Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben hami düşmanlarına saygı duymuyorum aga.çünkü ben önyargılı tiplere saygı duymuyorum.inanın çoğu haminin başarısız olmasına sevinecek düşüklükteler.

eleştiri sonuna kadar yapılır.ama önce izlemesini sabretmesini öğreneceksin aga.buraya gelip hami yetersiz yeaa demek basitliktir.önce adam gibi oturup hami nin yönettiği maçları izle.sonra beraber hamiyi eleştiririz merak etme.o işi bende yaparım.
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şota'nın talihsilziği tamamen hakem katliamlarından kaynaklandı hafızaları tazeleyelim lütfen.
      Hami'nin hiçbir şekilde Şota'yla kıyaslanacak tarafı yok,zorlamamak lazım.
      Hami'nin o kısıtlı kadro ile oynattığı futbolun zekatını göremedik bu yıl...

Ne Şota ile ne de başka hoca ile.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Neyini göreceksin Antalya takımı iyi giderken batırıp kovulmuş adam.Bir kaç tane küme düşme potasındaki takımlara karşı kazanılmış galibiyetler dışında neyi var?Madem bir ışık bir yetenek var hani nerde kendisine yapılan teklifler.Hami benim çocukluk efsanemdir,hâlâ açıp eski gollerini izlemekten mutluluk duyarım adamlığı,insanlığı bir yana hocalığı bir yana.
        Trabzonspor deneme tahtası değildir.Bu ülkede alttan gelipte takımı zirveye oynatacak,başarılı yapacak teknik adam yok.İyisi nerdeyse bulup getireceksin.Çok duyduk o masallardan.Futbol artık endüstriyel bir oyun ve bu oyunu kendini ispat etmiş başarılı sporcularla,teknik adamlarla oynamak zorundasın.Hami başarılı olursa senden daha çok sevinir millet tasalanma.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hami'nin o kısıtlı kadro ile oynattığı futbolun zekatını göremedik bu yıl...

Ne Şota ile ne de başka hoca ile.....
          Kendimizi kandırmaya devam
          Juventus deplasmanında önde oynadığımız maç dışında Hami'nin bi tane iyi maçı yok.Lig boyunca deplasmanda doğru dürüst galibiyeti olmayan gs'den kendi evinde fark yiyen takımın hocasıydı öyle ya.

Yorum

Neyini göreceksin Antalya takımı iyi giderken batırıp kovulmuş adam.Bir kaç tane küme düşme potasındaki takımlara karşı kazanılmış galibiyetler dışında neyi var?Madem bir ışık bir yetenek var hani nerde kendisine yapılan teklifler.Hami benim çocukluk efsanemdir,hâlâ açıp eski gollerini izlemekten mutluluk duyarım adamlığı,insanlığı bir yana hocalığı bir yana.
            Trabzonspor deneme tahtası değildir.Bu ülkede alttan gelipte takımı zirveye oynatacak,başarılı yapacak teknik adam yok.İyisi nerdeyse bulup getireceksin.Çok duyduk o masallardan.Futbol artık endüstriyel bir oyun ve bu oyunu kendini ispat etmiş başarılı sporcularla,teknik adamlarla oynamak zorundasın.Hami başarılı olursa senden daha çok sevinir millet tasalanma.
            ''Antalya takımı iyi giderken batırıp kovulmuş adam''

bence önyargılı olduğun için fazla araştırmıyorsun.hami antalyayı bıraktığında takım 4. idi. liderle 4 puan fark vardı.yerine gelen yusuf şimşek ile 6.oldular.liderlede 14 puan fark oldu.

''Madem bir ışık bir yetenek var hani nerde kendisine yapılan teklifler''

bu ülkede genelde iyiler fazla iş bulamazlar.hele yerli ve iyi isen işin zor.bakın löw adanadan kovuldu.bu ülkede devamlı iş buluyorsan o zaman sıkıntı var demektir.

kulübü zarara uğratmak isteyenler hami ile yollarını ayırıp vahidi getirdiler.birilerinin cepleri doldu.hami nin suçu neydi.? teklif gelmez tabi.

kulübe 17 yıl hizmet etmiş birine bırakta şans versinler.guardiolada luis henriqe de kulübe hizmet mantığı ile getirildiler.ikisininde hiçbir başarısı yoktu teknik direktörlükte.
            TEKKEBALL

Yorum

• ''Bu ülkede alttan gelipte takımı zirveye oynatacak,başarılı yapacak teknik adam yok.''

şenol güneş 41 yaşında idi.1993 te geldiğinde.hiçbir başarısı yoktu.bütün zirve yarışlarında hep şenol güneş imzasını gördük sonra.demekki alttan gelip iyi işler yapanlar varmış.hatta tek iyi iş yapanda alttan gelen imiş.

kıssadan hisse: yorum yaparken biraz araştırmakta fayda var.
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ''Antalya takımı iyi giderken batırıp kovulmuş adam''

bence önyargılı olduğun için fazla araştırmıyorsun.hami antalyayı bıraktığında takım 4. idi. liderle 4 puan fark vardı.yerine gelen yusuf şimşek ile 6.oldular.liderlede 14 puan fark oldu.

''Madem bir ışık bir yetenek var hani nerde kendisine yapılan teklifler''

bu ülkede genelde iyiler fazla iş bulamazlar.hele yerli ve iyi isen işin zor.bakın löw adanadan kovuldu.bu ülkede devamlı iş buluyorsan o zaman sıkıntı var demektir.

kulübü zarara uğratmak isteyenler hami ile yollarını ayırıp vahidi getirdiler.birilerinin cepleri doldu.hami nin suçu neydi.? teklif gelmez tabi.

kulübe 17 yıl hizmet etmiş birine bırakta şans versinler.guardiolada luis henriqe de kulübe hizmet mantığı ile getirildiler.ikisininde hiçbir başarısı yoktu teknik direktörlükte.
                Bence sen Hami'yi iyi takip etmiyorsun.Antalya takımını 10.hafta aldığında liderle arasında 3 puan vardı.21.Hafta görevden ayrıldığında liderle arasındaki puan farkı 7'ye yükseldi.PTT liginde bile sıçrama yapamayan adamın hocalığını zorla tartışmaya açıyorsun.İşin Vahid kısmını bilemem,Benim bildiğim Trabzonspor başarıyı yaşamış hocalarla yoluna devam etmelidir.Henrique,Guardiola örneğini kaç defa verdik,Avrupa takımlarında sistem adında bir yapı var.Bu sistemin başına işini profesyonel yapan birini getirdiğin müddetçe kolay kolay sıkıntı çekmezsin.Bizdeki durum farklı.Hami'yi görmek için 9 yaşındayken otobüslere tırmanan ben onun değerini çok iyi bilenlerdenim.Ama dedik ya,İş başka arkadaşlık başka.Futbolculuk başka,Hocalık başka bir iş.

Yorum

• Şenol Güneş Trabzonspor'u gerçek anlamda çalıştırana kadar önce anadolunun tozunu dumanını yuttu.87-89 yılları arası yardımcı antrenörlüğümüzü yaptı.Sonra Boluspor ve İstanbulspor'u çalıştırdı sonra yine Trabzonspor'a gelip Leekens'in yardımcılığını yaptı ve nihayet 93 yılında Trabzonspor'un başına geçti.
                  Bu evrelerden geçmek kolay iş değil.Sabır,Bilgi birikim ve kabiliyet ister.Öyle damdan düşer gibi olmuyor bu işler.

Yorum

Bence sen Hami'yi iyi takip etmiyorsun.Antalya takımını 10.hafta aldığında liderle arasında 3 puan vardı.21.Hafta görevden ayrıldığında liderle arasındaki puan farkı 7'ye yükseldi.PTT liginde bile sıçrama yapamayan adamın hocalığını zorla tartışmaya açıyorsun.İşin Vahid kısmını bilemem,Benim bildiğim Trabzonspor başarıyı yaşamış hocalarla yoluna devam etmelidir.Henrique,Guardiola örneğini kaç defa verdik,Avrupa takımlarında sistem adında bir yapı var.Bu sistemin başına işini profesyonel yapan birini getirdiğin müddetçe kolay kolay sıkıntı çekmezsin.Bizdeki durum farklı.Hami'yi görmek için 9 yaşındayken otobüslere tırmanan ben onun değerini çok iyi bilenlerdenim.Ama dedik ya,İş başka arkadaşlık başka.Futbolculuk başka,Hocalık başka bir iş.
                    evet şimdi kontrol ettim.liderle değil ikinci ile arasındaki puan farkı 4 idi.yusuf şimşek geldiğinde ise 2. ile olan fark 11 e çıkmış.

tarihe baktığımızda başarıya alışmış hocalar değil başarıya aç hedefleri olan vede yerlinin yerlisi hocalar ile başarılar gelmiş.kulüp iç dinamiklerini bilmekte fayda var.şehri ve kulübü göz ardı edemeyiz.ona uygun çözümler üretilmeli.başarıya giden yollar her kulüp için farklıdır.porto ayrı yoldan yol alır real madrid farklı bir yol izler.

iho senin mantığınla hareket edip kulübü batırdı.
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet şimdi kontrol ettim.liderle değil ikinci ile arasındaki puan farkı 4 idi.yusuf şimşek geldiğinde ise 2. ile olan fark 11 e çıkmış.

tarihe baktığımızda başarıya alışmış hocalar değil başarıya aç hedefleri olan vede yerlinin yerlisi hocalar ile başarılar gelmiş.kulüp iç dinamiklerini bilmekte fayda var.şehri ve kulübü göz ardı edemeyiz.ona uygun çözümler üretilmeli.başarıya giden yollar her kulüp için farklıdır.porto ayrı yoldan yol alır real madrid farklı bir yol izler.

iho senin mantığınla hareket edip kulübü batırdı.
                      Sondan başlayayım.Benim mantığım İHO mantığı değil hâlâ sapla samanı ayırt edememişsin,Diyorumki Trabzonspor'u çalıştıracak potansiyeldeki rol model hoca Şenol Güneş gibi belirli evrelerden geçip zahmetlere katlanarak tabiri caizse kaşarlanarak bu noktaya gelmeli.Tarih tarihte kaldı.Ona bakarsan 1500,1600'lü yıllarda dünyaya Osmanlı hükmediyordu ama mazide kaldı.Alttan yetiştir,sana kimse yetiştirme demiyor fakat yarışmacı takım olmak için günümüz şartlarına göre hareket etmek zorundasın.Trabzon'un dinamiklerinden son 10 senede en iyisi ehh diyebileceğim Mustafa Yumlu çıktı onada dinamik dersen tabi.Ben ona dinamit diyorum booom.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haklısınız lakin

Hami milli takımda yardımcı antrenörlük yaptı.....

daha sonra U 21 Takımında çeşitli dönemlerde 2 yıl kadar teknik direktörlük yapmış Hami Mandıralı....

Trabzonspor ve Antalyaspor'da da 28 maç takımın başında bulunmuş.......

Yani heptende boş değil teknik direktörlük konusunda.....
                          milli takımda şeref çiçek ya da mehmet kulaksızoğlunun da kariyeri var.. vedat inceefe, emre aşık vs.. hepsinin sayısız kariyeri var milli takımda.. orası resmen çiftlik gibi.. lütfen orayı örnek vermeyin.. haa ünal karamanı unutmuşum..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ganzilis tv hami mandıralı ile ilgili yeni vidyo yüklemiş.İzlemenizi tavsiye eserim renktaşlar

Yorum

• Trabzonspor'da lisans çıkarırken kullandığı fotoğraf

Yorum

• Adam geçici olarak geldi ne kadar kötü olsa da S. Tekelioğlundan iyidir. Herşeye herkese muhalefet olmaya bıraksak artık. Bende Hamiye bayılmıyorum ama böyle uygun görüldü napalım katlancaz artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X