Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeş bu görüş farkı felan değil Trabzonspor'un çıkarını düşünmektir. Herkesin elbette bir görüşü vardır, hatta istifa istemek yaygın bir görüş olsa da bu saatten sonra istifa istemenin Trabzonspor'a bir yararı olmayacağına göre, BMN'de Trabzonspor'un çıkarlarına göre hareket ettiğine göre burda gündeme gelen herşeyin doğrudan veya dolaylı yoldan Trabzonspor'un havasını etkilediğine göre, kapatılmasının insanların düşüncelerini kısıtlamak veya yaygın bir düşünceyi bastırmak olarak düşünmemek gerekir. BMN'de yıllardır bu düşünceye göre hareket edildi. Bir çok hocanın başkanın istifası istendi. istifaların yarar getiremeyeceği zamanlarda başlıklar kitlendi ta ki zamanı gelene kadar. Bu ince düşünceyi bilmem anlayabilir misin?
    bu saatten sonra istifa istemenin trabzonspor a bir yararı olmadığı bir görüş...
    ben ne zaman olursa olsun bu kadronun, özellikle de hocanın istifasının yararlı olacağını düşünüyorum..
    bu minvalde düşünen de bir sürü insan var.
    bmn trabzonspor un çıkarlarına göre hareket ediyor. etmelidir zaten.

ama hangisinin çıkarlarına uygun olduğu konusunda ortada bir anlaşmazlık var zaten.

sen diyorsun ki bu saatte istifa istemek zarar verir.
    ben diyorum ki hayır faydası olur.
    çünkü virüsten kurtulmanın süresi olmaz bana göre. ne zaman kurtulursan kurtul, bu doğru zamandır...

bana göre trabzonspor bu yönetim ve hoca ile hastadır. hastalıktan kurtulmanın vakti bugündür.
    yarın geldiğinde vakit yarındır...
    kimse hastalandığında, "ya ben 3-5 ay daha hasta kalayım" demez.. mümkün olan en kısa sürede iyileşmek ister...

bu da benim görüşüm..

trabzonspor un faydasının bugün istifa etmemeleri olduğu da bir görüştür.
    saygı duyarım..
    ama mutlak doğru bu değildir...
    bu yüzden de bu mutlak bir doğru kabul edilerek yaptırım uygulanması talep edilmemelidir.

Yorum

• Kardeş kusura bakma öyle uzun uzun yazacak zamanım yok, sen benim ne demek istediğimi anladın. neyin mantıklı olduğunu da biliyorsun o yüzden uzatmaya gerek yok.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Desertstorm 22 temmuza kadar bi yere gidemezler çünkü öyle emir almışlar sonrasını bilmiyorum...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Desertstorm 22 temmuza kadar bi yere gidemezler çünkü öyle emir almışlar sonrasını bilmiyorum...
          Faik emir alma meselesini doğru kabul etsek bile .... bu durumda en büyük zararı emir aldıklarını idda ettiğimiz insanlara yada kuruma veriyorlar...doğrusu ben öyle düşünmüyorum ....sorun şu ki gerçekten inatçı bir başkanımız var ( bir başkan için pozitif bişeydir bence) ve o da hocanın meşhur "türkiyede başarı çok kolay " geyiğine inanmış ve tüm yetkileri ona vermiş ........

bu durumu anlatırken STİCHUS " kader " dedi ...... büyükannem şöyle derdi :

sığıri verursun yardan aşağa ...olur murdar ...dersun kader oyleidi..bok oyleıdı...vermeseydun oni yardan aşağa elmeyecekti............
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ...... büyükannem şöyle derdi :

sığıri verursun yardan aşağa ...olur murdar ...dersun kader oyleidi..bok oyleıdı...vermeseydun oni yardan aşağa elmeyecekti............
            abi süperdi bu.

Yorum

• TRABZNSPOR başkanı açıklama yapıyor falanca futbolcuyla HER konuda anlakştık .... aynı gün falanca futbolcu açıklama yapıyor ben değil menecerim görüşmüş imza olmadan anlaştık sayılmaz.......ve transfer başkan ve hoca tarafından "büyük bir gizlilik içinde yürütülüyor".....o kadar gizliki hocanın not defterine yazdığı futbolcuyu ertesi gün öğreniyoruz ... YAŞASIN İSTİKRAR .... YAŞASIN MANTALİTE ...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Az önce BALCI konu başlığına da yazdım. Koskoca Trabzonspor'un başkanı aldık diye açıklama yapıyor ama taraftar dahil herkes ihtiyatla yaklaşıyor. Prestij meselesi bunlar. Ama maalesef...
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• başbakan gider cumhurbaşkanı gider bu baş belası albayrak gitmez..
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Kepazelik

Ey kendini hala bir sey sanan yönetim sizin yaptiklariniz Trabzonspora zarar veriyor iste örnekler;

1:Fatih Tekke

2:Ziya Dogan

3:Yapmaya calistiginiz transferler isimlere bakin jabi-egemen-martinez takimi ikinci ligde-cordoba futbolu birakmis-serkan 1200000 dolar-savas 31 yasinda sakaryadan- istanbulspordan hakan gercekten bizim bunlara ihtiyacimiz var zaten biz 24 senedir bunlari bekliyorduk.

4imdi siki durun arkadaslar bu sene kamp Almanyada yapilacakmis.Trabzonsporumuz Almanyada ücüncü lig takimlarinin bile kalmadigi 3 yildizli otelde kalacak Ziya hoca cok begenmis oteli ve ilginc olan otelin sahasida yok tenis sahalari ve at pisti var demekki takim at gibi kosacak ve tenis gibi tek vurus yapacak.Iste oteli resimleri:

Hotel Heide Treff Schneverdingen

Yorum

• Kepazelik

Ey kendini hala bir sey sanan yönetim sizin yaptiklariniz Trabzonspora zarar veriyor iste örnekler;

1:Fatih Tekke

2:Ziya Dogan

3:Yapmaya calistiginiz transferler isimlere bakin jabi-egemen-martinez takimi ikinci ligde-cordoba futbolu birakmis-serkan 1200000 dolar-savas 31 yasinda sakaryadan- istanbulspordan hakan gercekten bizim bunlara ihtiyacimiz var zaten biz 24 senedir bunlari bekliyorduk.

4imdi siki durun arkadaslar bu sene kamp Almanyada yapilacakmis.Trabzonsporumuz Almanyada ücüncü lig takimlarinin bile kalmadigi 3 yildizli otelde kalacak Ziya hoca cok begenmis oteli ve ilginc olan otelin sahasida yok tenis sahalari ve at pisti var demekki takim at gibi kosacak ve tenis gibi tek vurus yapacak.Iste otelin resimleri:

Yorum

• 1)millet biz değilmiydik paralı başkan isteyen. işte paralı başkan. çok para haramsız olmaz,olmaaaazz.
                        2)bu yönetimin hataları öyle basit değil. transfer konusu her açıdan tam bir rezalettir. kimse savunmaya kalkmasın.
                        3)hatılarsanız daha sezon başında ilk birkaç hafta antrenman formalarıyla maça çıktık. bu yönetim ciddiyetsizliği değil de nedir.daha o zaman anlamıştım ki tarbzonspor albayrakın umrunda değil.
                        4)değer yıpranması denen birşey var. bugün trabzonsporun sahip olduğu tüm değerler erezyona uğramıştır. önceki yönetimlerle beraber en büyük pay bu yönetimindir. gerek iç gerek dış sorunlarda sergiledikelri tutum bunun göstergesidir.
                        5)takımı bu hale soktuktan sonra devam etmeleri başka bişeyin göstergesidir bence. trabzonsporu seven birileri nasıl olurda takımın bu haline seyirci kalabilir.bunu asla anlayamam. keyfi için maçlara gelmeyen, bunu da zorunda değilim diye açıklayan başkan olurmu.
                        6)trabzonspora her fırsatta söven aşağılayan basına karşı(özellikle fotomaç) yönetimden bir kişi çıkıp da iki laf etmez mi.bu ne utanmazlıktır. koskoca trabzonspor bir yedek topçunun oyuncağı yapılır mı?
                        cevap bekliyorum.
                        En son kalavara tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 04:35.
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak 28cotanak28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ...............

4imdi siki durun arkadaslar bu sene kamp Almanyada yapilacakmis.Trabzonsporumuz Almanyada ücüncü lig takimlarinin bile kalmadigi 3 yildizli otelde kalacak Ziya hoca cok begenmis oteli ve ilginc olan otelin sahasida yok tenis sahalari ve at pisti var demekki takim at gibi kosacak ve tenis gibi tek vurus yapacak.

kurmayı düşündüğü kadroyu futbol sahası olan bir yere götürmeside anlamsız olurdu zaten.

Yorum

• Neden hiç kimse ses çıkarmıyo ? Burda yazmakla olmuyo görmüyormusunuz ? Göz göre göre takımımız elden gidiyor ve hiç kimse birşey yapmıyo inanamıyorum ! Neyi bekliyoruz ???
                            Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• taraftar bu acizlerin istifa erdemliği bile taşımadığı için onların akıllarındanda ümidi kesti hadi taraftarı görmüyorlarda bi delikanlı yönetimde yeni veya eski söz geçirebilecek insanlardan hiç kimse yokmu çekin kirli elinizi bu takımdan diyecek ........

Yorum

• Albayrak şimdi istediğini daha rahat yapar. İstanbul BŞB nasıl olsa 1. lige çıktı. Oradan işe yaramazları alır Trabzonspordan da yararlı futbolcuları satar. Albayrak efendi şimdi istanbulda onları tartışıyordur. Bu sene Trabzonsporu korkudan lig düşürtemediniz. Seneye de nasıl olsa gideceksiniz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X