faydası olmayan Albayrağın yüzü kişiliği bu takımdan bu taraftardan büyükmüde eleştirilmeyecek şahıslar nedir kimdir ne faydası olmuş albayrağında taraftar camia suçlu oluyor ...........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
iğneyi kendimize batıracakmışızİlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaydası olmayan Albayrağın yüzü kişiliği bu takımdan bu taraftardan büyükmüde eleştirilmeyecek şahıslar nedir kimdir ne faydası olmuş albayrağında taraftar camia suçlu oluyor ...........
otoriteler onu söylüyor..
Yorum
-
İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum
Ayrıca şu çok iyi bilinmeli ki yeni gelecek yönetimin ilk icraatı Ersun Yanal'ı göndermek olur

OOOO ALBAYRAKKKK şak şak şak büyük başkan ayağını bile öperiz 
paralı başkan o, paralı adamın yanında oluruz her zaman, be heeyyy taraftar, albayrak değilmiydi stephanovu, erseni, fatihi gönderen???? Ersun yanalı trabzonsporu çok düşündüğü içinmi aldı? Oy için göz boyama için aldı amacınada ulaştı
Yorum
-
Öyle demeyin, albayrağın siyasi görüşü için bu adam ne yapsa hoş görünür ve desteklenir.isterse Trabzonsporu fenere satsın yine desteklenir, malesef bizde her sene sürünürüz olan sadece Trabzonspor sevdalılarına olurİlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaydası olmayan Albayrağın yüzü kişiliği bu takımdan bu taraftardan büyükmüde eleştirilmeyecek şahıslar nedir kimdir ne faydası olmuş albayrağında taraftar camia suçlu oluyor ...........
Yorum
-
ben bu taraftar kendine baksn lafına hiç inanmadım...
inanmayacağım da..
kendimden pay biçerim..
kulübe üyeyim..
trabzonda olduğum sürece her maça kendim parasını verir giderim.
avazım çıktığı kadar bağırır destek veririm..
trabzonspor üzerinden benimle aylarca dalga geçmeye çalışan hocayla dalaşıp okulumu uzattım, burslu girdiğim okulda bursum düştü..
hiçbir platformda "kendisinden beklentim olan hocam" bile olsa ne takıma ne şehre ne insanıma laf ettirmedim..
sanal platformda düşüncelerimi paylaşırım.
organizasyonlara katılmaya gayret ederim.
benim elimden gelen bu..
fazlası yok..
yönetime gelenler de ellerinden gelenin en iyisini yapsınlar..
en azından benim girdiğim kadar kendileri konusunda riske girsinler.
Yorum
-
Şimdide taraftar suçlu oldu hadi hayırlısı en suçsuzu nuri albayrak ve ekibi degilmi arkadaşlar!!el insaf...Bu adam amcanızın oglu olsa bu kadar savunmazdınız herhalde... sevgilerimle arkadaşlar yola devam!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
zaten bu yönetimi de işbaşına biz taraftarlar getirdik . yani ortada bir suç varsa bunun sorumluluğu ( önemli bir kısmı ) biz tarfatarlara ait dir.İlk olarak ioni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes kendi özeleşrisini kendisi yapacak...yönetimse yönetim ,taraftarsa taraftar...özeleştiriden sonra yarası olan gocunsun...olmayanada

En son Nurettin Yılmaz tarafından düzenlendi; 14.11.2007, 12:46.
Yorum
-
bunu hiç kabul etmem..İlk olarak değirmendere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten bu yönetimi de işbaşına biz taraftarlar getirdik . yani ortada bir suç varsa bunun sorumluluğu ( önemli bir kısmı ) biz tarfatarlara ait dir.
taraftarın ne yapması bekleniyor??
nuri albayrağın kongrede ortaya koyduğu projelerin ve vaatlerin taraftardan olumlu tepki bulması neden garip geliyor??
eğer vaatlerini tutabilseydi gene taraftar seçmiş olacaktı.
adam babamın oğlu değil ki tanıyayım, sözüne güvenilir mi güvenilmez mi bileyim..
ben insanların samimiyetine inanırım.
trabzonsporluyum diyorsa, başkanlığa adaysa, ve somut vaatlerde bulunuyorsa buna inanırım..
bugünki iktidarla olan yakınlığı sebebi ile de lobi gücünün diğerlerinden yüksek olmasını da göz önünde bulundururum.
nuri albayrak ı seçmesi taraftarın hatası falan değil..
albayrak söz verdi, proje sundu, vaatlerini tek tek saydı.
taraftarda seçti.
beceremedi diye taraftar suçlu olamaz.
projeye, vaatlere bakarım ona göre seçerim.
neye bakacağım??
Yorum
-
Ben ;İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu hiç kabul etmem..
taraftarın ne yapması bekleniyor??
nuri albayrağın kongrede ortaya koyduğu projelerin ve vaatlerin taraftardan olumlu tepki bulması neden garip geliyor??
eğer vaatlerini tutabilseydi gene taraftar seçmiş olacaktı.
adam babamın oğlu değil ki tanıyayım, sözüne güvenilir mi güvenilmez mi bileyim..
ben insanların samimiyetine inanırım.
trabzonsporluyum diyorsa, başkanlığa adaysa, ve somut vaatlerde bulunuyorsa buna inanırım..
bugünki iktidarla olan yakınlığı sebebi ile de lobi gücünün diğerlerinden yüksek olmasını da göz önünde bulundururum.
nuri albayrak ı seçmesi taraftarın hatası falan değil..
albayrak söz verdi, proje sundu, vaatlerini tek tek saydı.
taraftarda seçti.
beceremedi diye taraftar suçlu olamaz.
projeye, vaatlere bakarım ona göre seçerim.
neye bakacağım??
biz taraftarlar olarak sadece bu başkan / yönetim değil gelmiş geçmiş bütün yönetimleri / başkanları yönlendirme hususunda genelde hatalı olduğumuzu dile getirmeye çalıştım. yoksa ben yerine getirilmeyen vaatlerden bahsetmedim. zaten bu zamana kadar hangi yönetim verdiği vaatleri yerine getirebilmişki ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum