Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimdi daha da iyi okumalı şu açıklamaları.
    yüreği bordo maviyle akan adam gibi adamdan
    ersuna
    http://mobil.hurriyet.com.tr/trabzon...yapti-27339561
    Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
    Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ahh ersun hoca ahh.. şu onazi malını oynattığın her maç yenilmeye mahkumsun anla artık.. adam tek top kesmiyor. ortasaha yol geçen hanı.gümüşhane bile çatır çatır paslaştı.colmanın bşşeylerini yesin bu.. colman her maç 8 10 top kazanırdı.. daha bir pas arası yaptığını görmedikbu yeteneksizin.. al sağdan ver sola..al soldan ver sağa..bazende topun altına gir yolla forvet uğraşsın...yazık diğer oyunculara...takımdaki en büyük sıkıntı ortasaha..özelliklede onazi..
      ben de aynı şeyi okay ağırı için düşünüyorum..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Nevzat aydın birakmis
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 maçta 13 gol yediren Hami mi bu
          Ersunu koruduğumdan değil ama hami konuşmasıyla nasıl çiğ ve haset bir adam olduğunu göstermiş oldu.

Yorum

• Bazı hocalar vardır dünyada kendini kanıtlamış.Türkiye de ilk aklıma gelen 2 isim vardır hep.Şenol Güneş ve Ersun Yanal.Kadromuzun kalitesi çok düşük ve kırılgan.Bu oyuncuların hepsi ayrı ayrı kulüplerde başarılı olabilir ya da potada eritilebikir bir şekilde Fakat bir araya geldiklerinde iyi bir takım değiller.Castillo Onazi Ndoye ya da diğer pek çok oyuncunu bunlara birer örnek.Hoca istifa etmemeli.
            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Hoca dediğin adam elindeki malzemeden bir şeyler çıkarır,yabancıların çoğu kendi ülke milli takımlarında oynuyor,yerli kalitemiz de en az diğerleri kadar iyi veya kötü.
              Ersun Yanal sürekli bir bahane bulacağına ve konuşacağına işleyen bir sistem oluşturmasını bilseydi,kimse onu tartışmazdı.
              Takım o kadar kötü haldeki,G.Hane gibi iki alt lig takımı sahaya bir futbol takımı kimliğini koyduğu anda bizim takımı sildi,G.hane kadrosu da mı bizden kaliteli?

11'tane ne yaptığını bilen,organize olan takım yapmak için ortalama zeka ve yeteneğe sahip futbolcu yeter,şampiyonluk yarışına girsin,harikalar yaratsın diye beklemiyoruz da en azından bu kadarını yapabilsin Ersun Yanal,yapamıyor.
              Kendisini buraya ait hissetse,G.Hane maçında bile kendini kurtarma derdinde olmasa,sahaya tüm taraftarların beklediği gençleri serpiştirmeyi düşünürdü,taraftarla ego yarıştırmazdı.
              Ama Allah işte adamı öyle rezil eder.Kadroyu gördüğüm anda G.Hane inşallah kazanır dedim,sağolsunlar iyi komşuluk yaptılar,dost acı söyler misali ne olduğumuzu bize gösterdiler.
              Yolları açık olsun,bu maçta bazılarının ego tatminine izin verselerdi,hafta sonu lig maçını da kaybederdik.
              • Memento mori

Yorum

• Ersun yanal'ı eleştirmiyorum. Forvet hattı rezil ötesi. Trabzonspor tarihinin en beceriksiz forvet elemanları var, gol atamıyorlar. Ersun yanalla alakası yok bu durunun. Mourinho gelse de bişey değişmez. Kısacası boşuna riv riv etmeyin. Ersun yanal bu kulüp için gerekli

Yorum

• Ersun hoca Fb maçından sonra istifa eder. Maksimum 1 ayı kaldı diyebilirim.
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Gümüşhaneyi bile yenecek teknik, taktik ve psikolojik ortamı oluşturmaktan uzak bir antrenör.

Kamuoyuna istifasını istediği şeklinde sızan haberlerin de yalan olduğu maç sonu açıklamalarından anlaşılıyor.

Ersun Yanal tazminatı almadan gitmez öyle bir fedakarlık yapacak, takımın önünü açacak karakterde değil.

Yorum

• Bilic Lokomotif`te Ndoye ile tek forvet oynuyordu. En ucta Ndoye dahada yanliz kaliyordu ama güclü idi, dozer gibi idi. Yani oynuyordu veya Bilic adami oynatabiliyordu.
                      Muhammet Demirde kesinlike beceriksiz biri degil.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Takimdaki hicbir oyuncunun tek bir olumlu hareketi yok, en basit hareketi yapmak bile zul geliyor ki ortada zaten taktik denen bir sey yok. Topcular sanki beyinleri alinmis sekilde sahaya cikiyorlar; kafayla gitmeyecek topu kaleye vurmalarindan tut birbirlerinin topuna girmelerine, ayni yere kumelenerek dahiyane bir kurguyla hucuma gitmelerden tut kale dibinden topun dibine girip lank diye tribunlere atmaya kadar inanilmaz bir suursuzluk soz konusu. Net olarak oyuncular uzerinde gercekelestirilmek istenene yonelik bir egitim, anlatim yok gibi -temel egitimi 30 yasinda verecek degil tabi, o degil- Bir de oyun sete donunce 2.yari baslayan sisirme taktigine hastayim, dahice.

Ortada bir motivasyon ve karakter gormek colde kutup ayisina rastlamak gibi, butun takim aptal ya da yeteneksiz olamaz ama degil mi... 5.lig takimina rezil oldugumuz mactan sonra oyuncular da Ersun Yalan'in kopyasi gibi konusuyorlar. Toparlanacaklarmis. Yav ne yapiyorsunuz Allah icin anlatsaniza... Zaten kendisi de dalga gecer gibi her mactan sonra toparlanma masallari okumuyor mu cildiriyor insan. Gumushane macindan sonra bile benim gidisim ne degistirecek, takviyeyle isi duzeltecegiz falan diyor. Mitomani reis, arkasinda durduguna gore kaliyor. fb macini merak ediyorum insallah Bjk Gs maclari gibi dengede bir skor olur.
                        En son Erkin tarafından düzenlendi; 02.12.2016, 23:04.
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Onur disinda forma giren, formda olan oyuncumuz yok. Örnegin son mactaki yedigimiz golleri gördük; yedek kalecimizin halinden kim sorumlu simdi mesela
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• başkan ve hocanın sonuna kadar argasindayım, şu saatten sonra hoca harcamak bizi taha da kötü yapar, öz evladlar sıraya geçmiş vaziyette fırsat kolluyorlar, hoca gitti diyelim yerine dünyanın en iyi teknik direktörü geldi, ee ? o zaman takım uçacak mı? bu kadro kara delik gibi, kim gelse yutar. guardiola gelse onu bile yer

yapılacak şey şudur; scout ekibimidir ne pok yiyense fesh edilip transferler tamamen hoca odaklı olmalıdır

hocanın hiç mi hatası yok? bu amatör kadroya onay verdiyse tek suçu odur

Yorum

• Uzun lafin kisasi hoca takima ulasamiyor, takim ona inanmiyor. Ya hocaya inanan, hocayla anlasabilen devre arasi büyük bir ameliyat gerekli yada takimin önemli oyuncularini saha kaldirabilen yeni teknik adam.

%78 Ersun Yanal istifa etmemeli imis. Sezon Adana ne yapti, kayseri ne yapti, Rize ne yapti ile gececek anlasilan. Bu is anca eczanelere yarayacak, görünen o.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• valla ersun hocanın bukadar puan kaybından sonra halan daha orda olmasına anlam veremiyorum,sanki kafasında bitirmiş trabzonu saha kenarında heyecan yok.istek yok.ben futbolcusu olsam bende etkilenirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim