İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bizim cocuklar kampi ziyarete gitti
hoca ziyareti yasak etmis
can karyagdiya yalvar yakar sonucu 250 metreden 20dk antrenmani izlemisler, sonra tesisden disari cikarilmislar
ek olarak bu yasak samorindede sürecekmis, hoca maclara bile taraftar istemiyormus...
gidenler dikkate alsin, gitmeden kulüble irtibata gecmenizi öneririm"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
tesisler harikaymis, macarin rivasi
gazetecilere göre takima askeri egitim uygulaniyormus, tesisin lounge gibi alanlarina giden yada etrafi gezen yorgunluktan yok denecek kadar azmis, teside bulunan diger 2 takima göre...
herkes can karyagdidan sikayetciymis, yes nerdeyse ayni odada durmuyormus, bizim usaklarada cok artist davranmis, iyi sövüyorlar...
cörekci icin futbolcudan cok atlet aldi yorumu yapiliyormus
nurgül günaydin cok kizginmis yöneticilere transfer söylentileri yüzünden, sanirim buna man citynin golcusu konusunda sazan avi yaptilar..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Takimin kamp yaptigi oteldeyim ailemle. Tesis cok basarili. Su ana kadar futbolculardan sadece Olcay'i gorebildim. Epey sohbet ettik, cana yakin davrandi sagolsun. Bu arada idman taraftara kapali ama kaldigim oda antrenman sahasina bakiyor. Idman o sahada olursa foto paylasirim.

Sent from my VFD 700 using TapatalkEn son ESER tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 16:32.
Yorum
-
Dinleniyorlar.idman Tr saati ile 8 de dedi gorevliİlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=25276]ESER[/MENTION] abi futbolcular nerede?
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
Yorum
-
Kucka yarin katilacak dedi malzemeci. Onun yalancisiyimİlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka katılıyor dimi 8 de ki idmana?
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
Yorum
-
Dogru duzgun takimlarla mac yaparuz umarim gerci hoca hazirlik macini pek sevmiyor galiba milli aralarda hic hazirlik maci yapmadik, bu seneye de hazirlik maci yapmadan başlarız belki
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Maç Cumartesi günü. Taraftara kapalıymış yalnız.İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazirlik maci gunu bellimi acaba bongondayi cok merak ediyorumBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum