Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazıcı bir tane dolu cümlen yok,ne kadar laf kalabalığı yapıyorsun.
    Verecek cevabım yok,mesajları çarpmaya gelince devam ederiz.
    Laf kalabalığı mı ? Dünya yüzme şampiyonasından girdin be vicdansız.Bu ne tezat
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sezer Badur'un bu ligde Sivas forması altındaki performansı Okay'dan çok mu aşağı kalmış da ben bu kıyaslama ile çelişkiye düşüyorum.Okay seviyesi çok mu yukarda kalıyor.Milletin analizleri boş geliyor da sizdeki egonun pili bitmiyor vay be.
      ok

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maç nerede ?

Yorum

• Şu ana kadar oynadığımız maçları antrenmandaki çift kale gibi düşünün. Çift kale yapacağına 1461 gibi rakipler bulup onlarla oynuyoruz. Asıl hazırlık maçları önümüzdeki 3 maç olacak.

Yorum

• Bu takım ileride atakları doğru sonlandıramıyor en büyük nedeni ise Olcay ve Mas ki çok beceriksizler, Olcay doğru düzgün 1 top yapamadı, Mas ise bomboş pozisyonlarda doğru yerlere yani forvete topu indiremedi

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• [MENTION=35703]Veysel[/MENTION]

eggendorf, avusturyada
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Veyseleggendorf, avusturyada
                  Sağolasın

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu ana kadar oynadığımız maçları antrenmandaki çift kale gibi düşünün. Çift kale yapacağına 1461 gibi rakipler bulup onlarla oynuyoruz. Asıl hazırlık maçları önümüzdeki 3 maç olacak.
                    Yine de daha efektif değerlendirilebilirdi bu maçlar. Akbaş'a Aytaç'a falan forma vermek bize bir şey kazandırmıyor çünkü artık.

Bir şey olmayacağı o kadar bariz ki, bu maçların tamamı bizim açımızdan zaman kaybı oldu. Çok daha güzel kullanabilirdik. Mesela Akbaş değil de Okay'ı stoperde deneseydk bir merakımızı giderirdik. Kucka-Abdülkadir-Yazıcı şeklinde bir ortasaha ile çıksaydık mesela yine farklı bir şey görürdük. Sağda Kamil arkada önde Pereira deneyebilirdik. Bakalım nasıl oluyor ?

Ez cümle ; ezberin dışına çıkamadık. Zaman harcadık.
                    En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 24.07.2017, 21:46.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu ana kadar oynadığımız maçları antrenmandaki çift kale gibi düşünün. Çift kale yapacağına 1461 gibi rakipler bulup onlarla oynuyoruz. Asıl hazırlık maçları önümüzdeki 3 maç olacak.
                      1 mac daha olabilirmis, henüz netlesmedi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• Nah size forma. Nah size kombine. Önce transfer hayde.

Yorum

• Durum sandigimizdan vahim gozukuyor ..hayirlisi artik..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nah size forma. Nah size kombine. Önce transfer hayde.
                            Size? Vay anam vay seyirciler lütfen yazmasin TS iyi ve kötü günde desteklenir bunu böyle bil Oxychen!!!

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yine de daha efektif değerlendirilebilirdi bu maçlar. Akbaş'a Aytaç'a falan forma vermek bize bir şey kazandırmıyor çünkü artık.

Bir şey olmayacağı o kadar bariz ki, bu maçların tamamı bizim açımızdan zaman kaybı oldu. Çok daha güzel kullanabilirdik. Mesela Akbaş değil de Okay'ı stoperde deneseydk bir merakımızı giderirdik. Kucka-Abdülkadir-Yazıcı şeklinde bir ortasaha ile çıksaydık mesela yine farklı bir şey görürdük. Sağda Kamil arkada önde Pereira deneyebilirdik. Bakalım nasıl oluyor ?

Ez cümle ; ezberin dışına çıkamadık. Zaman harcadık.
                              Bekleri üst üste oynatmak dişinda denenebilirdi. O da birşey kazandirmaz. Abdülkadirin de sakatliği vardi.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Size? Vay anam vay seyirciler lütfen yazmasin TS iyi ve kötü günde desteklenir bunu böyle bil Oxychen!!!
                                Tatava yapma yav.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim