kötünün iyisi diye bir şey yok. Albayraktan kötüsü olamaz. hiç bir aday çıkmazsa sokaktan bir taraftar daha iyiyapar bu işi. havaya saçmaz paraları. hoca getirip tazminat vererek göndermez geri. 2 liralık futbolcuya 10 lira vermez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
Sabah radyoda bende duydum.Yakın çevresine aday olmayacağını söylemiş.Bence en iyisini yapar.Ama ilk önce sattığı futbolculardan aldığı paraların hesabını versin.Sonrada 50 trilyon olduğunu söyledikleri borcun sebebini açıklasın.
Yorum
-
valla benim bildigim kadariyla 20 aralik ama öne cekilmesi isteniyormus...ama dedigim gibi emin degilim...İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala kongre tarihini aciklamadilar.yuh artik....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
1- 20 Aralık Kurban Bayramıİlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla benim bildigim kadariyla 20 aralik ama öne cekilmesi isteniyormus...ama dedigim gibi emin degilim...
2- 20 Aralık Persembe
Takvime bir bak istersen"AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"
Yorum
-
İlk olarak Quark tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistifa edınce yeni gelen yonetım daha mı ıyı olacak
Anaa...Benmi yanlış anladım yoksa abi trabzonsporlu değilmi??
TÜRKÇE'Yİ TURKCHE'LEŞTİRMEYİN !!
TrabzonCell İle Bağlan Hayata =)
Yorum
-
yeni yönetim mi??? Albayrak O stadı yapmadan bi yere gitmez Arkadaşlar bunu unutmayım. Biliyorsunuz Albayrak buralara inşaattan geldi.Ayrıca kuruldaki üye sayılarına bakılırsa son 3 ay içinde 2 bin üye olunmuş bi anda. Ne hikmet ben anlamadım siz??Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
onun yaptiracagi stada bise derdim ben sanki kendi imkanlariyla yaptircaak tayyip destekli belli degilmi takimin icine etti sportif basari olmadiktan sonra neyleyim ben stadi!!!İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni yönetim mi??? Albayrak O stadı yapmadan bi yere gitmez Arkadaşlar bunu unutmayım. Biliyorsunuz Albayrak buralara inşaattan geldi.Ayrıca kuruldaki üye sayılarına bakılırsa son 3 ay içinde 2 bin üye olunmuş bi anda. Ne hikmet ben anlamadım siz??İnsan ol evlat!
Yorum
-
Nuri Albayrak ve yönetimi belki taahhüt ettiği birçok şeyi yerine getiremedi...daha önceki bir çok yönetimimizde başarız kabul ettiğimiz için görevlerini bıraktılar...bu yönetiminde gitmesi çözümmü...yeni gelecek yönetime ne kadar kredi tanıyacağız...ne zaman onlar içinde" istifa" diye bağıracağız...hep yönetimlermi suçlu...Artık aynaya bakma zamanımız gelmedimi... Nasreddin hocanın dediği gibi;
- Hırsızın hiçmi suçu yok hakim bey?
Yorum
-
Bu yorumdan anladigim kadariyla icinde bulundugumuz durumun suclusu taraftar oyle mi?İlk olarak ioni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Albayrak ve yönetimi belki taahhüt ettiği birçok şeyi yerine getiremedi...daha önceki bir çok yönetimimizde başarız kabul ettiğimiz için görevlerini bıraktılar...bu yönetiminde gitmesi çözümmü...yeni gelecek yönetime ne kadar kredi tanıyacağız...ne zaman onlar içinde" istifa" diye bağıracağız...hep yönetimlermi suçlu...Artık aynaya bakma zamanımız gelmedimi... Nasreddin hocanın dediği gibi;
- Hırsızın hiçmi suçu yok hakim bey?"AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"
Yorum
-
Bundan daha kötüsü ne olabilir acaba Trabzonspor'umuz için?Ben düşünüyorum düşünüyorum aklıma birtek küme düşmek geliyor.
Son günlerin moda lafı; "Kötünün iyisi"...Pehh...
Hali hazırdaki başkan adaylarından hiçbirinin Trabzonspor'a başkanlık edecek kapasitede olduğuna inanmıyorum ama Albayrak olacağına içlerinden herhangi bir tanesi olsun derim.
İliğimiz kurudu yahu hala kötünün iyisi diyoruz...En son Selman tarafından düzenlendi; 02.11.2007, 09:07.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum