Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hem rezil top oyna
    hem puan durumunda kümeye göz kırp
    özellikle önümüzdeki fikstür iç karartıcı
    dünya'nın neresinde olursa olsun hocası çoktan gönderilirdi

ama çocukluğumuzun efsanesi o kadar sıradanlaştıki
    2-3 hafta sonra takımı ligin dibine monte edecek hoca
    hala basın açıklaması yapıp umut tacirliği yapabiliyor

Avni Aker'e veda mı
    destanların yazıldığı yeri daha fazla karartmadan
    tam vaktinde gerçekleşiyor
    güle güle

Yorum

• Umut yok kümeyle 1 puan kalmış
      Sabır gösterildi yeterince

Yorum

• sadece ersun değil yönetimde istifa etmeli.net
        TEKKEBALL

Yorum

• Ne olacak. İstifa etse ne olacak. Kim gelecek yerine? Tolunay mı?
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Şenol Güneş, Tolunay, Hami, M. Akçay, Halilhodzic, Şhota istifa ettiğinde ne değişti?

Şu değişti diyebiliyor musunuz?

Şayet diyebiliyorsanız o zaman bugünden tezi yok bu hoca da gitsin.

Ama artık şunu anlayalım, bu hoca sorunu değildir.

Ve kesinlikle istifa etmemeli, ettirilmemelidir.

Ya bu takım, bu yönetim ve hoca ile yeniden ayağa kalkacağız ya da yok olup dağılacağız.

Sahip çıkalım. Bu sizin, benim, bizim görevimizdir!

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne olacak. İstifa etse ne olacak. Kim gelecek yerine? Tolunay mı?
              bu kadar dar düşünce olmaz
              kim Tolunay'ı önerdi
              veyahut Giray Bulak gelsin diye istifa demiyoruz zaten

bu takımın futbolu bilmeyen oyuncuları anında
              kapıya koyacak, disiplinli bir yabancı hocaya ihtiyacı var
              yıllardır getirilen boş teknik direktörler yüzünden
              sorun hocalarda değil palavrası ortaya çıktı

tabi 5 ay önce Yumlu, Zeki ile sözleşme
              imzalayan yönetim için seçenekler
              Giray'dır Tolunay'dır birşey diyemem

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol Güneş, Tolunay, Hami, M. Akçay, Halilhodzic, Şhota istifa ettiğinde ne değişti?

Şu değişti diyebiliyor musunuz?

Şayet diyebiliyorsanız o zaman bugünden tezi yok bu hoca da gitsin.

Ama artık şunu anlayalım, bu hoca sorunu değildir.

Ve kesinlikle istifa etmemeli, ettirilmemelidir.

Ya bu takım, bu yönetim ve hoca ile yeniden ayağa kalkacağız ya da yok olup dağılacağız.

Sahip çıkalım. Bu sizin, benim, bizim görevimizdir!
                Şota daha geçenlerde avrupada
                son 10 dakikada 3-0 dan maçı verdi

mra elindeki hücum hattıyla ligte
                yerinde sayıyor

Tolunay'ın muhteşem(!) performansı
                Manisa'da vizyonda

Hami yazmama gerek yok herhalde

Vahid nerde olduğu belli değil

evet bayım sorun hocada değil
                hatta böyle çapsız hocalar ile
                sorunu hep başka yerlerde arayacağız

Yorum

• İstifayi felan bilmem ama beroyu kanatta oynatarak , onaziyi ısrarla hiçleri oynadiği orta sahada oynatarak , zeki yumlu yusuf ve akbaşı maç sonunda tebrik ederek birde buna yok efendim akbaş ömrünün sonuna kadar tasiyacagi iz aldi bugun diyerek sacmalamanin dibine vurarak kendine guldürdün. O izlere bakip bakip utanir belki arkadaşlarida. Zeki yumlu akbaş bu takimda yedek bile olamaz yusufda 18 e belki girer. Sen bu adamlarla bir gelecek planliyosan o gelecek küme ben sana söyliyim.

Yusufun ısı haritasini cikarsalar yogunluk tek düze hareket cikar adim gibi eminim. Adamin yaptigi tek sey koseye gir topa bas geri dön. Zeki desen gereksiz sinir harbi. Yumlu desen bugun adami resmen tokatladi. Adam haketti belki dicek birileri ama yanlis adamı vucudunla eziceksin cildirtacaksin senin isin o biraksalar adami dovecek sanki. Adamin gözünü sarmislar gorus acisi kapanmis adam solundan gecip gol atiyodu. O adamin orda ne isi var? Cikart arkadasim cikart. Sonra mucadele etmis.

Formsuz musun yoksa alemlerden uzaklastin ondan midir bilmiyorum ama bize bunlari yasatma yeter. Bu takim kosmuyor hoca kosmuyor. Orta sahan gelip defanstan top alip alani genisletmiyor. Kanattan oyun oynamak demek surekli kanadi kullanmak demek degil alan acacaksin ki adam kacacak 1 e 1 e kalacak. Koca Trabzonsporumun kaderi yusufun ayaginin insiyatifine kalmis yazik arkadas yazik ya.
                  En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 00:20.

Yorum

• İstifayı bilemem ama böyle bir futbol anlayışı olmaz.Başı kesik tavuk gibi palnsız , sinirli, çıldırmış futbol anlayışı ilk defa görüyorum.Bu takımın önce sakinliğe ve plana ihtiyacı var.

Yorum

• ne istifası kardeşim ? ersun istifa edince forvette nevzat aydın mı oynayacak ? sağ kanatta ahmet çubukçu 10 numarada muharrem usta mı oynayacak ?bu kadro nasıl kuruldu yahu ? kim kurdu ? her yer defolu her yer eksik.ligin en kötü bekleri ligin en kötü 10 numarası ligin en kötü forvetleri.nasıl kurdular bu kadroyu.ersun yanal ne yapsın ?
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• ersun hoca ne yapsın daha.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şota daha geçenlerde avrupada son 10 dakikada 3-0 dan maçı verdi
                          mra elindeki hücum hattıyla ligte yerinde sayıyor
                          Tolunay'ın muhteşem(!) performansı Manisa'da vizyonda
                          Hami yazmama gerek yok herhalde
                          Vahid nerde olduğu belli değil

evet bayım sorun hocada değil hatta böyle çapsız hocalar ile sorunu hep başka yerlerde arayacağız
                          Mustafa Hoca ve Halilhodzic'e çapsız dersen futbolun gerçekleri ile çelişirsin.
                          Mustafa Hoca, Osmanlıspor ile tarih yazıyor. Avrupa'da yaptıkları ortada. Geçen sene ligde yaptıkları ortada.
                          Halilhodzic sanırım Japonya ile çok iyi gidiyor. 2,14 puan ortalaması var. Adamdan çok memnunlar.
                          Keza Şenol Hoca'nın yaptıkları da ortada...

Bu üç hocanın başarılı olamadığı yerde Tolunay, Hami ve Şhota'nın bir şeyler yapması hayalcilik olur.
                          Sen katılmıyor olsan da sorun hoca değil...
                          Keşke hoca olsaydı, öyle olmasını çok isterdim. Çünkü o sorun çözmek çok kolay...

Yorum

• Ersun hocan ne yaptı?

açıkça olumlu yaptığı şeyleri
                            sıralayacak var mı

Yorum

• Biz senola niye kiziyoduk? Bu takima futbolcu alinirken niye sesin cikmiyodu niye istedigini aldirmiyosun niye takimi sen kurmuyosun diye? 10 11 de gittiler sacma sapan adam aldilar devre arasinda cildirdik. Yusufu alamadilar cildirdik. O bunlari yapamayarak ne kadar sucluysa ersunda o kadar sucludur. Bu futbolculari nerden buldular? Mesela ibanez neden alindi? Bu oyuncuya taktim ben kafayi bu adam ne yapar ya kim izlemis bunu? Ersun buna olur alin demis mi? Hayir adami oynatmadinda dogru duzgun demekki idmanda vasat? Idman izleyip adamin kotu oldugunu anlayanlar almadan once nerdeydiler?
                              En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 00:31.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mustafa Hoca ve Halilhodzic'e çapsız dersen futbolun gerçekleri ile çelişirsin.
                                Mustafa Hoca, Osmanlıspor ile tarih yazıyor. Avrupa'da yaptıkları ortada. Geçen sene ligde yaptıkları ortada.
                                Halilhodzic sanırım Japonya ile çok iyi gidiyor. 2,14 puan ortalaması var. Adamdan çok memnunlar.
                                Keza Şenol Hoca'nın yaptıkları da ortada...

Bu üç hocanın başarılı olamadığı yerde Tolunay, Hami ve Şhota'nın bir şeyler yapması hayalcilik olur.
                                Sen katılmıyor olsan da sorun hoca değil...
                                Keşke hoca olsaydı, öyle olmasını çok isterdim. Çünkü o sorun çözmek çok kolay...
                                yahu kardeşim neden zorluyorsun
                                Vahid Japonya ile bebelerin oynadığı Asya kıta elemesinde
                                5 puan ortalaması yapsa ne yazar

mra Avrupa'da tarih yazıyor, evet bizim dönemimizde de yazıyordu
                                ne oldu Akhisar gelip 4'leyince tarih marih balon oldu
                                elindeki hücum hattından tam verim alamıyor
                                ligteki maçlarını izleyin

ayrıca mra'nın bizi 1461cikspor dönüştürdüğünü unutmayın

Şenol Güneş'i ayrı tutuyorum zaten
                                iyi teknik direktördür ama o dönem Sadri ile sıvadı
                                ayrılması gerekiyordu

en büyük sorunumuz hocalardır
                                ardından hocaların futbol bilmediği için yaptıkları
                                transferler

domino taşı gibi hocada hata yaparak başlıyoruz
                                devamı da hatalı olur tabiiki
                                En son castillo61 tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 00:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim