Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet Nuri Albayrak'ı kastediyorum.

Daha kendisi gelmeden muhalefet eden kemik kadrodanım. Ama bunca başarısızlığa ve her alandaki muazzam çöküşe rağmen halen daha başkanlık yapmaya hevesli görünüyor.

Ben de diyorum ki madem başkanlık yapmaya hevesi ve kendine güveni var, o zaman aday olsun ve güvenoyu alsın.

Neden muhakkak aday olsun? Çünkü geçen dönem Trabzonspor Atay Aktuğ'u gönderdiğinde gelenlere enkaz edebiyatı fırsatı sunuldu ve bu 16 ay devam etti. Bir kongre yapar da kendisi de aday olursa, bu işten kaçmayacağının göstergesi olur diye düşünüyorum.

Açık söyleyeyim: Eğer istifa edip gitse de, kongre yapsa da önümüzdeki yılı şimdiden kaybettik diye düşünüyorum. Kalsalar ve Ziya Doğan ile devam ederlerse; önümüzdeki senenin ilk 5 haftasının birinde puan kaybedersek zaten gönderecekler ve bu sefer kendileri de gidecek. Eğer hoca değişikliği yaparlarsa, o zaman da Lazaroni ve Ziya Doğan tercihini yapanlardan (ki hala iddia ediyorum, Lazaroni'den sonra başka şansları yoktu) daha iyi bir hoca beklemiyorum.

Eğer giderlerse, o zaman da yeni yönetimin gelir gelmez büyük hizmetlerde bulunamayacağını düşünüyorum. Bizde adettir gelen yönetimler hep bir sonraki yıl için vaatlerde bulunurlar.

Forumun tamamına yakını "yıldız" transfer peşine düşmüşken de aynı şeyi söylemiştim. O sözünden çok, iki sene içinde şampiyon yapma sözü takip edilesi gelmişti bana. Şimdilerde unutulsa da...
    Güvenini oylatması bile fazla.
    Benimde ilk geldiğinden beri Nuri Beyin, aklımdaki soru şu:
    27 yaşındayım, 3 yaşında iken Trabzonspor forması ile çekilmiş fotoğrafım var. Ve aklım ermeye başladığından beri takip ederim Trabzonsporumu. Nuri ALBAYRAK ismini Trabzonspor ismi yanında ilk defa geçen sene duydum.. Bu nasıl bir sevdadır ki? Birden bire doğdu Nuri Beyin içinde?
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      27 yaşındayım, 3 yaşında iken Trabzonspor forması ile çekilmiş fotoğrafım var. Ve aklım ermeye başladığından beri takip ederim Trabzonsporumu. Nuri ALBAYRAK ismini Trabzonspor ismi yanında ilk defa geçen sene duydum.. Bu nasıl bir sevdadır ki? Birden bire doğdu Nuri Beyin içinde?
      sorduğun soruyu dün başka bir şekilde sormuştum ; sayın başkan ,TRABZONSPOR başkanı olmamış olsaydı dünkü netice onu üzermiydi? ............
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• beyler trabzon mıllıyetcılıgımıze tekrar gerı kazanalım cunku bız bu olguyla varolduk o yuzden ahmet agaogluna tam destek verelım gercek baskan o bılet alarak maclara gırıyodu unutmayın sakın

Yorum

• bu başlık hep yukarda olmalı .....istifa etmeselerde orda durmalı ..............
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• koltukta olarak oturan sahıs trabzonsporlu degıl cunku hayatında hıc trabzonu gormememı ıstanbulda yetısmıs normal yanı ama tutmasın bırgun o koltuga benım gıbı trabzonsporlu bırı gelırse mutlaka sampıyonuz soz verıyorum

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu başlık hep yukarda olmalı .....istifa etmeselerde orda durmalı ..............
              kardes senın gıbı kafa adam bulsam sampıyon yaparız bu takımı

Yorum

• İlk olarak furkan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardes senın gıbı kafa adam bulsam sampıyon yaparız bu takımı
                ) en iyisi sen bana yan .... bende sana yanayım ..... diye devam eden bir ağıt geldi aklıma ...........
                kafa adam çok da yoruldu millet kardeş yoruldu .. yeryüzünde arsızlarla uğraşmaktan ( zihnen bile olsa) daha yorucu bişey yoktur..........

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya evet biden Trabzonsporluluğu depreşti.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ula , her sabah gelir gelmez açıyorum bilgisayarıki belkim geceden bişey olmuştur diye ama booş..
                    nezaman göreceğim acaba müjdeli haberleri..
                    .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Taraftar ne derse desin, yönetim gitmeyecek arkadaşlar. Onlar yerlerinde mutlular, gerisinin ne önemi var
                      "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sorduğun soruyu dün başka bir şekilde sormuştum ; sayın başkan ,TRABZONSPOR başkanı olmamış olsaydı dünkü netice onu üzermiydi? ............
                        Niye üzsünki arkadaşım onun derdi Trabzonspor değilki.DÜne kadar hiçbir maçını izlmeyen bir adam Tranzonsporumuzun başına gelirse olacağı buydu.Paralı yönetimmiş,nasıl paralıysa şimdiden kulübü bataklığa sürüklüyorlar hiç bir icraatleri yokken...
                        hemen defolup gidin...
                        BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Çakır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Taraftar ne derse desin, yönetim gitmeyecek arkadaşlar. Onlar yerlerinde mutlular, gerisinin ne önemi var
                          Haklısın abi..

Taraftarız biz çekeriz cefa..
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yeter artık ya TRABZONSPOR'u azcık seviysolar istifa etsinler

Yorum

• Albayrak Go İbb

Yorum

• bide utanmadan siteye girişte forma reklamı yapıyorlar.yok kırkıncı yılda şu kadar falan.

utanmazlar kırkıncı yılda kulübü ne halae getirdiniz onu yazsanıza.adamı zorla küfür ettirip günaha sokuyorlar.

gidin ya bu kadar yüzsüzlük olur mu .yapıştınız kaldınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X