Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bukadar yüzsüz bir yönetim hayatımda görmetim suratsız bunlar hel o sayİToğlu varya bu adamlar resmen klübü sömürüyolar yaa..bizim talip olduğumuz limanı albayrak şirketi almış bu ne utanmazlık arsızlıktır resmen kendilerine fayda sağlamışlar Allah Belalarını Versin..adamlar protestodan da anlamıyo stadda herkes istifa diye bağırıyor admalar bunlar birilerinin adamları boyun eğmicez bunlara karşı diyo bu nedir ya Suratsızlar Arsızlar Allah Aşkına defolun gidin DEEFOOluuuunnnnnn!!!
    En son tunganyan tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 08:08.
    Alper PEKEN
    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• 40 yıllık klüp 3 kişi tarafından yönetiliyor.Nuri,haşim ve ziya.Ama bu klüp o kadar sağlam temeller üzerindeki bunlar ne kadar uğraşırsa uğraşsın bu temeller yerinden bile sallanmaz.Ama şu bir gerçek ki her yönüyle tarih yazmaya devam ediyorlar.

Yorum

• Bilmiyorum abartan benmiyim ama özellikle şu ana kadar gelen transfer haberleri beni öyle bir sinirlendiriyor ki bunu açıklamak için yönetimiz sadece futbol bilgisizliğindne dem vurmak bence yetersiz kalır. Zira bu kadar saçma transfer yapmak için futbolu bilmemenin yanısıra biraz da akıl noksanlığı veya kasıtlı bir zarar verme politikası gütmek gerekir. Anlaşılan o ki seneye bizim takımda değil sol açık, topa sol ayağı ile vuran adam bile kalmayacak. Takıma yığdırılan önliberolar ve stoperler ile sanıyorum ki kalenin önünde futbolcular birbirinin omuzuna çıkıp kule kuracak ve kalenin önüne geçecek.
        E o zaman gol de yemeyiz. Taze bitirdiğimiz sezenda bir demirbaş (Szymek), bir dünya çapında yıldız (Marche) ve bir de tecrübeli ve kariyerli bir sol açık (Musampa) harcandı bitti. Musampa bakalım Keçeli'nin insanüstü güzellikteki(!) performasından kendisine sıra bulabilecek mi? Hatta bakalım takımda kalabilecek mi? Jun ne olacak? Şahsen ben artık kalmasından yanayım. Zira aldıklarımız yolladıklarımızdan hep kötü çıktı.

Tekke gitti onun yerine kafa toplarındaki hakimiyeti yüzünden Ersen alındı. Sıfır.

Marcelinho gitti yerine Ceyhun alındı. O sıfırın bile altında. Arkadaşlarına değil de çimlere bakarak top oynayan adamdan ne kadar futbolcu olur? O adam ne kadar asist yapar? Ne kadar takım oyunu oynar?

Fatih Akyel'e yol verdik yerine bir adam monte edemedik. Feridun bizi mahvetti. Musa daha beter üstüne bir d sakatlandı. Ferhat orada en iyi iş yapan adam idi ama verimi ancak o mevki için %20 civarıdaydı.
        Solbek ne idi onu unuttuk Lee gittiğinden beri. Celaleddin'e ancak peygamber sabrı ile katlanılabilir. O bölgede de biraz olsun ışık vadeden adamımız Murat Ocak yolllandı.

Mehmet Yılmaz'ın iki eksiği vardı. Son vuruşları iyi değildi ve ağırdı. Onun yerine aldığımız Ömer Rıza ise tartışmaya bile gerek görülmeyecek derecede kötü. Hiç unutmam Apoel maçında bir gol attı ki ne gol. Adam gol atarken ne yaptığının farkında değil. Sağa sola "Top nerede acaba?" diye bakarken istemeyerek bir gol attı.

Ali Güzeldal zaten bizim için işkence. Elin cinconu Arda'ya nasıl sahip çıktı biz kendi değerimizi nasıl harcadık görülüyor. En çok siniz olduğum konu da o zaten. Adam yedek kalacağını bile bile gitmek istemedi ama bizim işbilir yönetim garibimi tabir yerinde ise zorla yuvasından kopardı.

Eyyyy yönetim.
        Allah aşkına gitmeyeceksen bile bari tranfer yapma.
        Zaten yandık yanacağımız kadar.
        Şu aldım dediğin adamlarla anlaşma bir tane adam gibi oyunkurucu bul ve öyle otur yerinde.
        İstifa etmeyecek isen bile bari takımı daha fazla yaralama.
        Tamam yahu, Ziya Doğan'ı da gönderme istersen. Ama beri onun istediği adamları da alma.
        Elele yaktını takımı.
        bu kadarını tarife kelimeler yetersizdir.
        Allah'a havale eyledim sizi.
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Offf offf boşuna heralde tüm bu yıpranışlar bagırışlar yakarışlar... sesimizi duyan yok
          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

• OLsun biz yine de haykıralım.
            Elbet bir gün dediğimiz olacak!
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Istifaaaaaaaaaaaa
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Çok Acil! Artık Zamanı Geldi!

Arkadaşlar artık somut adımlar atmanın zamanı gelmedi mi??Forumlarda birbirimize düşüncelerimizi aktararak hiçbiryere varamıyoruz örn:Fatihimiz gitti,2005-2006 sezonu.Adamlar bildiklerini okuyorlar.Bu konuda daha bilgili mantıklı tecrübeli arkadaşlarımız,abilerimiz varsa fikirlerini burda paylaşalım ve harekete geçelim arkadaşlarım.Artık protesto mu olur basın bildirisi mi olur birşeyler yapalım yoksa TRABZONSPORUMUZ elden gidiyor resmen elden gidiyor.Diğer arkadaşlarımı bilmem ama ben bikere daha 12. 13. olan bi TRABZONSPOR istemiyorum!!Mantıklı arkadaşların fikirlerini burda tartışalım istedim çünkü bana kalsa benim fikrim gidelim bu ''adamları'' bulalım döve döve istifa edin defolun diyelim vb.benim fikirlerim bunlar eğer bana katılan varsa böyle de yapabiliriz ama bi yürüyüş istifa çağrısı da olabilir etkilisinden...
                En son tunganyan tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 08:35.
                Alper PEKEN
                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  OLsun biz yine de haykıralım.
                  Elbet bir gün dediğimiz olacak!
                  umarım o gün geldiginde çok geç olmuş olmaz....
                  ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

• Valla Genel Kurmay bir sayfalık online muhtıra ile hükümeti devirdi ahanda seçime gidiyoz. Biz sayfalarca yazdık yönetim istifa, Ziya istifa diye bir sonuç alamadık. Bu örnekten hareketle yapılacak şey ortadadır. En yakın zamanda tank, top, tüfek temin etmemiz gerekiyor.
                    Ancak o zaman lafın geçiyor....
                    Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                    M. Akif ERSOY

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar artık somut adımlar atmanın zamanı gelmedi mi??Forumlarda birbirimize düşüncelerimizi aktararak hiçbiryere varamıyoruz örn:Fatihimiz gitti,2005-2006 sezonu.Adamlar bildiklerini okuyorlar.Bu konuda daha bilgili mantıklı tecrübeli arkadaşlarımız,abilerimiz varsa fikirlerini burda paylaşalım ve harekete geçelim arkadaşlarım.Artık protesto mu olur basın bildirisi mi olur birşeyler yapalım yoksa TRABZONSPORUMUZ elden gidiyor resmen elden gidiyor.Diğer arkadaşlarımı bilmem ama ben bikere daha 12. 13. olan bi TRABZONSPOR istemiyorum!!Mantıklı arkadaşların fikirlerini burda tartışalım istedim çünkü bana kalsa benim fikrim gidelim bu ''adamları'' bulalım döve döve istifa edin defolun diyelim vb.benim fikirlerim bunlar eğer bana katılan varsa böyle de yapabiliriz ama bi yürüyüş istifa çağrısı da olabilir etkilisinden...
                      aynen katılıyorum kardeşim san abende artık bu durumlarda bir trabzon spor istemiyorum babamın amcalarım anlattıkları tarbzon sporumuzu görmek istiyorum ist eziklerinin trabzona gelipde korner atmayı başarı sanan orta sahayı geçtikmi biz kendimizi gol atmış sayıyorduk diyen ist eziklerinin gene aynı duruma düşmesini istiyorum bizim o zaman ki defans oynucularımızın bunlar defansa yaklaştımı gol yemiş saycaz kendimizi demelerini duymak isteiyorum ki bu yönetim ve teknik heyetle olmuycağı aşikar apaçık ortada nasıl ki cem papilada yapıldıysa bir yürüyüş aynı öyle bir yürüyüşle çeşitli illerde sonrada ortak bir basın bildirisi okunabilir trabzon meydan da izmir cumhuriyet meydanı ankara önemli bir yer ve ist burda uzayabilir artık çok geç olmadan bişiler yapmak lazım
                      işkenaz

Yorum

• Bunlarda yüz yok kardeşim ne yaparsak yapalım 6 ay daha gitmeyecekler malesef. Tek çare silahlı saldırı. Onuda yapacak olan varmı bilemem

Yorum

• lazım olan hırdavat 1 f 16 2 pompalı 3 muhtıra başka olmaz...

Yorum

• internetten etikilenmedikleri garanti.
                            ilk yarı fener maçı sonrası baya sarsılmışlardı.

yani işin özü, nush da eyledik tekdir de..
                            sıra ağır protestoda......
                            galiz küfür etmeden toplanıp cem papilaya ettiğimizin benzerini etmemiz lazım..
                            bunlar başka dilden anlamaaaaaz..

Yorum

• Tekme tokat bu yönetimi kovuk diyelim bundan sonra gelecek olanları yine aynı şekilde kovmayacağımızın bir garantisi var mı. Yıllardır yaptığımız bu başarılı olanı da kovduk başarısız olanı da. Olağan Genel Kurul'a 6 ay var. Aday olmayı düşünenler için uzun bir süre. Diğer kongreler gibi kısa bir zamana sıkıştırılan bir durum yok, geniş bir süre. Aday olacaklar bu uzun süre zarfından listelerini yapsınlar, hazırlıklarını tamamlasınlar. Sağlıklı yönetimler seçelim. Burda vurmaktan kırmaktan, küfüreden hakaretten bahsedenler, gerçekten bir şey yapmak istiyorlarsa kulüplerine üye olacaklar genel kurulda oy kullanma hakkını kazanacaklar, kendisini kimin yönetmesini istiyorlarsa onu seçecekler. Böylce daha yararlı bir iş yapmış olursunuz.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• bir taraftarın yönetimini eleştirmesi kadar doğal birşey olamaz tabi işin zorba yanı sadece lafta kalır söz konusu olamaz sadece söz genel kurulunsa bırakalım sade taraftar onlar olsun bir atay aktuğ da eleştirildi ama saygıya gelince kimse kırıcı olmadı çünkü yapabileceğini saklamıyordu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X