İlk olarak chovy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
iddia ediyorum albayrakın yaptırdığı bir haber.yok cebinden para vermiş.Allah Allah, hangi cebinden.önce marcelinhonun parasını koysun kasaya ondan sonra yapar adamlığını.hem zaten aralıkta aday olarak bu haberi yalanlıyacaktır kendileri.ayrıca bu albayrak(yüzsüz insan) çok bunaldığını ve çok yorulduğunu söyler mi Allah aşkına.bıraksınlar bu hikayeleri....Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
-
ALBAYRAK’A: Sakın Aday Olma
Trabzonspor’a büyük umutlarla başkan seçildiniz. İnanılmaz vaatlerde bulundunuz. Ne yazık ki hiçbirini yerine getiremediniz. Bordo-Mavili takımı kente yabancılaştırdınız. Trabzonspor’u FİFA, UEFA ile sorunlu bir kulüp haline gelmesinde önemli rol oynadınız. Şampiyonluk vaadiniz havada kaldı. Bunca transfere, harcanan paralara ve borçlanmalara rağmen aldığınız futbolcular ne bugünü kurtarabiliyor, ne de gelecek için umut veriyor. Sivasspor maçından sonra yaşanan süreci çok olumsuz değerlendirdiniz ve hükmen yenilgiyle, tarihi cezaların baş aktörü oldunuz. İki yıla varmayan başkanlığınız süresi içinde 2 kez ceza aldınız ve camianın rencide olmasına neden oldunuz. Tüm bunlardan sonra stat, benzin istasyonu projeleriyle, siyasi iktidarı da arkanıza alma hayali kurup yeniden aday olmayı sakın düşünme. Biraz olsun, Trabzonspor sevgin varsa, böyle bir kötülüğü bu kulübe yapma... GÜNEBAKIŞHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALBAYRAK’A: Sakın Aday Olma
Trabzonspor’a büyük umutlarla başkan seçildiniz. İnanılmaz vaatlerde bulundunuz. Ne yazık ki hiçbirini yerine getiremediniz. Bordo-Mavili takımı kente yabancılaştırdınız. Trabzonspor’u FİFA, UEFA ile sorunlu bir kulüp haline gelmesinde önemli rol oynadınız. Şampiyonluk vaadiniz havada kaldı. Bunca transfere, harcanan paralara ve borçlanmalara rağmen aldığınız futbolcular ne bugünü kurtarabiliyor, ne de gelecek için umut veriyor. Sivasspor maçından sonra yaşanan süreci çok olumsuz değerlendirdiniz ve hükmen yenilgiyle, tarihi cezaların baş aktörü oldunuz. İki yıla varmayan başkanlığınız süresi içinde 2 kez ceza aldınız ve camianın rencide olmasına neden oldunuz. Tüm bunlardan sonra stat, benzin istasyonu projeleriyle, siyasi iktidarı da arkanıza alma hayali kurup yeniden aday olmayı sakın düşünme. Biraz olsun, Trabzonspor sevgin varsa, böyle bir kötülüğü bu kulübe yapma... GÜNEBAKIŞ
borcun yarisini versin sonra ensesini gorelim. Gercekten trabzonsporluysa borcun yarsini odeyip gider."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Aday olmaktan vazgeçmeden önce taktıgı borçları cebinden bir ödesin sonra tüm taraftarlardan tek tek özür dilesin...sonrada bir daha başımıza gelmemek üzere Trabzonsporumuza elveda desin!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
11 Aralik"a cogu kisi kurtulus gozuyle bakiyor. Hadi diyelim Ziya Dogan da gitti yerine baska birisi geldi. Bu yonetim de gitti baska yonetim geldi.Peki yeni gelen yonetim ve teknik direktorden sonra sorunlar hallolacak mi? Hic sanmiyorum. Sorunlarin kokune inmeyip sadece yuzeyiyle ilgilendigimiz icin bu hep boyle de devam edecek .. Taraftar bazinda; anadolu kuluplerinin dedigi gibi Trabzonspor taraftari Trabzonspor"u hak etmiyor sozune de katiliyorum. Ornegin bir kac yil once Elazig macinda sahaya 2 kisi atladi. deli raporu alindi vs gecistirildi. diyarbakir macinda atladi, yine ugrastik. ligin ilk haftasi sivas macinda sahaya atlamalar yine vs.. olan yine bize oluyor. kendi ayagimiza kendimiz kursun sikiyoruz.. sadece sahaya atlama olayi degil taraftar olarak da reform sart. ozgun beste yok,birliktelik yok,neredeyse her mahallenin gurubuyla beraber desteklemesine de son verilmeli bedava biletcilerede..
kisacasi Kokten Degisim ve Reform Sart
yonetimler ve teknik hocalar degistirmek kolay ama boyle devam ettigi surece ortada bulunan basarisizlik da suregelecek..
Yorum
-
Albayrak aday olmayacakmış....
Kendisinin tekrar aday olması için külbün kapısında yapacağız.... Görevini bitirmedi takımı tam olarak iflas ettirmedi daha satılacak çok adam var....
gökdeniz var yattara var.....
daha yenilmediğimiz çok 2. 3. lig takımı var.....
hakkımızın yenilmediği sahamızın kapatılmadığı çok maç var.....
ne olur gitmesin onun gibi beceririksizi kolay kolay bulamayız.....
not: Klübe 5 trilyon verdiği söyleniyor. Trabzonspor bir A.Ş. dir. değil 5 trilyon 1 ytl bağış yapsa bunu borsaya bildirmesi borsanında kamuoyuna açıklaması gerekiyor. Oysa böyle bir haber ne duyuldu ne okundu....
kaldıki vermiş dahi olsa trabzonspordan aldıklarının 5 trilyon bir hiçtir. alsın parasınıda yeterki gitsin.. ha 30 trilyon ha 35 trilyon nasıl olsa başarısı yok...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
bakın adamlar ne kadar taraftarın dusuncelerını tııııııı ye alıyor goruyormusunuz.. hıc mactakı ıstıfa edın dıten taraftardan bahsedıyolarmı. uc maymunu oynuyor hepsı yada taraftara sız ıstedığınız kadar kıcınızı yırtın bız bıldığımızı okuruz dıyorlar ıkısınden bırı. ama ama elbet aralıkta hesap gunu gelecek.
Yorum
-
bende bunu anlamıyorum.... bu yöneticiler gsnin filan yöneticileri olmasın sakın...İlk olarak sello61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüşünüyorum da 2 sene içinde yaptıkları tek bir doğru nedir? bulamıyorum... ve yönetimin yine kazanacağı ve hatta camianın ileri gelenlerinin albayrakı desteklediği söyleniyor....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
tek doğru hareket Stepanov u almaktı ama Onuda satarak kendilerine göre hatadan bize göre doğrudan geri döndülerİlk olarak sello61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüşünüyorum da 2 sene içinde yaptıkları tek bir doğru nedir? bulamıyorum... ve yönetimin yine kazanacağı ve hatta camianın ileri gelenlerinin albayrakı desteklediği söyleniyor....
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Kasada 2 trilyon varmis. 7 trilyon futbolcu odemesi varmis. Albayrak 5 trilyon vermis. Kasa tam takir kuru bakir olmuuuss. Onlar ermis muradinaa, biz cikalim tepelerineeTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
şimcik benzinlik procesinden gelecek para ile o kendi verdiği iddia edilen parayı kapatır . ( verdiğine innamıyorum ya verdiyse diyorum.....) üzerinede para artar. satılacak mülkümüz olduğu müddetçe sorun yok.. ama bitince ne edicez o meçhul işte....İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasada 2 trilyon varmis. 7 trilyon futbolcu odemesi varmis. Albayrak 5 trilyon vermis. Kasa tam takir kuru bakir olmuuuss. Onlar ermis muradinaa, biz cikalim tepelerineeNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
Trabzon hiç bu kadar küçük düşürülmemişti.
sivas olayı,saçma sapan transferler,Fatih olayı,Ersen olayı,hakemlerin ettikleri...
5 maç ceza üstüne bir de mağlubiyet kararı,
biri söylesin var mı böyle bir ceza??????????????
milletin stadında adam kesilip doğranıyor.
evet Albayrak çek git hemen şimdi....Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!
Yorum
-
Misafir
sorun düsündügümüzden daha büyük. hem de cok daha büyük. albayragin gitmesi bile cok seyi degistiremeyecek. ziya dogan ve bu yönetim bu takimin kulübün temeline incir agaci dikmek üzereler. ziya dogan malatyaya verdigi zararin daha büyügünü burada bize vermistir. malatyadayken de bir sürü futbolcu aldirmis ve takim dengesiz bir yapiya bürünmüstür. albayrak futboldan anlamayan yeni yetme bir zengin,. ve trabzonspora verdikelri zarari kendileri göremiyorlar yoksa biri ben yöneticilikte basariliyim digeri de t. direktörlükte der mi?
bu kulübün borcu boyunu asmistir futbolcu kadrosu ise heba edilmistir. bundna önceki yönetimde sampiyonlugu kilpayi kacirirken ayni zamanda kadroyu da koruyor ve gelistiriyorduk bunlar ise kurulu kadroyu elden cikarip yerine malumunuz oldugu futbolculari getirdiler. bir tek stepanovu aldilar olumlu is olarakta bu görülebilir ancak onu satis sekillleriyle de bu olumlu isi berbat ettiler ki stepanovu da onlara tavsiye eden yine eski yönetimin getirttigi halilhodzictne baskasi degildi.y ani siizn anlayacagiz bu is zor beyler bu is cok zor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum