor.Sezon boyunca dar alan pas çalışması yapmamıza rağmen çok fazla üstüne koyamadık o zaman tek çare orta sahaya pasör oyuncular transfer etmekten geçiyor.
Genel olarak kaleden başlarsak onur çok iyi bir sezon geçirmedi ama kalitesini biliyoruz iyi konsantre olduğunda maç kazandırabilen bir kaleci.
Savunma hattını değerlendirirsek perreira ve mas bizim için yeterlidir belki hücum katkıları çok yüksek değil ama kademe anlayışı pas yüzdeleri iyi sayılır dengeli bekler takım olmayı başarmış ekiplerde sırıtmaz ikiside.
Durica sakatlıktan sonra bir düşüş yaşadı fakat hemen yollanacak oyuncu değil bir sezon daha kalıp verim durumu ne olacak görmek lazım ona göre karar verilir.Uğur medjani ikiside aynı tip stoper ağır oyuncular zamanlama hataları çok fazla oluyor.En az bir tane çabuk stoper ihtiyacı var.
Orta saha merkezde teknik anlamda kalite eksikliği var Okay tekniği olsada hantal bir oyuncu o yüzden hem rakibi karşılarken ağır kalıp kart görüyor hemde hücuma pas verirken çabuk düşünsede çabuk uygulayamıyor.Onazi ise oyun içi devamlılığı takımdaki en yüksek oyuncu sürekli oyun içinde topun olduğu yerde ama onunda oyun görüşü düşük bu durum pas yüzdemizide aşağı çekiyor ayrıca hücum zenginliğimizi de düşürüyor.Orta sanın merkezi yan pas,ara pas,duvar pası, ayak içi dışı pas,kısa pas, uzun pas... ne kadar pas çeşidi varsa o konuda uzmanlaşmış biri olmalı.
kanatlarda açıklar olcay ve castillo fena sayılmazlar ama bu mevkilerde hem rekabeti hemde kaliteyi arttırmak için transfer yapmalıyız.
Forvet mevki ise çok kritik hem oynatan hemde final yapabilen bir oyuncu olmalı,ndoye nin topu kullanma yeteneği ile rodellaga nın son vuruş kalitesini bir oyuncuda toplamamız gerekiyor öyle bir oyuncu bizim için yeterlidir.
Yaptığımız iki transferi değerlendirirsek vardığım kanı takımdan ayrılmak isteyen oyuncular var onların boşalttığı alanlara yapılan transferler gibi duruyor sezon içinde belkide çıkış yapıp banko oyuncu olurlar bunu zaman gösteririr.Bu iki oyuncu anladığım kadarıyla takıma katacağımız o 4-5 nokta transferden biri değildir diye düşünüyorum.
Transferle ilgili yönetime yapacağım uyarılar gündem sanki Rusya ile bjk kulubu üzerine kurulmuş gibi bu doğru değil rus takımları tok satıcı kulüp olmuşlardır her zaman aynı şekilde bjk da tok satıcı bir kulup Rusya liginden uzun zamandır uğraştığımız bir iki oyuncu dışında yeni isim gündeme almaya gerek yok bu oyuncuları da bu kadar zaman uğraştık diye bişe demiyorum alabiliyorsak alalım ama onlardan başka rusyadan oyuncu gündeme almaya gerek yok portföyü genişletin daha geniş alanlara açılın daha profesyonel hareket edin.
Yorum
-
Her sene aynı terane! Göreceksiniz, ne kampı ne profesyonelliği? Sadece tatil yapıp gelecekler diye tahmin ediyorum. Bunu da kaç senedir, koşmaktan aciz futbolcuları izleye izleye, 90 dakikayı çıkaramayan, yere düştüğünde ayağa kalkamayan, bir iki sağ sol hareket yaptığında üçüncüsünde lifi atan futbolcuları gördüğüm için söylüyorum.
Günümüzün futbolunda ayakta duran, fiziken sağlam olan ve mücadeleyi 90 dakikaya stratejik bir şekilde yayan takımlar başarılı oluyor. Depar atıp atağa destek verdiğinde geriye gelemeyen oyuncuları izlemekten gına geldi de.Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Bugün, Çin'de bir turnuvaya katılma durumumuz olduğu yazıldı basında. Muhtemelen büyük takımların dahil olduğu tek günlük turnuvalardan biridir. İtalyan takımları bilhassa çok yapıyor bu işi. PR açısından önemli şeyler bu Uzakdoğu turne ve turnuvaları.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kulubu ariyoruz, takim nerede kamp yapacak bilgi verir misin diye soruyorum ,adam budapeste yakinlarinda diyor ,saka gibi. Budapeste yakinlarinda diye bir adres tarifi mi var? Bir aydir takimin kamp yapacagi yeri ogrenmek icin ariyorum ve hala bilgi alamadim. Benden bu kadar . Gecen sene oldugu gibi bu sene de kampi ziyaret edecektim ama heves birakmadilar
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
Yorum
-
Yeni sezon hazırlıkları için bugün akşam saatlerinde Macaristan'a giderek kampa giren takımımız günün ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Kondisyon salonunda ısınmayla başlayan antrenman kuvvet çalışmasıyla devam etti. İkinci bölümünde ise aerobik koşu yapıldı. Oyuncularımızın bir bölümü de laktat testinden geçti.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Cok da ucuz degil. Standart oda yarim pansiyon 135 EUR.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe var bu Macaristan'da,ucuz diye mi gidiyoruz.
Lütfen üst seviye hazırlık maçı ayarlayın.
Tercih edilmesinin sebebi ,gozden uzak calisma imkani olmasidir bence.
Takimin kalacagi otel bu.
Four-star sport, wellness and conference hotel close to Budapest in Telki. Unique, diverse venue, excellent cuisine, brilliant wellness center, flexible staff, training camp for sport teams.
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum