Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tek kalemde 1,8 milyon dolarını hibe eden tolunayın yanında tazminatını almadan gitmeyen hamiden bahsediyoruz değil mi? ha bence paragöz olmasında sorun yok.. karşılığını verdikten sonra hakkını almasından yanayım..
    Sen kendini haminin yerine koy.Seninle 1.5 yillik sözleşme yapiliyor ve basarili olmana ragmen gonderiliyorsun.Tazminatini almazmisin?

Hami bunu yapti hakkini aldi sadece...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kara cahil iho'dan bahsediyoruz ya.

Ben de olsam o adamda asla tek kuruşumu bile bırakmam. Almak için elimden geleni yaparım.

Tolunay yaptığında sonuna kadar haklı, Hami de haklı. Ya her şeyden önce bir insan ol ya, kara cahil herif, insanlarla konuşmayı, anlaşmayı dene, gönlünü hoş ederek de bir insanın işine son verebilirsin. Ama yok o kapasite o herifte yok. O gitsin cahil cahil konuşsun, şov yapsın, her yere özel uçakla gitsin, helikopterle topçu getirsin, porsche binsin, cipten dışarı sarkıp kameralara kabadayılık taslasın, canlı yayında kamu görevlilerini alıkoyma emri versin, teknik direktörünü canlı yayında kovsun yenisini getirsin, öbürünü alsın bilmem napsın, kazma kazma hareketler işte.. Öyle bir adamdı bu kara cahil. O'na ne yapılsa haktır.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aykut'a laf yok,
        İsmail'e laf yok,
        Ertuğrul'a laf yok,
        Hamza'ya laf yok,
        Tayfur'a laf yok,

Ama Hami geldi mi bir sürü isyan...

Olmaz inan böyle olmaz.

Sizin bu bakış açınızla yeni antrenörler yetişmez!
        Hamiye laf var çünkü;

-Teknik direktörlük belgesini zar zor aldı
        -Trabzonspordan ayrıldığından beri kendisini geliştirmek amacında hiç olmadı
        -Onun yerine TRT'ye yorumcu olmak daha kolayına geldi
        -Yeni yapılanmaya girmek istiyoruz ama hocamız kadro mühendisliğinden anlamaz

Bu ve bunlar gibi bir sürü eksikliği var. Trabzonsporda hoca olabilecek düzeyde değil. Efsane futbolcumuz olması dışında hiç bir özelliği yok. Bu da kesinlikle bir teknik direktör vasfı sayılmaz.

Hamiye gelen eleştirilerin sebepleri bunlar. Hamiye kişisel olarak nefret kusan insanlar olabilir tek tük ama bu Haminin yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bu Hami transferinde olumlu olan tek şey takımdaki futbolcuların dilinden anlayabilecek olması. Başkan da onu işaret etti zaten dünkü konuşmasında oynamayan oyuncuları tek tek sayarak.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hami'den başka kimse yarım dönem gelmeyi kabul etmezdi.Kendisi bizden biri. İçim rahat. Sezon sonu Luce'nin yardımcısı da olur.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha bismillah demeden kavga başlamış. İyiki bu siteye hergün girmiyorum. Yahu siz ne istiyorsunuz. Derdiniz bence isimler değil kendi egonuzu burada tatmin etmek. Gidin mahalle kahvesinde alın 3-5 kişi karşınıza anlatın. Trabzonspor sizin gibi kafalar ile boğuşmaktan yoruldu. Cepinizden üç- beş kuruş çıkmaya geldimi kimse kalmaz ortada. Daha ne yazayım bilmem ki...
            Abı valla çok guzel demıssın.Şu durumda Hamıyı begenmıyenler Morınhoyu falan ıstıyor herhalde.Anca konusuyorlar.Gel destek ol desen yok.Prostesto falan olsa en onde gıderler

Yorum

• Şu tazminat isteme para alma vs. mevzularına ayar oluyorum artık bu insanların mesleği bu ve resmi bir sözleşme imzalıyorlar yeri geliyor biz bile 3 kuruş için uğraşıyor firmalarla adamlar milyon tl parasını niye almıcak anlamadım
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu tazminat isteme para alma vs. mevzularına ayar oluyorum artık bu insanların mesleği bu ve resmi bir sözleşme imzalıyorlar yeri geliyor biz bile 3 kuruş için uğraşıyor firmalarla adamlar milyon tl parasını niye almıcak anlamadım
                kesinlikle arkadaşım. Bir kişi ile bir kontrat yaparsan bir şeylerin sözünü vermiş olursun. sen ben istanbuldan geri kalmam modu ile kontrat yaparsan sonuçlarına katlanacaksın. Oyuncu mu alacaksın iyi izleyecek analiz edeceksin. karekterine yaşam tarzına kadar bakacaksin.

sonra olmadı hadi git olmaz. Örneğin nba de bunu sadece bir oyuncuya yapabiliyorsun. onunda şartı ücretini peşin ödemek. öyle para vermeden felan değil yani.

ücret ve aidatların tkır tıkır zamanında ödendigi, oyuncuyu istegi ile gönrecekse pazarlıksız ödeyip gönderebilen kurumsallaşmış bir Ts en büyük hayalim. Tabi 20 yılda zor gorunuyor. Bir cengaver yada devlet baba böyle bir şey yapmassa
                13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  okan buruk'u hoca yapmadi ama hamzayi hoca yapti gs , hemde öyle cok saglam bir cvsi olmamasina ragmen,
                  real ayni sekilde zidane'i aldi takimin basina koydu. zidane'nin bir basarisi var mi , yok.
                  koskoca reale hic birsey katamayan hala 10 sene oncesinin ekmegini yiyen benitezin yerine adamlar efsane oyuncularina sans verdiler.? yanlis mi yaptilar , bence hayir.
                  Göz var nizam var, serdar bali gibilerden hoca olmaz ama hami'den pekala olur. sezonun ilk yarisinda lige havlu atmis bir takimda Hami'ye sans verilmesinde herhangi bir yanlis oldugunu dusunmuyorum. Su sartlarda Hami secimi gayet mantikli.
                  hocam bu mantıkla sectiğimiz bir başkan malesef bizi batırdı.
                  Hami direk tabiki takımın başına geçebilir. zidane ile karıştırmamak lazım. o takımlarda hocadan beklenti bizim kadar degil. aertı ordaki futbolcu ahalisi bizimkiler gibi egitimsiz kör cahil hiç değil.
                  Hamza kendini gayette ispatlamıştı. Akhisar ı şampiyon yapamazdı ama düşmesi beklenen bir takımda baya etkili oldu. Hatta Hamza bize bile iyi olurdu. zaten gs ye gelişi de hami ye benzerdi. yeni yönetim parasızlıktan aldı.
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnsanlara adam gibi davranıldıktan sonra, buna yöneticiden taraftara herkes dahil, tazminat da almaz, transfer de olmaz vs vs vs...

Bu videonun özünde şu var, Hami belki de gidecekti, ona gösterilen ilgiye istinaden, adam motive olmuş kalmış...

Ben bu taraftar forumundaki insanları gören bir topçu olsaydım, ne 50 milyarı, 18 mi verdi Trabzon, 19 verse başka bir klüp topuklardım...

Ha nedir? Ben topçu değilim, o pozisyonda da değilim.

Ama adamlar orada, emeğin dibine vurmuş... Ben Hami'yi de top oynarken tanıdım, Tolunay'ı da... Paragöz kelimesi, çok ama çok ağır bir söylem. Hele Hami'ye hiç yakışmıyor.

Tolunay hak etmesine rağmen, kendisine yönelik yapılan küfürlük hareketin ardından tazminatını istedi. Paragöz mü oldu? İki çift güzel söz ile üstü kapalı özür dilendi, sonra da tek kalemde hibe eden mi oldu? Bu şekilde düşünmen gerçekten üzücü.

Hami özelinde 16000000000 TL 1996 yılında dolar yaklaşık 75000 TL idi yani 213000 dolar teklif etmiş artı araba
                    Galatasaray 665000 İstanbulspor 1000000 dolar teklif etmiş... 213000 dolar nerede 4 katı 1000000 dolar nerede?

Karşılığını vermek ne demek? Bu klübe gelip emeğini vermeyen hadi topçu vardır da teknik direktör kim var emeğini vermeyen?
                    Sadi Tekelioğlu 2-0'dan 2-4 maç verdi, emeğini vermedi mi?

Hami aylık 100 000 TL'ye anlaşmış, 12 ay takımın başında kalsa, 1200000TL eder, 370000 euro... Hangi emeğin hangi karşılığı 370000 eurodur? Hangi antrenörü beğeniyorsun al parasını galibiyet oranına vur, 370000'ne uyarlı kaç maç galibiyet hakkı var Hami'nin...

Ya çok kolay eleştiriyorsunuz ya. İyi kötü bir şeyler yapılmaya çalışılıyor. Hami emeğinin kat ve kat karşılığını verecek, çalışacak. Ha inşallah olur, olmazsa da adam gidip 4 yıllık bilmem kaç milyon dolarlık tazminat mı istemiş?

Yazıktır ya iki kere düşünün yazarken yazık...
                    yazdığın yazı duygusallık dolu maalesef.. üstelik benim yazdıklarım benim fikirlerim beğenip beğenmemek size kalmış ama neyi yazıp yazmayacağım da bana kalmış..

bu takıma gelmiş en paragöz oyunculardan biri egemendir.. ama ben adama zerre kızmam çünkü aldığının karşılığını vermiştir.. bir teknik adam da aldığının karşılığını vermek zorundadır ama bunu genelde teknik direktörler için söylemek gerekir.. örneğin ersun yanal da paragözdür ama o bunu profesyonellik olarak görür.. hami de bu anlamda profesyonel olmalı ki kendini göreve getiren hocası MRA istifa etmesine rağmen kendisi o dönemdeki başarısızlıktan nasibini almamaış ama göreve devam etmiştir.. akabinde ise tazminatını almadan gitmemiştir.. bu konu benim gözümde böyle .. hoşunuza gitmeyecek diye isterseniz düşüncemi değiştireyim ..

insanlara ayar vermeye çalışmadan önce kendi ayarlarını yapmak durumunda insanlar..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aykut'a laf yok,
                      İsmail'e laf yok,
                      Ertuğrul'a laf yok,
                      Hamza'ya laf yok,
                      Tayfur'a laf yok,

Ama Hami geldi mi bir sürü isyan...

Olmaz inan böyle olmaz.

Sizin bu bakış açınızla yeni antrenörler yetişmez!
                      trabzonspor antrenör yetiştirme yurdu değildir.. bunun için 1461 takımı var.. ama bizde herkes armut piş ağzıma düş peşindeler.. yarın öbür gün hami başarısız oluğ gittiğinde aynı lafları f. tekke için konuşacağız.. fatihin neyi eksik vs vs. diye.. halbu ki şu anda tekke 1461'in başına geçse ve deneyim kazansa oradaki başarısına göre bu takımın başına geçse hem takım hem kendi kariyeri için daha iyi olmaz mı?

burada yazdığınız ismlerden hami ile benzeşen bir tek ismail ve tayfur var.. diğerleri hami ile kıyas kabul edemeyecek kadar deneyimliydiler takımlarının başına geçtiklerinde.. ve ikisinin akibeti de belli.. haminin akibetinin aynı olmasından korkuyorum.. bir değerimizi daha ünal ve şota gibi değersiz hale getireceğiz..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yazdığın yazı duygusallık dolu maalesef.. üstelik benim yazdıklarım benim fikirlerim beğenip beğenmemek size kalmış ama neyi yazıp yazmayacağım da bana kalmış..

bu takıma gelmiş en paragöz oyunculardan biri egemendir.. ama ben adama zerre kızmam çünkü aldığının karşılığını vermiştir.. bir teknik adam da aldığının karşılığını vermek zorundadır ama bunu genelde teknik direktörler için söylemek gerekir.. örneğin ersun yanal da paragözdür ama o bunu profesyonellik olarak görür.. hami de bu anlamda profesyonel olmalı ki kendini göreve getiren hocası MRA istifa etmesine rağmen kendisi o dönemdeki başarısızlıktan nasibini almamaış ama göreve devam etmiştir.. akabinde ise tazminatını almadan gitmemiştir.. bu konu benim gözümde böyle .. hoşunuza gitmeyecek diye isterseniz düşüncemi değiştireyim ..

insanlara ayar vermeye çalışmadan önce kendi ayarlarını yapmak durumunda insanlar..
                        Haklısın, sana laf anlatmaya gerek yok, ben seni engelliyorum, sen de beni engelle istersen, senin yorumların benim dünyam için geliştirici farklı bir açı barındırmıyor sadece zaman kaybı, yolun açık olsun.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hamiye laf var çünkü;

-Teknik direktörlük belgesini zar zor aldı
                          -Trabzonspordan ayrıldığından beri kendisini geliştirmek amacında hiç olmadı
                          -Onun yerine TRT'ye yorumcu olmak daha kolayına geldi
                          -Yeni yapılanmaya girmek istiyoruz ama hocamız kadro mühendisliğinden anlamaz

Bu ve bunlar gibi bir sürü eksikliği var. Trabzonsporda hoca olabilecek düzeyde değil. Efsane futbolcumuz olması dışında hiç bir özelliği yok. Bu da kesinlikle bir teknik direktör vasfı sayılmaz.

Hamiye gelen eleştirilerin sebepleri bunlar. Hamiye kişisel olarak nefret kusan insanlar olabilir tek tük ama bu Haminin yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bu Hami transferinde olumlu olan tek şey takımdaki futbolcuların dilinden anlayabilecek olması. Başkan da onu işaret etti zaten dünkü konuşmasında oynamayan oyuncuları tek tek sayarak.

Yapma İbrahim,

Antrenörlük belgesini zor aldı diyorsun. Yahu bize ne, kolay mı aldı yoksa zor mu aldı?
                          Sonuçta Antrenörlük Lisansını aldı mı? Aldı. Bunun polemik konusu dahi yapılması şık değil.

Kendini geliştirdi veya geliştirmedi kriterinde kıstasımız nedir?
                          Sonuçta genç milli takımı çalıştırdı, kısa da olsa antalya kariyeri var. Yani ne yapmasını bekliyoruz ki?

Kadro mühendisliği yapamıyor diyorsun.
                          Ben de soruyorum, şu ligde kaç tane hocanın kadro mühendisliği yapabilecek çapı var?
                          100 antrenörün 90'ı doğru kadro planlamasını beceremezken Hami'ye bu konuda yüklenmenin doğru olmadığını düşünüyorum.

Ve tüm her şeyi geçiyorum, Hami Trabzonspor'un başına sezon sonuna kadar geçici olarak getirildi.
                          Yönetimin planında Hami ile yardımcı antrenör olarak devam etmek var.
                          Biz, Hami bu takımın başına geçebilecek esaslı bir hocadır, demiyoruz. Geçiş süreci için yeterlidir.

Trabzonspor'un efsanesi olduğu için de bu geçiş sürecinde takımı yönetmeye sonuna kadar hakkı vardır.
                          Daha önce de 14 maç bu takımı yönetti. Ve o kadroya göre gayet de başarılı oldu.
                          Her şeyden önemlisi, Hami mevcut oyuncuları motive edebilecek deneyime ve tecrübeye sahip!
                          Büyük futbolcu olmak böyle bir şey işte...

Aslında seninle fikirlerimiz ayrılmıyor. İkimiz de Hami'nin tam anlamı ile esas hoca olmayacağını ifade ediyoruz.
                          Geçiş süreci için biçilmiş kaftandır. Kendini göstermesi için de büyük bir fırsattır.

Bu süreçte hem Trabzonspor hem de Hami kazanabilir. Kimseye bir zararı olmayacak bir anlaşmadır.

Yorum

• Hami olur neden olmasın? Ama büyük maç kazanmayı beklemeyin. Kazanırsak eşantiyon olsun
                            Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Hami ye inancim kendi evimizde gese ye 4-1 yenildigimizde kalmamisti zaten. Insallah fazla yaralanmayiz

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hocam bu mantıkla sectiğimiz bir başkan malesef bizi batırdı.
                                Hami direk tabiki takımın başına geçebilir. zidane ile karıştırmamak lazım. o takımlarda hocadan beklenti bizim kadar degil. aertı ordaki futbolcu ahalisi bizimkiler gibi egitimsiz kör cahil hiç değil.
                                Hamza kendini gayette ispatlamıştı. Akhisar ı şampiyon yapamazdı ama düşmesi beklenen bir takımda baya etkili oldu. Hatta Hamza bize bile iyi olurdu. zaten gs ye gelişi de hami ye benzerdi. yeni yönetim parasızlıktan aldı.

Sayin abim, benim acimdan mesele hamza, zidane , su bu kiyasindan ziyade bu insanlara sartlar geregi bir sans taninmis olmasi. Hami'ye seciminde de böyle bir durum söz konusu.
                                Olaylari icinde bulundugu sartlara göre degerlendirmek gerekir. Henüz ligin ilk yarisinda ligde iddasi olmayan bir takima daha önce calistigi kisa sürede iyi bir izlenim birakmis olan birinin getirilmesinde bir anormallik göremiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X