Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maalesef bu yönetimin bırakması ya da bizim kurtulmamız yani Trabzonsporun geleceği bugünkü seçimin sonucuna bağlı gibi gözüküyor.
    Zaten 3 yıldır temel sorunumuz da bu bence.

Yorum

• Ya bu Haciosmanoglu'nun dami stad projesi var son günlerde 1-2 defa duydum ama birisi anlatirsa yada ilgili bir baslik varsa forumda oraya yönlendirse beni cok makbule gececek.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        A.Alper Yüce

Albayrak seçilemezse dahi stat konusunda elinden geleni yapacağını sanıyorum. Çünkü Albayrak, Atay Aktuğ görevdeyken Atay Aktuğ'un kendi ağzından duydum bunu kulübe bir takım yardımlarda bulunmuş. Yani birilerinin iddia ettiği gibi gökten zembille inmedi Albayrak, belki fazla bilinmiyordu ancak Trabzonspor'a başkan olmadan önce de kulübe bir takım hizmetlerde bulundu. O yüzden seçilse de seçilmese de bu proje için elinden geleni yapacaktır.

haklısın, hatırlıyorum gsye fbye devlet yarım yaparken biz limanı alamamıştık di mi bazı kişiler sayesinde. destekleri çok oldu bize bu kişilerin sağolsunlar
        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya bu Haciosmanoglu'nun dami stad projesi var son günlerde 1-2 defa duydum ama birisi anlatirsa yada ilgili bir baslik varsa forumda oraya yönlendirse beni cok makbule gececek.
          Hatırladığım kadarıyla önceliği, feybe'nin yaptığı gibi mevcut stadı bölüm bölüm yıkıp inşa etmek
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yönetim gitsinde stadımız olmasada olur.
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Stad projesi şuan seçime giren tüm partilerin yapacakları listesinde varbir yakınım milletvekli adayı oduğundan onların seçim beyannaemsinde okudum tarih filan hepsi vardı. bu zaten mejburu olacak yanı yönetimle alakası yok yönetim bizi hiç kandırmasın bu şekilde.Yanı onlar olsada olmasada bu stad yapılacağından bir an önce istifa etsinler.
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Onlardan stat mtat isteyen yok Sadece bizi rahat bıraksınlar yeter.
                En son TSelif tarafından düzenlendi; 22.07.2007, 11:15.
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Doğan Ziya Ölen Trabzon!
                  Nasıl başlamalı yazıya bilmiyorum, inanın.

Bir insan ya da bir kurum; kişisel ya da kurumsal başarısızlığının nedenlerini kendinde değil de dışarıda ararsa, elbette kendilerini tatmin edecek bahaneler üretebilirler. Ne Ziya Doğan’ın ne de Albayrak yönetiminin elle tutulur tek bir icraatları yoktur. Olmadığı gibi bir “marka değeri” taşıyan Trabzonspor’u ısrarla ve büyük bir kararlılıkla küçültmeye devam ediyorlar.

Birkaç açıdan bakalım; Mesela oyuncu kadrosundan bazı isimleri ele alalım.

Bu ülkenin gördüğü en başarılı orta saha oyuncularından biri, Simkovyak, futbolu bıraktı, kimin yüzünden bıraktığını kendi ağzından açıkladı, Ziyan oldu maalesef

Bu takımın görüp görebileceği en kariyerli oyunculardan biri, Marcelinho, sezonu bitirmeden şehirden apar topar ayrıldı! Sebep ne idi?Böyle bir dünya yıldızından sol bek yaratma sevdasına düşen teknik direktör yüzünden, Ziyan oldu maalesef

Transferi üzerindeki “lekeler” bile henüz temizlenemeyen İspanya liginin en başarılı oyuncularından biri, Musampa, sevgisizlik ve ilgisizlik nedeniyle her tür cezayı göze alıp ikinci bir Simkovyak olmayı yeğlemiştir, Ziyan olmuştur maalesef

Futboldan az çok anlayan herkesin “beğendiği” Milan Stepanov, sakatlığı sonrası bir türlü takımdaki yerini alamamış, hocası yeni stopere ihtiyacı olduğu iddiasıyla transfer istemiş ve Milan’ın kendine güvenini sarsmış ve o da Ziyan olmuştur maalesef.

Dört isimden yola çıkarak anlatmaya çalıştığımız şudur; kişiler gelir geçer ama asıl hasar kurumsal yapıda oluşur.
                  Trabzonspor Ziyan oluyor..Uyu Trabzon uyu..

Yönetim açısından bakarsak işimiz çok kolay
                  zaten. Yukarıdaki teknik adam uygulamalarına “onay” veren bir yönetim anlayışını, çokça olan diğer rezillik örnekleriyle biteviye eleştirmenin manası yok. Anlamıyorlar da üstelik.
                  Kontenjan senatörü Celaleddin, rakibine bile isteye tekme ve tokat sallayan Çağdaş, tek bir olumlu pas üretemeyen yana ve geriye oynama ustası Ayman, kendini zerrece geliştiremeyen Hasan Üçüncü sahada; en az 3 Celaleddin edecek ama Eyüp Kadri, 5 Ayman edecek Yusuf ve 49 Hasan’a eş Ceyhun kulübede..
                  Eyüp Kadri ve Yusuf’un yerinde olsam derhal bir başka takıma gitmenin yollarını arardım. Belli ki bu yönetim ve Ziyan Doğan Aralık ayına kadar bu şehrin yakasından düşmeyecekler ve takımın ligdeki durumu da oyuncu ve teknik adam “ederi” ile uygun bir yer olacaktır.
                  Trabzon taraftarına “iyi” şeyler söyleyebilmek isterdim. Ama maalesef ben ne “besleme” ne “onun bunun adamı” ne de futbol cahiliyim.
                  Bu takım; bu yönetim ve bu teknik direktörle gitse gitse “erkenden” kongreye gider..

“2-1 e sevindim”

Ziyan Doğan
                  maç sonrası açıklamasında “2-1 lik skora” sevindiğini söylemiş.
                  Sevinmiştir; Çünkü Doğan Trabzonspor’un “ne demek” olduğunu bilmiyor. Trabzonspor gazozuna da oynasa “avantajlı bir skorla!” yenildiği için SEVİNMEZ!

Ziyan kontenjanından Celaleddin’in ikramıyla gelen bir golle 1-0 yenik durumdasın. Yattara da sık yaptığı “rezilliklerine” bir yenisini eklemiş ve 10 kişi kalmışsın.

İşte sıkıştığı her zaman olduğu gibi Ziya Doğan bir kurtarıcı arıyor ve maskesi bir kez daha düşüyor, zira 10 kişilik Trabzon 11 kişiyle yapamadığını yapıyor ve rakibi teslim alabiliyor. Tek bir isimle . Ceyhun.

Ceyhun oyuna girdikten sonra 10 kişilik Trabzonspor’un oyunun tüm kontrolünü ele geçirdiğini gördük.
                  Soruyorum: Rakibini 10 kişiyle bile teslim alabilecek bir oyuncunu, ne diye oyunun başında sahaya sürmezsin Ziyan hoca?
                  Bunca korkuyu nasıl oluyor da, Trabzonspor Teknik Direktörü sıfatıyla aynı cümlede buluşturabiliyorsunuz?

Söyleye söyleye dilimiz yumağa dönüştü: TRABZONSPOR SAHAYA “YENİLMEMEK” İÇİN ÇIKMAZ! ALIN KENDİ KÜÇÜK DÜNYANIZI VE GİDİN LÜTFEN!
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Tez zamanda teknik de idari de gitsin başımızdan. Bize büyüklüğümüzü unutturamayacaksınız
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Stadinizida alin gidin dusun yakamizdan

Yorum

• 22 Temmuz 2007 Pazar

Trabzonspor Içten Çökertiliyor

Bugünki maçtaki kadro ve Stepanov’un satılış haberi beni hobi olarak yaptığım spor yazarlığını bırakma noktasına getirdi. Hobi zevk almak için yapılır ve artık bu iş zevk olmaktan çıktı. Söyledikleri ile yaptıkları 180 derece farklı olan bir yönetim ve gölgesinden bile korkan bir “teknik” adam ile ilgili ne yazılır ki.

Ama yine de yazacağım. Yönetimle başlayalım. Herkesin bildiği gibi bir önceki yönetimin gidişinin en büyük sebebi Jun transferidir. Bu transfer ile 4 milyon Euro’luk bir maddi zarara uğradı Trabzonspor. Aktuğ yönetimide şerefli insanlar gibi bu hatalarından dolayı gittiler. Bu yönetim iki Dünya yıldızı gibi desteksiz ve plansız vaatleri ile seçimi kazandı ve bu süreçte Jun transferini temcit plavı gibi öne sürdü.

Buraya kadar herşey normal gibi görünüyor ve yeni yönetim bir önceki yönetimi eleştiriyor denilebilir. Fakat, Aktuğ yönetimi gittiğinde bu kulüp borçsuzdu ve son üç sene ilk ikiye oynamış bir takım vardı ellerinde. Peki bu yönetim ne yaptı. Sayı olarak transfer rekoru kırdılar ama takımda hala para eden futbolcular Aktuğ döneminde alınan futbolcular. Şimdi ufak bir hesap yapalım. Aktuğ zamanında alınıp başarısız olan iki futbolcu var: Jun ve Djokaj. Her ikisine harcanan para 5 milyon Euro. Yine onların zamanında takıma kazandırılan Eller ve Stepanov’un toplam maliyeti 1.5 milyon Euro. Bu futbolcular satılırken elde edilen gelir 4.5 milyon Euro olduğuna gore 3 milyon Euro gelir elde edilmiş. Jun’un bonservisi 3.5 milyon Euro’ya alındı fakat hala tamamı ödenmedi. Yani satıldığında ona harcanan para diğer oyunculardan elde edilen gelirlere eşit olabilir. Ayrıca o dönem gelen Jeferson var ellerinde. Eldeki kalecilerin en kalitelisi olmasına rağmen yetenek düşmanı Ziya hoca ve Aktuğ takıntısı bu yönetim yüzünden bir türlü yeteneklerini sergileyemedi. Şimdi AEK istiyor ve en azından 1.5 milyon Euro’ya satılır. Yani 1 milyon Euro kar. Bunu da kattığımız zaman Jun ve Djokaj’ın zararını rahat karşılıyor. Futbolun içinde olan herkes her futbolcunun her yerde başarılı olma garantisinin olmadığını iyi bilir. Ekonomik olarak bakıldığında Aktuğ yönetimi bu yönetime gore iyi transferler yapmış.

Şimdi bu yönetimin transferlerine geçelim. Sadece bir kaç futbolcuyu saymak yeter nasıl bir talan olduğunu gösterir. Dünya yıldızı olarak gelen Marcelinho sadece bir devre dayanabildi. Her ne kadar bonservisten kar yapıldığı açıklansa bile kendisine ödenen peşinatlar en az 1.5 milyon Euro. Ikinci olarak Musampa’yı hesaplayalım. Geçen sene yan gelip yatan (bence Ziya hoca tarafından yatırılan) fakat parasını tıkır tıkır alan bu oyuncuya “bedava” olan bonservisi için bile para ödeyen yönetim toplamda 2 milyon Euro harcamış bu oyuncuya. Bu ayın sonunda 500 bin Euro daha ödeyecekler. Satmaları halinde 300 bin Eurodan fazla veren yok. Yani Dünya starlarının piyasası yok. Utanmazlar. Buna birde Lazaroni’ye ödenen 1.5 milyon Euro’yu dahil edersek şimdiden 4 milyon Euro zarar var. Bunlara bir de Murat Ocak gibi yüksek bedeller ile alınıp bedelsiz yollanan oyuncuları ve “paralı” başkanın cebinden bir kuruş çıkmadığını hesaba katarsanız bu yönetim için söylenmesi gereken sözler terbiye sınırını aşar. 1.5 sezonda 50 futbolcu alan ve kulübun mallarını har vurup harman savuran bütün profesyonel kadroları yok eden bu yönetime Trabzon halkı nasıl katlanıyor anlayamıyorum. Bu yönetimin verdiği zarar 20 bin kişilik yürüyüşe sebep olan Bıçakçı federasyonunun verdiği zarardan daha fazla olmasına rağmen kimseden çıt çıkmıyor. Inanılır gibi değil. Ayrıca hayra alemette değil.

Sözün kısası bu yönetim ne futboldan anlıyor ne de ekonomiden. Fatih Tekke’yi satmasına rağmen borcu tavana vuran ve bu borçlarıda iyi oyuncularını ve kulübün mal varlıklarını (benzin istasyonu gibi) satarak gidermeye çalışan bu yönetime bir gün bile sabredilmemelidir. Buralardan elde edilen gelirlerde çapsız iki üç futbolcuda harcanır olan kulübün mallarına olur. Sayın Albayrak futboldan ve futbolcudan o kadar anlıyor ise kendi cebinden iki tane iyi oyuncu alsında görelim. Kulübe bağışlasın demiyorum. Futbolcuları alsın sahibi o olsun. Yani bir nevi sponsor olsun ve riskini kendisi alsın. Eğer yüksek bedellerle satılırlarsa karıda cebine koysun, sesimiz çıkmaz. Başkasının parası ile riske girilmez. Hele bu para bir kulübün büyük emekler ile elde edilen parası ise. Yazık. Ekonomisi sağlıklı ve kadrosu iyi durumda olan bir kulübü getirdikleri duruma bak. Sayın Albayrak her gece yatağında nasıl rahat uyuyor acaba. Cebinden beş kuruş vermediği gibi milyonlarca Euro’sunu sokağa attığı bu takımın başında nasıl durabiliyor. Utancından sokağa bile çıkamamalıdır.

Aslında Ziya hoca ve birazda maçtan bahsedecektim ama içimden hiç gelmiyor. Maçta Gökdeniz, Umut, Hüseyin, ve Ceyhun haricinde aklı başında olan yoktu. Herhalde hepsinin başına güneş geçmişti. Başına güneş geçenlerin başında da Ziya hocamız geliyor. Sen Stepanov’u sattır yerinede Hasan’ı oynat ve takımda sağ bek bolluğu varken ön liberodan sağ bek yarat. Olacak şey değil. Ne yaptı ne etti takımın yüzde seksenini düz (aslında dümdüz demek lazım) oyuculardan oluşturdu. Ilk yarıda ayağında doğru düzgün top tutan Yattara ve Gökdeniz vardı. Gerisi dan dun. Ikinci yarı Ceyhun’u soktuda bir hezimetten kurtulduk. Fazla uzatmayalım. Ziya hocanın ruh halini şu iki haraketi çok açık gösteriyor.

1. Takım 11 kişi iken güvenmediği Ceyhun’u takım 10 kişi iken kurtarıcı olarak oyuna almak kendisi ile çelişmekten de ötede bir olay.
                        2. Golcüsü Umut rakip defansın kuleleri arasında kaybolup gitmesine rağmen tatile götürdüğü Ersen’i son 10 dakikada hatırlaması gerçekten muhteşemdi.

Dedik ya herhalde güneş geçti başlara. Sözün kısası bize yine hüsran görünüyor bu yıl. Çekebilene aşk olsun. Bir kere gönül vermişiz bu renklere. Insan kalbinden söküp atamıyor kolayca. O kadar basiretsizler ki nerede ise tek gururumuz formamızın bile içine ettiler. Yahu yeter hiç bir şeye dokunmayın ve tamam arkadaş biz bırakıyoruz deyip gidin. Kulübü borçsuz deveredeceğiz diye ne kadar iyi oyuncu varsa ne kadar mal varsa hepsini satacaksınız. Madem paralı başkan olarak geldiniz cebinizden çözün sıcak para işini. Dediğim gibi hibe yapmayın ama hiç olmazsa borç verin. Bu kadar da olmazki. Ar damarının çatlaması bu olsa gerek. Kendi gazatesindeki Trabzonspor haberlerinin yoğunluğunu bile arttıramayan bir başkana sahip olmaktan gerçekten utanıyorum. Bu kadar.

Ferat Şahin - İnternetspor

Yorum

• Bence yazar yonetimi ve baskani haksiz elestirmis onlar daha bize stad yapacaklar

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence yazar yonetimi ve baskani haksiz elestirmis onlar daha bize stad yapacaklar
                            Yapacaklar yapacaklar sen bekle, hatta seneye şampiyon bile yapacaklar bizi yıldız transferler yolda

Yorum

• Şahin çok güzel yazmış. Atay Aktuğ'a iki maç yenildiğinde istifa diye bağıranlar , 2 yıldır o kadar çektiğimiz rezilliğe rağmen çıt çıkarmıyor.
                              Atay Aktuğ da kötü yönetti belki kulübü ( ki bana göre değil) ama o adamın elinden 2 yıl şampiyonluk çalındı. En azından bize tekrar şampiyonluk heyecanı yaşattı yıllar sonra. Bunun için bile teşekküre değer ........

Şimdikiler nerde beleş , çıkar var paat orda ... ALLAH ım kısa zamanda şunlardan kurtar bizi Yarabbim ...
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• şenol hocanın hakkını nasıl ödeyeceğiz...
                                yeminle hepimizden hesap sormaya hakkı var mahşer günü...

adamın kafasına balyoz gibi her maç vuruyorduk..

ayıp be..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X