Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami Mandıralı inşallah basarılı olacaktır.Önümüzdeki sene hem 50.yılımız hemde yeni stadımız ile yakalayacağımız hava ile insallah güçlü bir ortam olusacak.

Camia olarak yanında olmalıyız Hocanın
    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Hami ismini duyunca sanki frikiğin başında topun arkasındaymış gibi heyecanlanıyorum. Adam yıllarca baskı yapan bir takımda oynadı yine aynısını oynatmak isteyecektir. Alışkanlığı bu. Sevmek için heyecanlanmak için bir sürü sebep var, ama hep olumsuz.

Kar yağmasın mı şehrimize yağmur yağmasın mı hepimizin fındığı var bereketlenmesin mi? İlla mı neden kar yağıyor neden yağmur yağıyor?

Bizim içimizden biri başarılı olsun bizden biri kazansın kazandırsın çok mu zor.

Hedefimiz neydi; eleştiri sonuna kadar eleştiri pardon!

Yorum

• taktikten bağımsız en iyi oyuncuları sahaya çıkarayım gibi bir tutum sergilerse sadi gibi başarısız olur.takıma göre uygun bir taktik seçsin, o taktiğin ve oyun yapısının gerektirdiği şekilde oyuncu tercihine gitsin.takımda geleceği olmayacak adamları oynatmasın.

Yorum

• çok enteresan çok.kendi değerlerini bu kadar küçümseyen aşağılayan bir kulüp demiyimde şehir olamaz.

hami hoca bize geldiğinde bizimükemmle oynattı hemde o berbat kadroyu yaaaa görmediniz mi kardeşim bunun adı nankörlük gördüğünü inkar etmek.

bu bir geçişdönemi kimse görmüyormu arkadaş yoksa benmi tırlattım.sene sonu kariyerli hoca getirilir .ama en mükemle tercih şu an yapılmıştır.

eeeeee o zaman bende derim ki (kazanmasını istiyordum)USTA başkanımız vefa mefa ya başkan sen bilmiyormuydun bu kulüp batmış borcunu bilmiyormuydun ne diye başkan oldun .bi ton hastanelerin var biton zenginleri doldurmuşsun yönetime hadi ödesenize beee sıfırlasanıza beee bu borcu demesini bilirim ama demiyorum.

Yorum

• hami hoca, mustafa hoca sonrası oynattığı ofansif futbolla bir çoğumuzun gönlünü fethetti ancak bu çapta bir kulübün teknik direktörü olacak yeterlilikte değil çünkü şampiyonluk mücadelesi verilen bir sezon içinde teknik direktörlerin çok yönlülüğü hayat kurtarır, o birikim de hami hocada yok henüz.
            herşeye rağmen hami hoca ofansif bir anlayış benimserse en azından ligde kalan maçları keyifle izleriz. dur bakalım nolcak
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Ben Hami'nin bu döneminin takıma iskelet arayışıyla geçeceğine inanıyorum. Başkanın özellikle altını çizdiği SİSTEM'in ön çalışmalarını yapacaktır.

Bu noktada yerli ağırlıklı kadrolar göreceğimizi düşünüyorum. Tahminimce Cavanda hariç hiçbir yabancı futbolcu 11'in banko oyuncusu olmayacak artık.
              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
              (Dozer) Cemil Usta
              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Tespit yapabilmek için şuan erken..Hami Hoca'nın önümüzdeki süreçte iyi işler yapmasını temenni ediyorum..Bu arada sözleşme 1.5 yıllık..UEFA vs cezası gelir Avrupa'ya gidemezsek kariyerli yabancı hoca gelmeme ihtimali de var sanırım..1 yıl daha devam edilebilir Hami Hoca'yla..inşallah sahada güzel işler görürüz..

Yorum

• Hami başarılı olursa üzülecek Trabzonsporlular ( !!!) var......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hami Mandıralı takımdaki şu isimleri adam edebilecek mi ?

1- İshak , 2- Cavanda, 3- Mbia, 4-Soner, 5- Marin, 6-Erkan , 7- Cardozo ,8- Ekici.

Kendileri futbolculuk yaşamında pek de yapmayı sevmediği halde "koşmayan, takım için oynamayan" adamlarla çalışmak istemeyen bir tarza sahip olduğunu I. Mandıralı Dönemi'nde göstermişti. Çünkü takımın genel başarısının aynı mücadele verildiği oranda geleceğini bilebilecek nitelikte olduğunu göstermişti ilk döneminde. Günümüz futbolunun gereklerini iyi bildiği buradan çıkartılabilir bir nebze. Tabi yıldız tabir edilen futbolcuları adam edip koşar, mücadele eder haline getirebilseydi şimdi 3 yıldır takımın başında teknik direktör olarak bulunuyordu. Kaçak güreşti şimdiye kadar. Kolaya kaçtı sanki..Koşmayanı takım dışı bıraktı doğru da yaptı belki, ancak işin püf noktası buradaydı. Yıldızları koşturmak !

Kendisi bundan dolayı Hami Mandıralı. Uyanık. İşi bilenlerden. Her takımda çalışmayacak kadar kendini bu işte sıradışı görüyor belli ki. Şartları ve ilkeleri var belli...Aç kalırım, başkaları gibi takım, başkan ayırt etmeksizin gibi gel-git yapıp kendimi rezil etmem , diye ilkeli bir duruşu da var anladığım....

Ya adam edecek ya gidecek. Çünkü bu fırsat bir daha zor gelir.
                    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 26.01.2016, 10:10.
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Şu geçiş dönemi için Hami hoca tercihine kesinlikle yanlış diyemem.

Kadroda rekabet yaratmayı ve takımı inanarak oynatmayı başarırsa, sonuçlar kendiliğinden gelecektir.
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hami Mandıralı takımdaki şu isimleri adam edebilecek mi ?

1- İshak , 2- Cavanda, 3- Mbia, 4-Soner, 5- Marin, 6-Erkan , 7- Cardozo ,8- Ekici.

Kendileri futbolculuk yaşamında pek de yapmayı sevmediği halde "koşmayan, takım için oynamayan" adamlarla çalışmak istemeyen bir tarza sahip olduğunu I. Mandıralı Dönemi'nde göstermişti. Çünkü takımın genel başarısının aynı mücadele verildiği oranda geleceğini bilebilecek nitelikte olduğunu göstermişti ilk döneminde. Günümüz futbolunun gereklerini iyi bildiği buradan çıkartılabilir bir nebze. Tabi yıldız tabir edilen futbolcuları adam edip koşar, mücadele eder haline getirebilseydi şimdi 3 yıldır takımın başında teknik direktör olarak bulunuyordu. Kaçak güreşti şimdiye kadar. Kolaya kaçtı sanki..Koşmayanı takım dışı bıraktı doğru da yaptı belki, ancak işin püf noktası buradaydı. Yıldızları koşturmak !

Kendisi bundan dolayı Hami Mandıralı. Uyanık. İşi bilenlerden. Her takımda çalışmayacak kadar kendini bu işte sıradışı görüyor belli ki. Şartları ve ilkeleri var belli...Aç kalırım, başkaları gibi takım, başkan ayırt etmeksizin gibi gel-git yapıp kendimi rezil etmem , diye ilkeli bir duruşu da var anladığım....

Ya adam edecek ya gidecek. Çünkü bu fırsat bir daha zor gelir.
                        adrian o takım için yıldız sayılabilirdi.onu kazandı.yine henrique oynuyordu ama tam verimli olamıyordu ilerde tek kaldığı için. daha çok yaşlı yıldızları ayırdı, sadece ismiyle oynayan. colman ve bamba da kafa olarak kopmuştu takımdan. bunları hemen ilk hafta yapmadı.10 hafta içinde bütün oyuncular şans buldu. 30. haftaya gelindiğinde hami'nin ideal kadrosu sahadaydı.

Yorum

• Ersun Yanal Lazio haberleri?
                          Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu geçiş dönemi için Hami hoca tercihine kesinlikle yanlış diyemem.

Kadroda rekabet yaratmayı ve takımı inanarak oynatmayı başarırsa, sonuçlar kendiliğinden gelecektir.
                            Gelecek sezonda devam eder insallah Hami.

Basarili olursa devam etmeli teknik kadroda istikrara ihtiyac var.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hami başarılı olursa üzülecek Trabzonsporlular ( !!!) var......
                              bence kimse öyle bir duygu içine giremez son kertede başarılı olursa sefasını hep birlikte süreceğiz. Yani Hami'nin sahaya sürdüğü takım gol attığında ben havaya zıplayacağımda anti-Hamici arkadaş karalar mı bağlayacak? Haminin en büyük artısı kulübün içinden olduğundan kendisine düşmanlığı kabuk bağlamış kişileri bile müspet olarak taraf değiştirebilir. Dışarıdan bir isimde bu değişimin olması daha zor (özellikle yerlilerde ... Ersun Yanal isminin altına girilen yorumlar en güzel örnektir. )

Kendini sevdirme yada zamanla sevme diye olgular var abi.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Tekrar ediyorum shotada tum aranan ozellikler vardi. Hami belgesini almamisda trtde yorumculuk yapmis ta.

Adam gecen geldiginde basarili oldu. Bu da bizim gecis donemimiz sanki yonetim Hamiyle 10 yil sozlemse yapti. Gecis donemi adi ustunde yaza kadar idare etcek hoca lazim.

Hocada aranan ozellikler: 1. Takim yonetebiliyor mu? Hami yonetti basarili oldu.
                                2. 6 aylik sozlesmeyi kabul etcek mi? Hami haricinde hicbir hoca kabul etmez.

Bekleyin bi sanki sampiyonluga oynuyoruz bu sezon. Basarili olursa olur olmazsa zaten sozlesme 6 aylik. Kimse Hami geldi super tum maclari kazaniriz demiyor ki gecis donemi diyorlar. Hami gayet mantikli bir karar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X