Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor umuzun bugüne kadar yaşadığı olaylardan her kesimin (yönetici ,sporcu ,taraftar) kendine pay çıkarması gerektiğini söylüyorum...bazı arkadaşlarımız gerçekleri görmezden geliyor...
    bakmakla görmek arasındaki farkı kimseye anlatacak değilim.. bazı arkadaşlar; bakıyorsunuz ama ya görmüyorsunuz yada görmek istemiyorsunuz....
    En son Ünyeli Murat tarafından düzenlendi; 02.11.2007, 09:56.

Yorum

• Her alanda basarisiz olmus bir yonetimden bahsediyoruz. Taraftarın yaptigi tek sey de bu kadar kotu yonetilen bir Trabzonspor'un yoneticilerini elestirmek. Bunu da yapmayalim mi?
      "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• kurtulacağız bunlardan... elbet birileri çıkacak...umarım tekrar aday olurlar da 11 arallıkta gereken cevabı alırlar... eğer albayrak yok diyede stad projesine engel olmaya çalışılırsa onlarlarlada başka tarihte hesaplaşırız.......

Yorum

• Bizim bu yaşadıklarımız az bile demek..!! hala bu yönetim giderse ne olacak, kim gelecek, gelirse ne değişecek falan gibi laflar görüyorumya hayret valla hayret...

la bunlar gitsinde yan taraftan - numune hastanesinden- bi eleman yönetici olsun razıyım ..
          Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

• Nurinin seçim sloganı kötünün iyisi benim ilk hedef elde kalan gökdeniz ve yattara hedef 100 milyon ytl anasını ağlattı Takımın hala alttan alınıyor babasının çiftliğimi bu kulüp safmıyız biz.......

Yorum

• Nuri Albayrak yukardaki adaylardan en kötüsüdür hatta aday bile değildir. çünküo kendi gelmemiş getirilmiştir tayin edilmiştir...

Böyle olmakla birlikte herşeyi eline yüzüne bulaştırmöış.tarihimizin en başarısız yönetiminin başıdır. Bu yüzden Serdar Bali dahil bütün adalar bana ondan daha fazla sempatik geliyor.....

Amam seçime kadra bir çok aday çıkacakır merak etmeyelim....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bence takımımızın başarısız olmasındaki en büyük pay biz taraftarlara aittir. yani siparişle başkan getirip siparişle başarı bekliyoruz. tutturmuşuz bir paralı başkan muhabbeti gidiyoruz. şimdilerde piyasada bir ağaoğlu ismi dolaşıp gidiyor, halbuki albayrak da aynen bu şekilde yoğun baskı ve yalvarmalar sonucunda başkan olmuştu. her halde gidişatı görüp paraları bir takım çıkar çevreleri ve vampirlere dağıtmadığı için Trabzon daki misyonunun tamamlanması isteniyor , yeni hedef paralı ağaoğlu görülüyor, mevcut zihniyet Trabzonspor un başarısını değil gelecek başkanın parasını düşünüyor.

benim önerim bundan sonraki başkan adayları türkiyenin en zengin 100 kişisinden seçilsin. böylelikle hep kendi adamlarımızı yolunacak kaz gibi görmekten vaz geçmiş oluruz.

Yorum

• Pirince giderken evdeki bulgurdan olacağız.
                  Eleştirmek herkezin hakkı, yanlışlar eleştirildiğinde ortaya çıkar...
                  Yanlız dozajı kaimıyorda değil kimi zaman...
                  Maksat eleştirmek olsun diye yazılıyor çoğu zaman yorumlar...
                  Hafizanallah Albayrak kimse aday olmuyor bari o olsun dense, diyen arkadaş trabzonspor haini oluyor...
                  Asıl başkasının görüşlerine saygısı olmayanlar Trabzonspor haini, mesele albayrak değil kimin oy hakkı varsa gider oyunu kullanır biride başkan olur...
                  Ama öyle bir kaos ortamı esiyorki en sonunda kimse aday olmayacak baş başa yapıcağız kongreyi...
                  Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• bence Asıl sorun yönetim değil. Kafaların değişmesi lazım. Yeni gelecek yönetimi de kötüleyenler olacak. her zaman söylediğimiz ve istediğimiz birlik ve beraberlik olmadıktan sonra başarının gelmesi çok zor. Trabzon küçük bir yer ve takımı sabote etmek çok zor birşey değil. Bu zamana kadar sabote edilip yönetim ve teknik kadro değiştirilmedi mi sanki? Ayrıca yukardaki yazdığım Stad ı yapmadan gitmez de demek istediğim tabikide kendi cebinden para verip yapmayacak Stadı ama elbetteki o stad dan kendi şirketine de düşen büyük bir pay olacaktır. Demek istediğim buydu.
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• nedense bu topic biraz durgunlaştı...belliki bazı maksatlı çevreler dün akşamki maçın skorunu bekliyorlardı...maçın skoruna göre yönetime yükleneceklerdi...umut ve ceyhun şimdilik süreyi uzattılar...gerçi kaptan hüseyin son dakikada bir koz verdi ama maç çoktan bitmişti....

Yorum

• egrıyı dogruyu hesapladım ve dıyorumkı : Ewet suankı baskaınımız kesınlıkle basarılı degıldır ama ıstıfada etmıyor gurev suresı doluyor ve yerıne baska acemı bır baskan gelecek ??? benım sahsı fıkrım cok bıse degısmeyecek ...! turkıyede bu hatayı yapan tek kulup olan trabzonspor ısımlerın pesınde kosmayua devam ettıgı surecede basarılı olması malesefkı mumkun olmayacak nezmankı bırlesecez ozman bakın basarıya ..! ornek olarak ıstanbul takımları adamın bırısı baskan oluyor ama dıger butun zengıonlerın elı cebınde herkez bıseyler yapmaya calısıyor pekı ya bızde..??? dusunun bu klubun onursal baskanı var (fener Forması ıle poz versede..!) ve bu baskanın hıoc gordunuz mu baska bır baskan varken kulube ıgne bıraktıgını ??? albayrak ısımı kesınlıkle yarım bırakmam dıyor ozman bırakma baska baskan secılse menfatt bu takım ıcınse yıne yap yapacagını yıne getır futbolcunu ne tarftar nede baskası cıkıp olmaz sen baskan degılız senden stad ıstemıyoruz yıldız ıstemıyoruz demez bılakıs mınettar oluruz son olarak cuvaldızımı alıp kendıme bakıyorum bızlerde boole her kafadan bır ses cıktıgı surece daha ılk mactan ersun ıstıfa seslerı ıle ıse baslarsak zaaten yerımız ıkıncı lıg olur once tarftar gurupları bırlesecek tek catı altında (takım bıle boyle kuruldu hepımız bılıyoruz ) tek yurek tek ses cıkacak trıbune oole cıkacakkı futbolcusuz cıksak maca karsı takım tıtrecek ama nerdeee...! hepımızın her konu ıcın yorumu muhakkak var ama ıs ıcraata gelınce sorumlu ya baskan ya teknık trektor ...! kırdıgım varsa ozur dıllerım yorumum budur saygılarımla...!
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Hüsnü Hayali-Röportaji

'Nuri Albayrak, yeniden aday olacak mı?'
                          -'Olacak ve bu gidişle de karşısına kimse çıkamaz. Çıkarsa da hiçbir şey yapamaz'
                          'İbrahim Hacıosmanoğlu'nu unutuyorsun'
                          -'İbrahim kimden oy alacak. İbrahim'e kim oy verecek'
                          'Nuri Albayrak bu şartlarda seçim kazanabilir mi?'
                          -'Albayrak'ın kişisel alacağının 15 trilyon lira olduğu söyleniyor. Göreve gelmeden temlik koyarsa, kim ne yapacak? Bana göre temlikte koyacak, Akyazı projesini de kazma vurduracak. Bir iki de transfer yapacak. Trabzon'dan 50- 60 trilyonluk bir borcun altına kimse giremez'
                          Hüsnü Hayali, kongre öncesi gelişmeleri bu şekilde değerlendirdi.
                          Trabzonspor kongresinde, görünen o ki sürpriz gelişmeler olabilir.
                          Kuzey Ekspres
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu haberi niteligi bile tasimayan roportaji burya koymanin altindaki nedeni aciklarmisin
                            "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• # Bizi engellemek istiyorlar

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Bordo-Mavili kulübün başarılarını engellemek için sistemli bir çalışma olduğunu söyledi. Albayrak, “Ancak herkesin bildiği sebeplerden dolayı, şu anda istediğimiz yerde değiliz. Trabzonspor’un başarılarını engellemek için sistemli bir çalışma var. Bunu herkesin görüp, bu şekilde değerlendirme yapması lazım” dedi.

Klasik bir konusma nerdeyse. Engelleniyoruz. Bence siz kendi kendinizi engelliyorsunuz. Sistemli calismayi önce kendiniz yapin.
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Yahu düsün artik BÜYÜK Baskanimin yakasindan!

Rahat birakin!

Bikmadinizmi!

Sayin BÜYÜK BASKAN yakinda stat yapacak, 3 Yildiz Futbolcu alacak, Benzin Istasyonunu satacak, Kulübün Borcunu bitirecek.

Sizler ise hala onunla ugrasiyorsunuz
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X