Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hami başarılı olursa üzülecek Trabzonsporlular ( !!!) var......
    Valla ne yalan söyliyim ben üzülürüm.Özevlatlardan nefret ediyorum artniyetli olduklarını düşünüyorum iyi niyetlerine inanmıyorum.Trabzonsporun 1 lira hakkını babam bile yiyorsa haram zıkkım olsun.Bu özevlat denen şerefsiz karaktersizlerin içtiği şarabın rakının viskinin parasını Trabzonsporum ödeyecek sorsan bunlar topçu izlemeye gidiyorlar.Benim için özevlat Tolunaydır,Şotadır,Yattaradır,Osmandır ama yiyiciler yine değildir.

Yorum

• hami hakinda daha yorum yapmam, önce bakacam Cardozomu yada Denizi mi oynatir. Ona göre yorum yapacam. Cardozo ve Denizi ayni cümlede kullanmak bile benim icin bir iskence )

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yapma İbrahim,

Antrenörlük belgesini zor aldı diyorsun. Yahu bize ne, kolay mı aldı yoksa zor mu aldı?
        Sonuçta Antrenörlük Lisansını aldı mı? Aldı. Bunun polemik konusu dahi yapılması şık değil.

Kendini geliştirdi veya geliştirmedi kriterinde kıstasımız nedir?
        Sonuçta genç milli takımı çalıştırdı, kısa da olsa antalya kariyeri var. Yani ne yapmasını bekliyoruz ki?

Kadro mühendisliği yapamıyor diyorsun.
        Ben de soruyorum, şu ligde kaç tane hocanın kadro mühendisliği yapabilecek çapı var?
        100 antrenörün 90'ı doğru kadro planlamasını beceremezken Hami'ye bu konuda yüklenmenin doğru olmadığını düşünüyorum.

Ve tüm her şeyi geçiyorum, Hami Trabzonspor'un başına sezon sonuna kadar geçici olarak getirildi.
        Yönetimin planında Hami ile yardımcı antrenör olarak devam etmek var.
        Biz, Hami bu takımın başına geçebilecek esaslı bir hocadır, demiyoruz. Geçiş süreci için yeterlidir.

Trabzonspor'un efsanesi olduğu için de bu geçiş sürecinde takımı yönetmeye sonuna kadar hakkı vardır.
        Daha önce de 14 maç bu takımı yönetti. Ve o kadroya göre gayet de başarılı oldu.
        Her şeyden önemlisi, Hami mevcut oyuncuları motive edebilecek deneyime ve tecrübeye sahip!
        Büyük futbolcu olmak böyle bir şey işte...

Aslında seninle fikirlerimiz ayrılmıyor. İkimiz de Hami'nin tam anlamı ile esas hoca olmayacağını ifade ediyoruz.
        Geçiş süreci için biçilmiş kaftandır. Kendini göstermesi için de büyük bir fırsattır.

Bu süreçte hem Trabzonspor hem de Hami kazanabilir. Kimseye bir zararı olmayacak bir anlaşmadır.

Muhtemelen aynı şeyleri düşünüyoruzda ben kendimi ifade edemedim galiba.

Zidane 2007'de futbolculuk kariyerini bitirdi. 2008'de eski takım arkadaşlarıyla hisselerini satın aldığı bir kulübün Fransa Birinci Ligine çıkmasında katkısı oldu. 2011'de Real Madridde Sportif Direktörlüge başladı. Bir senelik bir tecrübe edindikten sonra Fransada bir üniversitede Sporda Hukuk ve iktisat merkezinde diploma kursunu bitirdi. 2013'de Real Madride yardımcı antrenör oldu. Ardından bir sene sonra Real Madrid Castillada UEFA Pro Lisansını alana kadar yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra orada teknik direktörlük görevine getirildi. Bu ayın basinda da Real Madrid teknik direktörlüğünü verdiler ona.

Guardiola aynı şekilde, Luis Enrique aynı şekilde hem akademik hem de sportif olarak sürekli kendilerini geliştirdiler. Zidane gibi çeşitli kurslarda, alt yapı görevlerinde, pilot takım görevlerinde bulundular. Adamlar futbolculuk deneyimlerinden başka bir sürü lisanslar diplomalar üzerinde çalıştılar ve her türlü kulvarda tecrübe kazandılar.

Ben Trabzonsporda isim yapmış ve teknik direktörlük yapmak isteyen efsanelerin her birinden de bu tür şeyler bekliyorum. Başkanın sürekli bahsettiği vizyondan benim beklentim bu şekilde. Hamide bu ışığı göremediğimden öyle bir mesaj attım. Yani kısacası beklentilerimle uyuşmuyor bu iş.

Ha senin değindiğin mevzuya yüzde yüz katıldığımı da söyleyeyim. Şu an elimizdeki futbolculardan verim alacağından eminim. Ama başkanın bahsettiği bilgi birikim gerektiren uzun soluklu bir projede düşünemiyorum ben Hamiyi.

Bu konuda yakın bir gelecekte Fatih Tekkeden beklentilerim daha fazla açıkçası. Yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyor benim kulağıma geldiği kadarıyla. Hamide var mı o ihtimal bilmiyorum.
        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 27.01.2016, 05:14.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Muhtemelen ayni seyleri düsünüyoruz da ben kendimi ifade edemedim galiba.

Zidane 2007'de futbolculuk kariyerini bitirdi. 2008'de eski takim arkadaslariyla hisselerini satin aldigi bir kulübün Fransa Birinci Ligine cikmasinda katkisi oldu. 2011'de Real Madridde Sportif Direktörlüge basladi. Bir senelik bir tecrübe edindikten sonra Fransada bir üniversitede Sporda Hukuk ve iktisat merkezinde diploma kursunu bitirdi. 2013de Real Madride yardimci antrenör oldu. Ardindan bir sene sonra Real Madrid Castillada UEFA Pro Lisansini alana kadar yardimci antrenörlük yaptiktan sonra orada teknik direktörlük görevine getirildi. Bu ayin basinda da Real Madrid teknik direktörlügüne getirildi.

Guardiola ayni sekilde, Luis Enrique ayni sekilde hem akademik hem de sportif olarak sürekli kendilerini gelistirdiler. Zidane gibi cesitli kurslarda, alt yapi görevlerinde, pilot takim görevlerinde bulundular. Adamlar futbolculuk deneyimlerinden baska bir sürü lisanslar diplomalar üzerinde calistilar ve her türlü kulvarda tecrübe edindiler.

Ben Trabzonsporda isim yapmis ve teknik direktörlük yapmak isteyen efsanelerin her birinden de bu tür seyler bekliyorum. Baskanin sürekli bahsettigi vizyondan benim beklentim bu sekilde. Hamide bu isigi göremedigimden öyle bir mesaj attim. Yani kisacasi beklentilerimle uyusmuyor bu is.

Ha senin degindigin mevzuya yüde yüz katildigimi da söyleyeyim. Su an elimizdeki futbolculardan verim alacagindan eminim. Ama baskanin bahsettigi uzun soluklu bir projede düsünemiyorum ben Hamiyi.

Bu konuda Fatih Tekkeden beklentilerim daha fazla acikcasi. Yavas ama saglam adimlarla ilerliyor benim kulagima geldigi kadariyla. Hamida var mi o ihtimal bilmiyorum.
          aynen katılıyorum.. muhtemelen haminin gittiği tek kurs ehliyet kursudur!

sanırım trabzonspor teknik direktörlüğünü bir gözümüzde büyütüyoruz.. belki de o kadar önemli bir görev değildir!!
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Hami hocam lutfen ruhsuz futbolculari oynatma gonderilmeli icin baski yap yoksa bu topcular senide yiyecek baskanida

LG-V400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• milyon euroların dondugu bir piyasada oz evlat ve takım sevgisiden bahsetmek abes.Takımı basamak olarak goren oyuncuların oldugu bir kadro elzem.

Gerıye sadece dogru teknik kadro ve dogru sozlesmeleri yapmak kalıyor.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hami Mandıralı Trabzonspor'un teknik direktörlüğünü yapacak kapasite ve tecrübeye sahip bir isim değil

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bu dönemde Hami hoca sadece kariyerine etki edecek tecrübe yapar başka birşey olmaz
                  www.akyuzkalip.com
                  www.facebook.com/akyuzkalip
                  www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• ya hamiden bişey olmayacağını yönetimde biliyor işin aslı yönetim sadi ile devam edecekti ama bursa maçında alınan yenilgi sonrası gelen baskılardan ötürü zaman kazanmak için yönetimden hami hamlesi geldi zaten hiçbir hoca kariyerini düşünerek bir takıma 6 aylığına gelmez.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hami sadiden daha iyi bir teknik direktör olabilir.. kariyeriyle değil belki ama potansiyeliyle diyelim.. ama hami kesnilkle paragöz birisidir!!
                      ayda 100 bin lira mı paragözlük

Yorum

• Trabzonspor'da Şota'nın aldığı ücret yıllık 1.200.000 bin euro.....

aylık 100.000 euro yani 324.000 lira.....

Hami'nin aldığı ücret ne :100.000 lira...

Yani Şota'ya tepki gösterildimi bilmiyoum ama keşke Onada gösterilseydi....

Hami'nin pek yokta Şotanın ne kariyeri var hocalık hususunda.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu saatten sonra bu takımın oynayacağı format 4-4-2'dir bu kadrodan da aşağıdaki gibi bir 4-4-2 çıkar.

.................................Onur
                          Cavanda...........Mustafa........Aykut............Güray
                          Marin (Yusuf).......Mehmet........Aytaç...........Erkan
                          .......................Muhammet Demir
                          .........................Cardozo

Muhammet Beşir, Özer, Abdulkadir, Okay, Yusuf Yazıcı, Musa, Douglas ilk opsiyonlar olur. Seneye de gelecek vaadeden 5 yabancı ile yeniden yapılanmaya gidebiliriz.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            milyon euroların dondugu bir piyasada oz evlat ve takım sevgisiden bahsetmek abes.Takımı basamak olarak goren oyuncuların oldugu bir kadro elzem.

Gerıye sadece dogru teknik kadro ve dogru sozlesmeleri yapmak kalıyor.
                            Her takımın 1-2 sembol oyuncusu olabilir. Sembol olmasa da uzun yıllar oynayıp istikrar sahibi olan... Mesela gs'de Hakan Balta, fb'de genel olarak pek sevilmese de Volkan veya Gökhan gibi. Bu tip adamlar önemli. Ama 11 tane böyle uzun süre oynayacak adam bulamayız.

Bize Colman'ın ilk zamanları gibi, tecrübeli ise Glowacki gibi, hem takımında önemli isim hem de gelişime açık ise Szymkowiak gibi adamlar lazım, bunları arayıp bulmalıyız.

Bu isimler hem takım için oynayacak kadar karakterli, hem de gerektiği yerde transfer olup takıma para kazandıracak kadar profesyonel ve potansiyel sahibi isimler. Kriterimiz forma aşkı değil ahlak ve iş disiplini olmalı. Zaten ahlak ve disiplin sahibi oyuncu o formayı seviyor, sahipleniyor, elinden geleni yapıyor. Yalandan yere şov yapmakla forma aşkı olmaz.

Dediklerinize katılıyorum.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ayda 100 bin lira mı paragözlük
                              hiç bir teknik direktörlük başarısı ve tecrübesi olmayan biri için tabi ki fazla.. ama paragözlüğünün bununla ilgisi az..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'da Şota'nın aldığı ücret yıllık 1.200.000 bin euro.....

aylık 100.000 euro yani 324.000 lira.....

Hami'nin aldığı ücret ne :100.000 lira...

Yani Şota'ya tepki gösterildimi bilmiyoum ama keşke Onada gösterilseydi....

Hami'nin pek yokta Şotanın ne kariyeri var hocalık hususunda.....
                                eğer kariyer olarak kıyaslayacak olursak şota hamiden 4-5 kat daha fazla tecrübeye sahiptir.. kayserispor ve kasımpaşada teknik adamlık kariyeri var, belki 100 civarında maça çıkmıştır.. hami ise 15 civarında.. hollanda da yardımcılık tecrübesi var.. 4-5 tane lisan biliyor.. sırf bu kriterleri karşılaştıracak olursak arada uçurum var.. bir de şota lale devrinde yaşadığını zanneden iho döneminde imzaladı, hami ise feda diyen m. usta döneminde..

yanlış anlaşılmasın benim haminin ücretine bir itirazım yok.. ama bu kariyerdeki daha doğrusu kariyersizlikteki birinin trabzonsporun başına geçirilmesine itirazım var..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X