Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ooo Hami Şhotaya çakıyor baya bi lafları
    Ne dedi?
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunlar yeterli degil Trabzonsporda hoca olmak icin...4ay degil, 4 gün icin bile yeterli degil
      ozaman bende ahmet özen neden hoca olmadi soruyorum? zamaninda süper futbol ile 5/5 yapti...yetermi?
      okan buruk gs'de hoca olabilirmi?
      ibrahim üzülmezi, sergen yalcin'i su an bjk hoca yaparmi?
      hami'ye kin falan beslemiyorum, cocuklugumun kahramanlarindan biridir, fakat bu bazi gercekleri degistirmez

okan buruk'u hoca yapmadi ama hamzayi hoca yapti gs , hemde öyle cok saglam bir cvsi olmamasina ragmen,
      real ayni sekilde zidane'i aldi takimin basina koydu. zidane'nin bir basarisi var mi , yok.
      koskoca reale hic birsey katamayan hala 10 sene oncesinin ekmegini yiyen benitezin yerine adamlar efsane oyuncularina sans verdiler.? yanlis mi yaptilar , bence hayir.
      Göz var nizam var, serdar bali gibilerden hoca olmaz ama hami'den pekala olur. sezonun ilk yarisinda lige havlu atmis bir takimda Hami'ye sans verilmesinde herhangi bir yanlis oldugunu dusunmuyorum. Su sartlarda Hami secimi gayet mantikli.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne dedi?
        Ben Trabzonspor tarihinin en iyi oyuncusuyum demekle olmaz bu iş.Mehmet ve Erkan olayında ceza verip oyuncuları kazanmalıydı felan dedi.Doğru çok şey söylüyor ama kendisini baya bi övme halinde.
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• 90-91 sezonu İnönü'de Zeytinburnu maçı sonrası çocukluğumuzun kahramanı Hami 'yi görmek için rahmetli babama yalvar yakar omuzuna çıktım takım otobüsü camından Hami'yle göz göze gelince kalbim yerinden çıkacak gibi oldu çok mutlu olmuştum.2000-01 sezonu gs ile Sami Yen'de karşılaşıyoruz,Hagi'nin gs'deki son maçı tebrik için tribüne çağırdık 80 metreden bizi duydu yanımıza gelip bizi selamladı, Diğer yanda Hami bey sahaya çıkınca gs tribünlerinin kendisine yapılan tezahüratlara kayıtsız kalmayıp tribünlere selam çakarken bizim kale arkasından dakikalarca süren çağrımıza kulak vermedi o gün bugün nefret ediyorum kendisinden

Yorum

• Yalnız burda yazılan herşeye cevap verdi Hami nerdeyse.
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Hami Şota'ya bulaşıp durmasın bence.

Egosunu tatmin etmek için Trabzonspor'da yaptıklarını kendisi daha iyi bilir
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iyi seçim. hami sadi den kat kat iyidir. paragöz de değildir
                hami sadiden daha iyi bir teknik direktör olabilir.. kariyeriyle değil belki ama potansiyeliyle diyelim.. ama hami kesnilkle paragöz birisidir!!
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle devam edilmelidir. Arsen wenger arsenalr baslarken sampiyonlar ligi kupasini mi almıştı jurgen kloop Dortmund a gelmeden once kim ismini biliyordu. Bu sebepten hami bu yarım sezonda ışık verirse ben de devam etmesi yonundeyim
                  valla bu dediğin isimlerin başlarken ki kariyerini bilmiyorum ama kesinlikle hamiden daha fazla hocalık tecrübesi olduklarına eminim.. hami için en çok eleştiri bu adam ts hariç neden bir takım çalıştırmadı şeklinde.. yani ligimizde o kadar takım hoca değiştirirken ve ptt liginde o kadar takım varken haminin yaptığı şey trtde golcü programı yapmaktı..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Aylık 100 bin TL'ye anlaştı ama
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ooo Hami Şhotaya çakıyor baya bi lafları
                      Hami sotayi hic sevmezdi eskiden beri bu biliniyor.

Hami normalde cok uyumlu denir neden anlasamiyorlar anlamis degilim.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha bismillah demeden kavga başlamış. İyiki bu siteye hergün girmiyorum. Yahu siz ne istiyorsunuz. Derdiniz bence isimler değil kendi egonuzu burada tatmin etmek. Gidin mahalle kahvesinde alın 3-5 kişi karşınıza anlatın. Trabzonspor sizin gibi kafalar ile boğuşmaktan yoruldu. Cepinizden üç- beş kuruş çıkmaya geldimi kimse kalmaz ortada. Daha ne yazayım bilmem ki...

Ağzına, yüreğine sağlık...

Konuşmaya geldi susmaz, desteğe geldi mi bin dereden su getirirler...

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bunlar yeterli degil Trabzonsporda hoca olmak icin...4ay degil, 4 gün icin bile yeterli degil
                          ozaman bende ahmet özen neden hoca olmadi soruyorum? zamaninda süper futbol ile 5/5 yapti...yetermi?
                          okan buruk gs'de hoca olabilirmi?
                          ibrahim üzülmezi, sergen yalcin'i su an bjk hoca yaparmi?
                          hami'ye kin falan beslemiyorum, cocuklugumun kahramanlarindan biridir, fakat bu bazi gercekleri degistirmez

Aykut'a laf yok,
                          İsmail'e laf yok,
                          Ertuğrul'a laf yok,
                          Hamza'ya laf yok,
                          Tayfur'a laf yok,

Ama Hami geldi mi bir sürü isyan...

Olmaz inan böyle olmaz.

Sizin bu bakış açınızla yeni antrenörler yetişmez!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hami sadiden daha iyi bir teknik direktör olabilir.. kariyeriyle değil belki ama potansiyeliyle diyelim.. ama hami kesnilkle paragöz birisidir!!
                            Paragöz Hami'nin videosu:

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Paragöz Hami'nin videosu:

tek kalemde 1,8 milyon dolarını hibe eden tolunayın yanında tazminatını almadan gitmeyen hamiden bahsediyoruz değil mi? ha bence paragöz olmasında sorun yok.. karşılığını verdikten sonra hakkını almasından yanayım..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tek kalemde 1,8 milyon dolarını hibe eden tolunayın yanında tazminatını almadan gitmeyen hamiden bahsediyoruz değil mi? ha bence paragöz olmasında sorun yok.. karşılığını verdikten sonra hakkını almasından yanayım..
                                İnsanlara adam gibi davranıldıktan sonra, buna yöneticiden taraftara herkes dahil, tazminat da almaz, transfer de olmaz vs vs vs...

Bu videonun özünde şu var, Hami belki de gidecekti, ona gösterilen ilgiye istinaden, adam motive olmuş kalmış...

Ben bu taraftar forumundaki insanları gören bir topçu olsaydım, ne 50 milyarı, 18 mi verdi Trabzon, 19 verse başka bir klüp topuklardım...

Ha nedir? Ben topçu değilim, o pozisyonda da değilim.

Ama adamlar orada, emeğin dibine vurmuş... Ben Hami'yi de top oynarken tanıdım, Tolunay'ı da... Paragöz kelimesi, çok ama çok ağır bir söylem. Hele Hami'ye hiç yakışmıyor.

Tolunay hak etmesine rağmen, kendisine yönelik yapılan küfürlük hareketin ardından tazminatını istedi. Paragöz mü oldu? İki çift güzel söz ile üstü kapalı özür dilendi, sonra da tek kalemde hibe eden mi oldu? Bu şekilde düşünmen gerçekten üzücü.

Hami özelinde 16000000000 TL 1996 yılında dolar yaklaşık 75000 TL idi yani 213000 dolar teklif etmiş artı araba
                                Galatasaray 665000 İstanbulspor 1000000 dolar teklif etmiş... 213000 dolar nerede 4 katı 1000000 dolar nerede?

Karşılığını vermek ne demek? Bu klübe gelip emeğini vermeyen hadi topçu vardır da teknik direktör kim var emeğini vermeyen?
                                Sadi Tekelioğlu 2-0'dan 2-4 maç verdi, emeğini vermedi mi?

Hami aylık 100 000 TL'ye anlaşmış, 12 ay takımın başında kalsa, 1200000TL eder, 370000 euro... Hangi emeğin hangi karşılığı 370000 eurodur? Hangi antrenörü beğeniyorsun al parasını galibiyet oranına vur, 370000'ne uyarlı kaç maç galibiyet hakkı var Hami'nin...

Ya çok kolay eleştiriyorsunuz ya. İyi kötü bir şeyler yapılmaya çalışılıyor. Hami emeğinin kat ve kat karşılığını verecek, çalışacak. Ha inşallah olur, olmazsa da adam gidip 4 yıllık bilmem kaç milyon dolarlık tazminat mı istemiş?

Yazıktır ya iki kere düşünün yazarken yazık...
                                En son ucurum tarafından düzenlendi; 23.01.2016, 12:31. Sebep: imla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X