Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eski 2. başkan ve Serdar Balinin hiç bir şansı yok olamaz da ... buna benzer isimlerinde hiç bir şansı yok ... zaten amaç 2 türlü..

1)reklam yapmak

2) bir yönetime etkili bir konumda girebilmek ...

İbrahim Usta nın adaylıgı sürpriz olmaz ...olur mu bence o da çok zor ...

Hep yazdım Trabzonda kongre kazanmak çok zordur ...türlü türlü hesaplar olur ...sonra agır babalar ( abiler değil) onay verecek icazet alınacak ...Bitmek tükenmek bilmeyen ilçe hesapları siyasi hesaplar gözden geçirilecek başka olaylar düşünülecek ...

Ahmet Agaoglunun bırakın başkan olmayı ben aday olacagını dahi sanmıyorum ...olsa da kazanamaz ...

Belki biri aday olursa kazanabilir ama o da şu an kararsız ...007 cilik oynamıyorum ya da bir gizem katma derdim yok ama ortada net bir şey yokken ortalıga düşmek yanlış olur ...

Haaaaa bu arada eger kongre zamanına kadar takım zirveden kopmazsa veya 4 5 puan geride olursa bu başkan mümkün değil bırakmaz ..imkan ve ihtimal yok bırakmasına ...zaten artık iyice açık açık konuşmaya başladı saha sonuçları diye ...

yukarıdaki şartlar olursa kimse bu yönetimi veya başkanı yıkamaz acı ama böyle ...hele hele 2. olup da liderle 1 2 puan fark olursa tüm taraftar ayaga kalksa gene yıkamaz ...

bu yapı en az 4 5 kongre daha devam eder ...

Yorum

• benim kafamdaki en uygun isim Ağaoğlu...

birileri ikna etmesi lazım onu....
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• acı olan bu zaten... bir tarafta nuri ve saz ekibi diğer tarafta takımın başarısı...... artık ne düşüneceğimizi şasırdık... ama ben kısa vadede zarar görsekte bunlardan kurtaracaksak herşeye razıyım............

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eski 2. başkan ve Serdar Balinin hiç bir şansı yok olamaz da ... buna benzer isimlerinde hiç bir şansı yok ... zaten amaç 2 türlü..

1)reklam yapmak

2) bir yönetime etkili bir konumda girebilmek ...

İbrahim Usta nın adaylıgı sürpriz olmaz ...olur mu bence o da çok zor ...

Hep yazdım Trabzonda kongre kazanmak çok zordur ...türlü türlü hesaplar olur ...sonra agır babalar ( abiler değil) onay verecek icazet alınacak ...Bitmek tükenmek bilmeyen ilçe hesapları siyasi hesaplar gözden geçirilecek başka olaylar düşünülecek ...

Ahmet Agaoglunun bırakın başkan olmayı ben aday olacagını dahi sanmıyorum ...olsa da kazanamaz ...

Belki biri aday olursa kazanabilir ama o da şu an kararsız ...007 cilik oynamıyorum ya da bir gizem katma derdim yok ama ortada net bir şey yokken ortalıga düşmek yanlış olur ...

Haaaaa bu arada eger kongre zamanına kadar takım zirveden kopmazsa veya 4 5 puan geride olursa bu başkan mümkün değil bırakmaz ..imkan ve ihtimal yok bırakmasına ...zaten artık iyice açık açık konuşmaya başladı saha sonuçları diye ...

yukarıdaki şartlar olursa kimse bu yönetimi veya başkanı yıkamaz acı ama böyle ...hele hele 2. olup da liderle 1 2 puan fark olursa tüm taraftar ayaga kalksa gene yıkamaz ...

bu yapı en az 4 5 kongre daha devam eder ...

habu kimdur???

may olmasın da hele...

sadri şenerdir umarım...

Yorum

• İlk olarak sello61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            acı olan bu zaten... bir tarafta nuri ve saz ekibi diğer tarafta takımın başarısı...... artık ne düşüneceğimizi şasırdık... ama ben kısa vadede zarar görsekte bunlardan kurtaracaksak herşeye razıyım............
            arkadaşım sana aynen katılıyorum 39 40 yaşına geldim inan maç sonucunda ne yapacagımı şaşırıyorum ...yendiysek önce seviniyorum keyfim iyi oluyor sonra aklıma ilerisi geliyor kabusa dönüyor suratım asılıyor hele hele o ruh hastasını tv de görünce hepten karabasan çöküyor ....

yenildiğimiz zaman moral zaten bitiyor ama kendimi avutuyorum dayan az kaldı diye ....hatta inan ki bazen diyorum ki yenildik ama bunlardan kurtaracagız ....

bende senin gibi ne düşünecegimi şaşırdım ....en son kararım bunlar gitsinde işimize bakalım bu galiba daha hayırlı

Yorum

• Diğer yönleri eleştiriebilir ancakkkkkkk

bugün başkanımız MAY olsa idi sivas maçından sonra en fazla 1 maç ceza alırdık ve 3 puanımızda tescil olurdu....

ben bunu bilirim.....

MAY kadar
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu halka tam Nuri`ye göre.
                Onun gibi kiviranini göremedik
                En son irfanb tarafından düzenlendi; 05.02.2008, 03:31.

Yorum

• MAY kongreyi alacagına inansın o dakika adaydır ...

Keşke Sadri Şener olsa ama hiç düşünmüyormuş bile ...

Şahsım olarak içime sindirdiğim tek BAŞKANIM ....

Yorum

• iyi de o belki kazanacak aday kim

Yorum

• Albayrak yerine kim gelirse destklenmelidir dun gece ne cektigimizi arkadaslar bilir zeyyat efendi yok gece transfer yapacagiz dedi sabaha kadar ayaktaydik erseni bile kacirdilar adamlar Trabzonsporun iyiligini istemiyorlar su an tek aday olan haciosmanoglu kazansin en azindan ciddi adam

Yorum

• Yahu koca TRABZONDA hiç vicdanı sızlayan yokmu.Kurtarın takımı şu Albayrak yönetiminden.Bu kadar eski başkan,Yönetici nerdesiniz,ne yaparsınız.Bu takım hepimizin gelin kurtarın başka takımımız yok.
                        YÖNETİM İSTİFAAAAAA
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Diğer yönleri eleştiriebilir ancakkkkkkk

bugün başkanımız MAY olsa idi sivas maçından sonra en fazla 1 maç ceza alırdık ve 3 puanımızda tescil olurdu....

ben bunu bilirim.....

MAY kadar
                          O günkü baskanimiz Ibrahim Haciosmanoglu olsaydi hakemi maci bitirmeye ikna eder 3 puanimizi cebimize koyardik.
                          Ceza falan almamiza da engel olurdu ikna kabiliyetiyle ...

Yorum

• Dışarıdan kalkıp açıklamalar yapanlara itibar etmeyelim.Zira yapabilecekleri bir şeyleri olsa ya da gerçekten bu takımı sevseler her yerden hizmetlerini gerçekleştirirler.(bkz.Nevzat Demir)

Yorum

• 3b gün uzatıldı transferrr hadiii bakalımmm 3 gün daha eziyet çekeceğizzz
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• umarım bu adamlar aday olmazlar ve ya olamazlar..........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X