Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bilader bu zihniyeti bırakın senin öz evladın şenol güneş beşiktaşı çalıştırıyor ersun yanalda fener bahçeli olabilir yapacak bişey yok hee iş milliyetçiliğe gelirse tekrar hami mandıralıyı getiririz olur biter
    galatasaraya neden hoca olamadı acaba ersun ? bir medeni biziz arkadaş bizden başka medeni yok şenol güneş örneğide hiç olmadı abi adam çalınmış şampiyonluığunu yok saydı bjk uğruna kartallara kargalara şiirler okudu daha ne yapacaktı ersun bizim için halen daha Trabzonspor olarak bahsediyor biz diyemiyor gerçi öncede ilgili takım diyordu adımızı ağzına almıyordu buda bir gelişme
    En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 15:28.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erkan Kaş diyorum.Vahid hoca transfer delisi bir adamdı.Aldığı yabancılara da büyük bonservisler ödendi..Dunya Kupasından Trabzonspora gelip transferleri yaptıramayacağına karışamayacağına imkan veriyor musun?Bu işleri geçelim yok Adrianı Şenol hoca aldırmadı Onaziyi Ersun istememişti.Teknik direktörsün sen ya.Ustelik Vahid deki ego kimsede yoktu her hafta futbolcuları aşağılardı basında.Öyle ya da böyle Şenol hoca ve Ersun hoca görev başındayken futbolcusunu savunur taraftarın önüne atmaz..
      Velhasıl Vahid hoca sağolsun sözünü tutup geldi ama çok başarısız ve büyük külfet bırakarak gitti..
      vahid adam olsa iyi hoca olsa şuan japonya milli takımının başında değilde büyük liglerde bir takımın başında olurdu şu ekonomik darboğazda olmamızın en büyük nedenlerinden biri vahid dir.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        galatasaraya neden hoca olamadı acaba ersun ? bir medeni biziz arkadaş bizden başka medeni yok şenol güneş örneğide hiç olmadı abi adam çalınmış şampiyonluığunu yok saydı bjk uğruna kartallara kargalara şiirler okudu daha ne yapacaktı ersun bizim için halen daha Trabzonspor olarak bahsediyor biz diyemiyorum gerçi öncede ilgili takım diyordu adımızı ağzına almıyordu buda bir gelişme
        kardeşim senle bu konuda tartışamayacağım senin olayın şahsi olmuş belliki ersun yanaldan hazmetmiyorsun ben ise olaya şahsi bakmıyorum

Yorum

kardeşim senle bu konuda tartışamayacağım senin olayın şahsi olmuş belliki ersun yanaldan hazmetmiyorsun ben ise olaya şahsi bakmıyorum
          ne şahsi olacak abi ne tanırım ersunu Allah aşkına ersunu gönderip amcaoğlunu getirecek değilim ya yerine Sizin gibi bende bu takımın iyiliği için kendimi paralıyorum burada

Yorum

• ben birde bizim taraftarı anlayanıyorum sanki elimizde dört dörtlük bir kadro var tüm hocalar bize gelmek için can atıyormuş gibi bir hava var ersun yanalı tutup gönderdikten sonra gelecek hoca samet aybaba giray bulak tan başkası olmaz

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne şahsi olacak abi ne tanırım ersunu Allah aşkına ersunu gönderip amcaoğlunu getirecek değilim ya yerine Sizin gibi bende bu takımın iyiliği için kendimi paralıyorum burada
              kardeşim takım dibi görmüş bu halde kolay kolay bu takıma kimseyi getiremessin kaliteli hoca anlamında hhe mideniz kaldırırsa samet aybaba giray bulak ve benzeri dışında

Yorum

kardeşim takım dibi görmüş bu halde kolay kolay bu takıma kimseyi getiremessin kaliteli hoca anlamında hhe mideniz kaldırırsa samet aybaba giray bulak ve benzeri dışında
                girayı kaldırmaz tabide samet bu ersun denen adamdan daha iyi hocadır sene sonuna kadar gelsin ses etmem

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam, benim bakış açım yanlış diyelim. Hevesle çalışmayan hoca gitmesin. Giderse sorunlar çözülmez, size göre.

Sorun nasıl ve ne zaman çözülür Faik Abi?
                  Keşke bilsem....

Eğer benim düşündüğüm gibi olsa hani ilk 3 e değil ama ilk 5 e oynayan bir takım olmalıydık şimdiye kadar.....

Bunu ben bilmiyorum ama inşallah yönetim biliyordur....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Oğuz renktaşım;

Biliyorum ki endüstri mühendisisin. İyi işlemeyen bir fabrikaya müdür olarak işe girdiğini düşünelim.

Bu fabrikada iş güvenliğinden enerji verimliliğine, çalışanların verimliliğinden maaş problemlerine, tedarik zincirinden muhasebeye her kalemde problem varsa bunları birkaç ay içerisinde çözmen mümkün müdür? Sorunların tespiti, bunların ekonomik yansımaları, gereken uzmanlardan alınacak destek derken uzar da uzar.

Kağıt üzerinde çözümün olsa bile dinamik süreçler buna müsaade etmez. Kendi şirketinin içinden bile bürokratik bir dirençle karşılaşırsın, zamana ihtiyacın vardır.

Trabzonspor'un kronikleşmiş problemleri var ve bunların en önemlisi de oyuncuların hancı, hocaların yolcu konumunda olması. Kötü oyuncuların takımda kalmasının birincil sebebi budur. Kötü bir ortamda ancak yetersiz oyuncular kalır, iyiler kaçacak yer arar ve olan iyilere olur. Veya problem yaratanlar varsa onlar kendi istediği ortamı oluşturur.

Yönetimsel ve teknik ekip anlamında devamlılık sağlanırsa bu tip sorunlar daha iyi tespit edilir ve gereği yapılır.

Gerek yönetime gerek hocaya birçok eleştirim var, hepsi de başlıklarda duruyor. Bazıları çok da ağır hatalar. Ama öyle tahmin ediyorum ki, şu aşamada hoca değişikliğine karşı çıkanların argümanları şimdi yazdıklarım ve az önceki mesajımda belirttiklerimdir.

Eleştiri bir toplumun ilerlemesini sağlayan en önemli araçtır. Eleştirinin olmadığı yerde itiraz, itirazın olmadığı yerde gelişim ve değişim olmaz. Taraftar olarak bu hakkımızı saklı tutuyoruz, tabii kırıp dökmeden... İstifa istemek ve değişiklik aramak da bu taraftarın haklarından birisidir. Ama teraziye koyup ikisini tarttığımızda kar-zarar farkını kayda değer görmüyor, değişikliğin oyunculara yeni bir kredi sağlama ihtimalini görüyorum. Oysa sorunları tespit eden bir hoca oyuncuların iyilerinin kalması anlamındaki hamleyi daha doğru yapabilir. Başarı garantisi yoksa, en azından usul olarak uygun olanı deneyelim diye düşünüyor, hocaya devre arasında kendi yarattığı takımın sorunlarını çözme imkanı verelim diyorum. Bu benim de hocaya %100 güvendiğim anlamına gelmez, ama ne yapacağını ve planını görmeliyiz.

Mesela hem hocanın başarısını arttıracak, hem yönetimin verimini arttıracak şekilde Ersun Yanal ile ortak çalışacak bir menajer ataması iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bunun örneği Önder Özen-Bilic birlikteliğinin ilk yılıdır. Ama isim olarak önerim yok. Sadece yapıdan bahsediyorum. Bu tip bir yapı Osmanlıspor'da da var. Böyle bir kademeli yönetim anlayışı benimsenirse hem takım yönetimi hem de idari disiplin anlamında birçok sorun çözülebilir diye düşünüyorum. Tabii buraya gelecek isim önemli.

Çeşitli fikirler sunabilir, bunları tartışabiliriz. Bu başlık da bunun için var ve bence forumun en verimli başlıklarından birisi.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Konu başlığı değişmeli,
                      İSTİFA ETMELİ DEĞİL KOVULMALI OLMALI.
                      Şimdi çıkıp ama tazminat ne olacak diyen arkadaşlar olur;
                      El cevap, tek taraflı fesih belgesinin altına kocaman bir TS AMBLEMİ VE ŞUAN LİGDEKİ YERİMİZ İLE ALDIĞIMIZ PUAN iliştirilmeli. Demem o ki işini iyi yapamayan çalışana tazminat falan verilmez. Sen çalıştığın kurumu zarara uğratırsan kovulursun ve tazminat söz konusu dahi olamaz.

Ersun mevzusu böyle kapandıktan sonra;
                      Usta ya paltosunu alıp ben bu işi beceremedim, bu iş hastane işine hiç benzemiyormuş deyip görevi yalvar yakar Özkan Sümer, Atay Aktuğ, Sadri Şener'den birine iade etmeli.

Gelelim yaw zırt pırt TD değişmekle bu iş olur mu diyen, sabır edelim diyen arkadaşlara.
                      Sizin kulübün olduğu yerden hiç haberiniz yok herhalde. Bu takımın adı TRABZONSPOR. Cemişkezek spor değil. Şu hali görüp hala sabır diyorsunuz.
                      Peki o sabrı taraftar olarak Vahid Halilhodzic Hocaya neden göstermedik. Bakın taraftar olarak diyorum çünkü o dönemde yönetim arkasındaydı her türlü ama bizim çok bilmiş taraftarımız takımın tek yenilgisi varken daha yedinci haftada ADAMIN kıçına teneke bağladı. Nerdeydi o zaman bu SABIR çığırtkanları. Vahid Hoca üstelik ersun gibi değildi. Kulübü ve taraftarı kendine dert ediyordu. Geldiği anda Hami'nin onayıyla yapılan transferlerden hiç bir bok olmaz dedi. 10 günde yapabileceği en iyi transferleri yaptırmaya çalıştı. Ve şunu söyledi "Bu takımın yenilmeyen bir takım olabilmesi için biz daha yolun başındayız, ama taraftarın istediği futbolu zamanla oynayacağız." dedi. Yenilgi sonrası taraftara gitti özür diledi. Çünkü işine ve taraftara saygı duyuyordu. Peki ne oldu.
                      Bizim buradaki ve medyada! ki - şimdi sabır diye borazancılık yapan- taraftarlarımız adamın altını oydu. Neden? Çünkü adam çalışmayan her kim olursa (özevlat, yabancı, kulüp çalışanı) itin götüne sokuyordu. Buna medyadaki yalamalar da dahil.
                      Şimdi sabır diyorsunuz ya çok komik oluyorsunuz. Sabır o zaman gösterilecekti. Takım tek yenilgi almıştı, Avrupada yoluna devam ediyordu ve fener stadımızda elimizden zor kurtulmuştu. Üstelik daha 7.haftaydı.
                      Şimdi sabır derseniz tünelin ucu bombok bi yere çıkıyor. Takımın ne oynadığı belli değil. İleri topu şişir, forvetten veya defans oyuncusundan dönsün kapabilirsen pozisyon üretmeye çalış. Dönüşte faul yap. Tek plan bu 12 hafta geçmiş ve 12 puanımız var. Üstelik Avrupa yorgunluğu bahanesi de yok.
                      Kimse kusura bakmasın burdan herhangi birimiz takımın başında olsa daha kötü olamazdı.
                      Demem o ki sizin sabrınız göründüğü üzere işini iyi yapana değil isme göre değişiyor.
                      Şapkanızı önünüze eğin ve bunları görün artık. Bu ersun sevdasından vazgeçin.

Biraz uzun oldu.
                      Ama olsun, yılların biriktirdiği problemi öyle kısa kısa yazamazsın.

Sağlıcakla kalın, derdimiz TS'u dert eden adamlar olsun.
                      Fb'yi kalbinde barındıran, futbolu kafasında bitirmiş bir ersun olmasın.

TD önerisi: yaşı genç işine aşık, futbola dair planları olan bir alman veya avrupalı biri.

kara kalem...
                      Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                      Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• şutla gitsin.
                        tohumuna para mı verdik ?
                        amasya'nın bardağı , biri olmazsa biri daha .

kurtuluşumuz ersun mu yani ?
                        hadi canım sende .
                        daha neler !

adam net başarısız işte .

ben bile oturduğum yerden ,

takımda kimsenin kendisini iplemediğini ,
                        herkesin kafasına göre takıldığını ,
                        bırak hocalık yapmayı ,
                        kulübeyi bile dolduramadığını ,
                        pozisyonları trene bakar gibi izleyip ,
                        yumlu değişikliği veya oyuncu değiştirme hakkını kullanmama gibi ,
                        ütopik davranışları bizzat ve isteyerek sergileyerek ,
                        kovulmak için gerekçe hazırladığını ,

görüyorum da ,
                        bu ersun seviciler nasıl göremiyor hayret yani.

at gözlüğü böyle bir şey işte .

tapıyorlar herife ya !
                        adeta putlaştırmışlar , etrafında tavaf ediyorlar yeminle .

ama devamlı teknik direktör değiştirilmez ki ?

he canım .
                        aynen dediğin gibi .
                        gelenden gidenden devamlı tokat ye ,
                        taraftar her yerde madara olsun ,
                        takım günden güne erisin ,
                        hem hoca , hem bazı futbolcular,
                        şimdiden kaçma planları yapsın ,
                        bırak maç kazanmayı ,
                        ceza sahasına bile gireme ,

ondan sonra neymiş .?
                        dere geçerken at değiştirilmezmiş .

niye ?
                        değiştiren nasıl değiştiriyor ?
                        al sana advocat , al sana cav cav , al sana antalya ,.....

bir ışık görürsün de ,
                        arkasında durursun ,
                        eyvallah !
                        ona lafım yok .

ama arkadaş !

bak tekrar söylüyorum !

adam net başarısız .

bu leşleri kendisi aldırdı mı ?
                        aldırdı .
                        herşey iyi olacak dedi mi ?
                        dedi.
                        kritik maçlarda can alıcı hatalar yaptı mı ?
                        yaptı.
                        bunlar düzeltme yoluna gitti mi ?
                        gitmedi .
                        adam kayırdı mı ?
                        Allah'ına kadar kayırdı .
                        genç yetenekler onun döneminde ,
                        örümcek bağladı mı ?
                        bağladı.

peki bu adamın hiç mi pozitif bir yanı yok ?

altı ay oldu.
                        sen de bende buralardayız aylardır.

sen söyle var mı pozitif bir şey ?

bir umut ışığı ?
                        bir isyan ?
                        bir haykırış ?
                        küllerinden yeniden doğma ?
                        hadi onu geçtim ,
                        azim , kararlılık , cesaret ?

var diyorsanız ,
                        size her şey müstehak kardeşim .

yok diyorsanız ,
                        daha ne orada beslemeye devam ediyorsunuz ?

şutlayın gitsin .

bak dört maç sonra ,
                        gerçekten geç olabilir .

aklınızı başınıza alın .

Yorum

Tamam, yanlış tek değil elbette. Fakat bunları kabul edip statükoyla yola devam etmenin sonucunun bizi feraha kavuşturacağına gerçekten inanıyor musunuz? İnşallah haklı çıkarsanız.

(Yalnız Faik Abi, kongre öncesi Ertuğrul Pide'deki konuşmalarımızı da hatırlıyorsunuzdur umarım. Elif Abla ve diğer arkadaşlarımızla olan...)

Şu koyulaştırdığım ifadenize dikkat çekmek isterim. Bakın arkadaşlar, Ersun Yanal zorla gelmedi. MECBUREN - EL MAHKUM - İSTEMEYE İSTEMEYE GELDİ! Hani bir tabir var ya, "kesin bilgi yayalım". Buyurun:

http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920569251
                          Ben açıkçası buna inanmıyorum.

Ne kadar tazminatı vardır? Benim hatırladığım iho döneminde yaklaşık 3 milyon € gibi bir sözleşmesi vardı. Bu adama hiçbir şey ödenmese alacağı tazminat bu paradır. Az çok ticaretle uğraşan paranın pulun hesabını bilen insanlarız. Adama durumunu anlatırsın, önüne makul bir ödeme planı sunarsın, elif görse mertek sanacak bir meczubun sana muamelesi yanlıştı kusura bakma vs dersin karşılıklı anlaşıp indirime bile gidersin.

Hadi diyelim bu herif insan değil, laftan da anlamıyor. Adamın güncel sözleşmesi de hemen hemen önceki sözleşmesiyle aynı ücretlerde. Adam hiç çalışmadan alabileceği bir parayı neden 'istemeye istemeye' çalışacağı bir yerde almanın peşine düşsün ki?

Böyle bir iddia bence sağlam bir zemine oturmalı.

Bu haliyle tazminat=3 milyon €/ Mesai=0
                          Sözleşme=3 milyon €/Mesai=2 yıl gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Tolunay'ın aklına gelmemiş demek ki bu yöntem.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Yani takım çok iyi....

Ersun Yanal gidince tıkır tıkır top oynayacaksa değil yarını hemen şu anda gönderin....

Peki ya öyle değilse ne olacak ?

Yerine gelen adamı ne zaman harcayacağız ?

Birde anlayamadığım şey şu....

Yönetimi eleştirince daha 1 sene oldu geleli diyoruz ama hocayı eleştirince 4 ay önce gelen kişiyi ipe gönderiyoruz...

Mesela başarısız transferler yapan scout ekibi ne bedel ödeyecek

ya da bizi hale yumlu ve yavruya mahkum eden yönetim

Ersun Mersun umrumda değil ama gidince ya hiç bir değişmezse ne yapacağız....

Zaten 2-3 ayı takımı tanımakla geçecek yeni hocanın...

tekrar söylüyorum benim tek önceliğim Trabzonspor eğer takımın iyiliği için olacaksa derhal saniye beklemeden gönderilsin.... ama diğer ihtimallerde gözardı edilmesin
                            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 15:56.
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Tamam, yanlış tek değil elbette. Fakat bunları kabul edip statükoyla yola devam etmenin sonucunun bizi feraha kavuşturacağına gerçekten inanıyor musunuz? İnşallah haklı çıkarsanız.

(Yalnız Faik Abi, kongre öncesi Ertuğrul Pide'deki konuşmalarımızı da hatırlıyorsunuzdur umarım. Elif Abla ve diğer arkadaşlarımızla olan...)

Şu koyulaştırdığım ifadenize dikkat çekmek isterim. Bakın arkadaşlar, Ersun Yanal zorla gelmedi. MECBUREN - EL MAHKUM - İSTEMEYE İSTEMEYE GELDİ! Hani bir tabir var ya, "kesin bilgi yayalım". Buyurun:

http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920569251
                              Bildiğin saçmalamışsın.Tamam hocayı sevmiyorsun anladık da bu kadar da olmaz yani.
                              Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• Vahid Halilhodzic hocayı 7 haftada yiyen taraftar nerde sahi.
                                Buyrun ersun ondan daha beter ve hiç umut yok.
                                Neredesiniz?
                                Alo?
                                Kimse yok mu?
                                Yoksa sırf ismi ersun diye kafaları kuma gömmeye devam mı?

kara kalem...
                                Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                                Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim