yedek sol bekimiz carol'den; yedek sağ bekimiz de linnes'ten iyi... geçen süre içinde beni mutlu eden tek şey bu oldu şimdilik.. aytaç, akbaş, uğur maalesef olmuyor kiralamak satmak elden çıkarmak lazım bu arkadaşları.. stoper, 8 no, 10 no, forvet ve sağ kanat şart oğlu şart... beş net eksiğimiz var.. olcay sağ kanat güdük kalıyor..
Ddoye satmadan forvet alınmayacak bu bence kesin..
Stopere adam alınacaksa uğur yedek olur mu bilemem.. 1 forvet 1 stoper bu takıma yeter..
yedek sol bekimiz carol'den; yedek sağ bekimiz de linnes'ten iyi... geçen süre içinde beni mutlu eden tek şey bu oldu şimdilik.. aytaç, akbaş, uğur maalesef olmuyor kiralamak satmak elden çıkarmak lazım bu arkadaşları.. stoper, 8 no, 10 no, forvet ve sağ kanat şart oğlu şart... beş net eksiğimiz var.. olcay sağ kanat güdük kalıyor..
İkisi de Galatasaray'ın as bek oyuncuları değil abi
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Bu Castillo ile lige başlamamak gerekiyor. Hata yapıyoruz. Mas hiç hücuma katılmıyor. Visca'nın alınması şart oğlu şart. Ama Gümüşdağ satmayacağız demiş galiba.
attığımız ilk gol bu analizinizi çöpe attı.
takımda en iyi gözüken futbolcuya nedir bu garez bi türlü anlayamıyorum. (sadece sizi kastetmiyorum.)
5 transfer yerine 2 yada 3 nokta atışı yapılsa yeterli olacaktır (Forvet ve Orta Ofans kesin olmak suretiyle) 10-11 deki Cale-Giray-Umut misali kalan yerler idare edilebilir.
En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 21.07.2017, 21:44.
Sebep: yazım hatası
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Bu Castillo ile lige başlamamak gerekiyor. Hata yapıyoruz. Mas hiç hücuma katılmıyor. Visca'nın alınması şart oğlu şart. Ama Gümüşdağ satmayacağız demiş galiba.
Castillo olmazsa şu organizasyonla rakip kale çizgisini göremeyiz.
Adam tek bir koşu ile herkesin dikkatini çekmeyi başarmış. Ne bir kademesi, ne bir ortası, sadece bir koşu. Helal olsun herkese ve Rahim'e.
Tek bir koşu ile mi dikkat çekti, yoksa 2 maçtır birkaç olumlu hareketinin üstüne o koşuyu yapmasından dolayı mı dikkat çekti? Teşekkür ederim sana da helal olsun
oynadigimiz maci ben begenmedim cogu oyuncularimiz isteksiz oynadilar rakibi ciddiye almamislar buna cok üzüldüm
aslinda kimsenin yeri garanti degil oynadiginiz kulüp büyük trabzonspor kulübü böyle isteksiz sekilde oynamak hic yakismadi
rakip amatör takimi rakibin oyunculari sabahlari kalkarak islerine gidiyorlar bin veya iki bin euro kazanmak icin profesionel olmadiklarini düsünüyorum ..
bu macida skora bakmadan yenilgi olarak kabul ediyorum umarim önümüzdeki maci daha ciddiye alirlar aytac karayi bende begenmiyorum fakat bügün en hirsli oyuncuydu sahada
ayrica en yönden görünüyor on numara maestro gerekli takimimiza bundan kacis yok ..on numara dedigim frikik kulanabilen ileriye pas atabilen sut cekebilen arada sirada show yapan ..oynadigimiz hazirlik karsilamasinda bunu kimse yorumlamamis iki defa sut denemesi yaptik biri kuckaydi öbürünü hatirlamiyorum?
ersun yanali saha kenarinda cok isteksiz görüyorum ayrica iki mactada böyleydi cok durgun hazirlik maci adi üstünde biliyorum fakat bu ciddiyetsizlik nedir böyle
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Sadece dusunce kimseyi savundugumdan degil fakat boyle kalibresi bizim altimizda (2.lig Macaristan) takimlar ile oyniyarak hoca Anadolu takimlarinin o defansa otobus cekme olayina cozum ve verilecek reaksiyon u olçme amaci ile bir hazirlik organizasyonu ayarlamis olabilir mi ?
Yorum