Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray Bulak ismine ne sevinmistir bizim takimdaki oz evlatlar be
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Halilodzic in oynattigi seyin futbolla uzaktan yakindan alakasi yoktu. Iki pas yapamayan bir oyun anlayisi var. Neyine sabredeceksin.
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Giray Bulak mı?

Kümeye düşelim, stadı yakalım, kapatalım kulübü, bitsin bu acı.

Kendimize oyalanacak yeni sporlar bulalım, tenis, curling, badminton vs..

Yorum

• Halilhodzic takımın buralara gelmesinde ihodan sonraki en buyuk sorumludur.20 kusur transfer yaptirmis yarisindan fazlasi bedava gonderilmistir.Ihonun tabiriyle Erkan Kaşı da isteyince yollari ayirmaya karar verildi.Vahid hoca zamaninda takim top oynayamiyordu su ankinden bile kat be kat kotuyduk,en onemlisi Vahid hoca buyuk bir egoyla geldi.O donem Milani reddetip geldigi iddalari vardi.Öyleki Cardozo için as takım oyuncusu değilki biz onu yedek olarak aldı dedi.Vahid hoca o egoyla gram fayda veremezdi gönülsüzdü.Cardozoyu 90+4de oyuna almisti.Biz Mehmet Ekici ve Cardozodan maksimum verimi Ersun hoca zamaninda elde ettik..

Giray Bulak icinse yönetimin böyle bir hamle yapacağına yüzde 1 ihtimal bile vermiyorum
          En son Kemal Öztel tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 15:05.
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Halilhodzic takımın buralara gelmesinde ihodan sonraki en buyuk sorumludur.20 kusur transfer yaptirmis yarisindan fazlasi bedava gonderilmistir.Ihonun tabiriyle Erkan Kaşı da isteyince yollari ayirmaya karar verildi.Vahid hoca zamaninda takim top oynayamiyordu su ankinden bile kat be kat kotuyduk.Cardozoyu 90+4de oyuna almisti.Biz Mehmet Ekici ve Cardozodan maksimum verimi Ersun hoca zamaninda elde ettik..

Giray Bulak icinse yönetimin böyle bir hamle yapacağına yüzde 1 ihtimal bile vermiyorum
            adam bu transferlerden benim haberim yok dedi hatta bazı alınanları geri göndertti. nasıl o yapmış oluyor transferleri?
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Karışık hisler içerisindeyim.

Bir yandan birkaç maçta oyunu koparacak hamleleri yapamadığı için kendisine kızıyorum, bir yandan belki bilmediğimiz bir takım içi durum var diye düşünüyorum, bir yandan basın toplantısını izleyip hırsını beğeniyorum...

Ne diyeceğimi de bilemiyorum açıkçası.

Sahaya bakıyorum, sindirilmiş değil kaybetmeyi kabul etmeyen, hırslı, fizik olarak iyi bir takım var. Ama kazanamamanın verdiği aşırı hırs, gerginlik ve çabuk yapma isteği psikolojik olarak takımı yıpratıyor. Oyuncular istekli ama rahat değiller, bu da oyuncuların "büyük oyuncu" olmamaları sebebiyle saçma kararlar almalarına sebebiyet verebiliyor.

İşte bu faktörlerle düşündüğümde sanki Ersun Hoca ile devre arasını görsek daha iyi diye düşünüyorum.

Sebeplerim;

- Trabzonspor bu sene şampiyonluk veya ilk 3'e oynayacak durumda değil. Küme düşme korkusunu ciddi ciddi değerlendirsek bile son haftalara doğru yapılacak hamlelerle durumu kurtarırız, o kadar abartmaya gerek yok.

- Takımın oyuncu yapısını, saha içi veya saha dışı sorunları, medya ve şehir yapısını bilen, Trabzonspor'un başarı yolunu daha önce yaşamış bir hoca devre arasını daha verimli geçirebilir.

- Bu tip değişikliklerin artması oyuncularda "Biz hancıyız hocalar yolcu" anlayışını yerleştirir. Hocalar gidiyor ama oyuncular sabit. Bu oyuncuların içlerinden iyileri seçip oynatacak, kötüleri yedek bırakacak ya da gönderecek bir teknik adam devamlılığı sağlanırsa, oyuncular daha iyi olmak zorunda olacak, psikolojik yükü, "kazanmak zorundayız" anlayışını onlar üstlenecek. Yoksa hocalar gittikçe oyuncular "Yine kurtulduk" düşüncesiyle hayatına devam edecek. Teknik adamda devamlılık sağlansaydı yıllardır takımda kalan çürük elmalar muhakkak temizlenirdi diye düşünüyorum.

- Kötü gidiş zarar verebildiği gibi bazen takım ruhunu pekiştirir. İyi günleri yaşadığınız insanlar ile kötü günleri paylaştığınız insanların yakınlığı aynı olmaz. Beşiktaş buna iyi bir örnektir. Stadyumsuz şekilde sağa sola maça giden takım farklı bir motivasyonla takım ruhunu yakaladı. Biz de benzer süreçleri yaşadık. Ve bu yıl takımdaşlık konusunda bir sıkıntı gözükmüyor. O halde bundan sonra ekip ruhunun yanına iyi oyunu ve kazanma anlayışını da eklemeliyiz.

- Transfere para harcadığımız halde beklenen hamleleri yapamadık. Ama bunda takımın ekonomik sicilinin de etkisi büyük. Şu anda maaş borcu ve oyuncu alacağı olmayan bir takım konumundayız. Böyle bir ortama transfer yapmak daha kolay olacaktır. Hedeflenen transferler bu faktörlerin de etkisi ile gerçekleştirilerek takımdaki eksiklikler nokta atışlarıyla giderilirse, 2. yarı bambaşka bir oyun izleyebiliriz.

-------

Tüm bu sebeplerle şu anda yapılacak bir teknik adam değişikliği kısa vadede sonuç getirse de orta ve uzun vadede zarar verebilir diye düşünüyorum. Ersun Yanal'ın yaptığı hataları görünce kızsam da, bazen anlamlandıramasam da kendisinde bir özgüven görüyorum. Bir yandan kızıyorum ama bir yandan da devre arasında transferlerle çok şeyin değişebileceğini düşünüyorum. O yüzden bir transfer dönemi ve sonrasındaki birkaç hafta şansı hakettiğini düşünüyorum.
              En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 15:07.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben kişilere bağlanmıyorum.....

Sadece devre arasında Hoca değişikliğinin bize bugüne kadar faydalı olmadığını ve olmayacağını söylüyorum....

Ha illa birileri bedel ödeyecekse ilk başta büyük umutlarla işbaşına gelen ve oy verdiğim Sayın Muharrem Usta ödemeli bu bedeli....

Hani Lucescu deyip Ersun Yanal'ı bile zor getiren....

İskelet kadro kuruyorum deyip Zeki Yavru ve Yumlu ile anlaşıp onlara milyonlar döken Muharrem Usta var ya işte o....

Yönetim maşallah kendilerine süre istemeyi biliyorlar ama 12 ay olmadan 3 tane hoca değiştirdiler....

Şimdi 4.yü istiyoruz....

Yok mu bu işte bir yanlışlık......
                Tamam, yanlış tek değil elbette. Fakat bunları kabul edip statükoyla yola devam etmenin sonucunun bizi feraha kavuşturacağına gerçekten inanıyor musunuz? İnşallah haklı çıkarsanız.

(Yalnız Faik Abi, kongre öncesi Ertuğrul Pide'deki konuşmalarımızı da hatırlıyorsunuzdur umarım. Elif Abla ve diğer arkadaşlarımızla olan...)

Şu koyulaştırdığım ifadenize dikkat çekmek isterim. Bakın arkadaşlar, Ersun Yanal zorla gelmedi. MECBUREN - EL MAHKUM - İSTEMEYE İSTEMEYE GELDİ! Hani bir tabir var ya, "kesin bilgi yayalım". Buyurun:

Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Karışık hisler içerisindeyim.

Bir yandan birkaç maçta oyunu koparacak hamleleri yapamadığı için kendisine kızıyorum, bir yandan belki bilmediğimiz bir takım içi durum var diye düşünüyorum, bir yandan basın toplantısını izleyip hırsını beğeniyorum...

Ne diyeceğimi de bilemiyorum açıkçası.

Sahaya bakıyorum, sindirilmiş değil kaybetmeyi kabul etmeyen, hırslı, fizik olarak iyi bir takım var. Ama kazanamamanın verdiği aşırı hırs, gerginlik ve çabuk yapma isteği psikolojik olarak takımı yıpratıyor. Oyuncular istekli ama rahat değiller, bu da oyuncuların "büyük oyuncu" olmamaları sebebiyle saçma kararlar almalarına sebebiyet verebiliyor.

İşte bu faktörlerle düşündüğümde sanki Ersun Hoca ile devre arasını görsek daha iyi diye düşünüyorum.

Sebeplerim;

- Trabzonspor bu sene şampiyonluk veya ilk 3'e oynayacak durumda değil. Küme düşme korkusunu ciddi ciddi değerlendirsek bile son haftalara doğru yapılacak hamlelerle durumu kurtarırız, o kadar abartmaya gerek yok.

- Takımın oyuncu yapısını, saha içi veya saha dışı sorunları, medya ve şehir yapısını bilen, Trabzonspor'un başarı yolunu daha önce yaşamış bir hoca devre arasını daha verimli geçirebilir.

- Bu tip değişikliklerin artması oyuncularda "Biz hancıyız hocalar yolcu" anlayışını yerleştirir. Hocalar gidiyor ama oyuncular sabit. Bu oyuncuların içlerinden iyileri seçip oynatacak, kötüleri yedek bırakacak ya da gönderecek bir teknik adam devamlılığı sağlanırsa, oyuncular daha iyi olmak zorunda olacak, psikolojik yükü, "kazanmak zorundayız" anlayışını onlar üstlenecek. Yoksa hocalar gittikçe oyuncular "Yine kurtulduk" düşüncesiyle hayatına devam edecek. Teknik adamda devamlılık sağlansaydı yıllardır takımda kalan çürük elmalar muhakkak temizlenirdi diye düşünüyorum.

- Kötü gidiş zarar verebildiği gibi bazen takım ruhunu pekiştirir. İyi günleri yaşadığınız insanlar ile kötü günleri paylaştığınız insanların yakınlığı aynı olmaz. Beşiktaş buna iyi bir örnektir. Stadyumsuz şekilde sağa sola maça giden takım farklı bir motivasyonla takım ruhunu yakaladı. Biz de benzer süreçleri yaşadık. Ve bu yıl takımdaşlık konusunda bir sıkıntı gözükmüyor. O halde bundan sonra ekip ruhunun yanına iyi oyunu ve kazanma anlayışını da eklemeliyiz.

- Transfere para harcadığımız halde beklenen hamleleri yapamadık. Ama bunda takımın ekonomik sicilinin de etkisi büyük. Şu anda maaş borcu ve oyuncu alacağı olmayan bir takım konumundayız. Böyle bir ortama transfer yapmak daha kolay olacaktır. Hedeflenen transferler bu faktörlerin de etkisi ile gerçekleştirilerek takımdaki eksiklikler nokta atışlarıyla giderilirse, 2. yarı bambaşka bir oyun izleyebiliriz.

-------

Tüm bu sebeplerle şu anda yapılacak bir teknik adam değişikliği kısa vadede sonuç getirse de orta ve uzun vadede zarar verebilir diye düşünüyorum. Ersun Yanal'ın yaptığı hataları görünce kızsam da, bazen anlamlandıramasam da kendisinde bir özgüven görüyorum. Bir yandan kızıyorum ama bir yandan da devre arasında transferlerle çok şeyin değişebileceğini düşünüyorum. O yüzden bir transfer dönemi ve sonrasındaki birkaç hafta şansı hakettiğini düşünüyorum.
                  Nokta...

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Halilodzic in oynattigi seyin futbolla uzaktan yakindan alakasi yoktu. Iki pas yapamayan bir oyun anlayisi var. Neyine sabredeceksin.
                    Halil dönemi faciaydı aynen

yalnız kafamı kurcalayan bir iki soru var
                    şu takımda sabredecek ne görüyorsunuz?
                    10 kişi kalan rakibine maç boyunca top şişirmek futbol mudur?

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adam bu transferlerden benim haberim yok dedi hatta bazı alınanları geri göndertti. nasıl o yapmış oluyor transferleri?
                      Bu asırlık bahanedir.Şimdi Ersun hoca için de söyleniyor onun istedikleri alınmadı diye.Şenol hoca da aynısını demiştı ayrılırken.Bu bahanenin cevabı nettir Sadri başkan tarafından verilmiştir:"Olur mu ya? İstifa et o zaman. Ama niye etmedi, para alacak da ondan"

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu asırlık bahanedir.Şimdi Ersun hoca için de söyleniyor onun istedikleri alınmadı diye.Şenol hoca da aynısını demiştı ayrılırken.Bu bahanenin cevabı nettir Sadri başkan tarafından verilmiştir:"Olur mu ya? İstifa et o zaman. Ama niye etmedi, para alacak da ondan"
                        adam zaten dünya kupasındaydı, musa nizamı, gökhan karadenizi, anıl taşdemiri falan nerden bilipte transfer ettirecek?
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam, yanlış tek değil elbette. Fakat bunları kabul edip statükoyla yola devam etmenin sonucunun bizi feraha kavuşturacağına gerçekten inanıyor musunuz? İnşallah haklı çıkarsanız.

(Yalnız Faik Abi, kongre öncesi Ertuğrul Pide'deki konuşmalarımızı da hatırlıyorsunuzdur umarım. Elif Abla ve diğer arkadaşlarımızla olan...)

Şu koyulaştırdığım ifadenize dikkat çekmek isterim. Bakın arkadaşlar, Ersun Yanal zorla gelmedi. MECBUREN - EL MAHKUM - İSTEMEYE İSTEMEYE GELDİ! Hani bir tabir var ya, "kesin bilgi yayalım". Buyurun:

http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920569251
                          Oğuz'cum...

Ben Lucescu ya da şampiyonluk getirecekler diye oy vermedim Sayın Usta'ya.... Lakin bu kadro ile bir başarısızlık var ise bunda en büyük pay yönetimindir....

Bir bedel ödenecekse bunu yönetim ödemeli....

Sözgelimi Yumlu ile Yavru'nun takımda kalmasını yönetim istedi....

9 transferin kaç tanesini Ersun Hoca yaptırmıştır bilmiyorum ama en fazla 2 tanesidir belki o kadarı bile değildir....

Bakınız sevgili dostum 2013 yılında Zokora , Adrian , Colman ,Volkan Şen , Halil ,Cech ,Olcan , Alanzinyo , Janko gibi bu kadronun çok daha kalitesiyle Şenol Güneş 19 maçta sadece 6 galibiyet , 7 mağlubiyet alarak kovuldu. Kadro kesinlikle hedef kadrosu değil , iskelet kadroda değil... Belki bunu gören Ersun Yanal'da hevesle çalışamıyor...

Nedenini bilmiyorum. Başarısız olursa tabiki küme de düşürmesini beklemeyelim ama Ersun Hoca'nın gitmesi ile sorunlarımızın çözülmeyeceğini bizatihi daha da artacağını düşünüyorum....

saygılarımla
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Ersun YANAL'ı sevmiyorum ve kesinlikle başarılı olacağına inanmıyorum. mutluluk Fenerbahçede olmaktır diyen birinden hala bişeyler beklemek anlı şanlı Trabzon taraftarına yakışmaz. Ne zamandır beri düşmanlarımızın ayağına bakar olduk. Zaten yüzüne bakın anlarsınız adamın suratında devamlı bir memnuniyetsiz ifade tarzı...Bundan hayır gelmez
                            bilader bu zihniyeti bırakın senin öz evladın şenol güneş beşiktaşı çalıştırıyor ersun yanalda fener bahçeli olabilir yapacak bişey yok hee iş milliyetçiliğe gelirse tekrar hami mandıralıyı getiririz olur biter

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oğuz'cum...

Ben Lucescu ya da şampiyonluk getirecekler diye oy vermedim Sayın Usta'ya.... Lakin bu kadro ile bir başarısızlık var ise bunda en büyük pay yönetimindir....

Bir bedel ödenecekse bunu yönetim ödemeli....

Sözgelimi Yumlu ile Yavru'nun takımda kalmasını yönetim istedi....

9 transferin kaç tanesini Ersun Hoca yaptırmıştır bilmiyorum ama en fazla 2 tanesidir belki o kadarı bile değildir....

Bakınız sevgili dostum 2013 yılında Zokora , Adrian , Colman ,Volkan Şen , Halil ,Cech ,Olcan , Alanzinyo , Janko gibi bu kadronun çok daha kalitesiyle Şenol Güneş 19 maçta sadece 6 galibiyet , 7 mağlubiyet alarak kovuldu. Kadro kesinlikle hedef kadrosu değil , iskelet kadroda değil... Belki bunu gören Ersun Yanal'da hevesle çalışamıyor...

Nedenini bilmiyorum. Başarısız olursa tabiki küme de düşürmesini beklemeyelim ama Ersun Hoca'nın gitmesi ile sorunlarımızın çözülmeyeceğini bizatihi daha da artacağını düşünüyorum....

saygılarımla
                              Tamam, benim bakış açım yanlış diyelim. Hevesle çalışmayan hoca gitmesin. Giderse sorunlar çözülmez, size göre.

Sorun nasıl ve ne zaman çözülür Faik Abi?
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adam zaten dünya kupasındaydı, musa nizamı, gökhan karadenizi, anıl taşdemiri falan nerden bilipte transfer ettirecek?
                                Erkan Kaş diyorum.Vahid hoca transfer delisi bir adamdı.Aldığı yabancılara da büyük bonservisler ödendi..Dunya Kupasından Trabzonspora gelip transferleri yaptıramayacağına karışamayacağına imkan veriyor musun?Bu işleri geçelim yok Adrianı Şenol hoca aldırmadı Onaziyi Ersun istememişti.Teknik direktörsün sen ya.Ustelik Vahid deki ego kimsede yoktu her hafta futbolcuları aşağılardı basında.Öyle ya da böyle Şenol hoca ve Ersun hoca görev başındayken futbolcusunu savunur taraftarın önüne atmaz..
                                Velhasıl Vahid hoca sağolsun sözünü tutup geldi ama çok başarısız ve büyük külfet bırakarak gitti..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim