Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1- Atay başkan koltuğa en yakışan 2-3 başkandan biriydi.
    2- Albayrak seçildiğinde "duruşu" itibariyle hak etmediği biçimde, acımsızca eleştirildi. Bu eleştirilerin bugün haklı çıkması adam başkanlığının 3. günündeyken yapılan anlamsız yakıştırmaları haklı çıkartmaz. (Ama cidden bu kadar kötü de yönetilmez be kardeşim )
    3- Her fırsatta bir siyasi partiyle yönetim ilişkilendiriliyor, ama ne hikmetse o siyasi partinin Trabzon'u "emanet" ettiği adam her fırsatta Trabzonspor'un ne kadar yanlış yönetildiğini söyleyip duruyor. Hezeyanlardan ve paranoyadan kurtulmak lazım.
    4- Dünya üzerinde her insanın bir siyasi görüşü olduğu müddetçe Trabzonspor başkanının da olacaktır. Bunda abartılacak bir şey yok. Siyasi kimlikleri bugünkü yönetimden çok daha üst düzeyde olan Atay Aktuğ, Sadri Şener, Faruk Özak hatta saçma sapan istifasına kadar Özkan Sümer kulübü gayet iyi yönettiler işte. ne olmuş yani hangi partiye oy verdiklerini biliyorsak? Saçma sapan işler...
    5- Trabzon'da bir üniversite, bir de Trabzonspor var. İkisi de siyasetten çok zor kurtulur. Nasıl kurtulsun? Bir parti "seneye Trabzonspor'un 35 bin kişilik stadı bitmiş olacak" deyip 40 milyon euro'luk bir de teminat imzalasın versin bakalım kim oy vermiyor? Benim gözümde bundan büyük çok az hizmet olur mesela...
    6- Siyasi temalı mesaj yazmakla siyaset yapmak farklı şeyler. Lütfen siyaset yapmayalım.

Yorum

• bu başlık böle kızıştıysa yakında ya bir maket daha yapılır
      bir ihtimal de al bakalım boya gözlerini dedirtici transfer gerçekleştirilir...
      Yönetim işi biliyor valla.
      işletme derslerinde bu tarz yönetim şekline henüz bir isim verilmemiş olsa da en büyük ihtimalle EN İYİ TKY YÖNETİMİ denilmelidir..

Ne derler. Geçmiş OLa Trabzonsporum..

Atlatacağız hep beraber inşallahh...

Yorum

• nuri baskan secildiginde amcam ''bizi icten fethettiler'' demistide inanmamistim simdi inaniyorum batiriyolar bizi ayaga kalkalim be yeter!

fatih tekke szymkowiak ve stepanov gibi adamlar Trabzondan uzaklastirildi lanet olsun ulan!
        İnsan ol evlat!

Yorum

• Konuşmakla olmuyor. Gördük villezia maçında taraftarı ! İki çıt kırıldı ses yönetim alehinde 2-3 dakikayı geçmeyen yaklaşık toplam 5 dakika protestoda bulundu. Hatta sesli bir haykırış da değildi . Ellerde " Affetmeyiz " yazılı poşetlerle. Taraftarlar birliğiymiş !.. Bu iş sevmekle olmuyor, az akıllı mantıklı insanların bu işlerle uğraşması lazım...
          . .
          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
          . .

Yorum

• Bence bu yönetim transferden kazandığı paraları biriktiriyo 40.000 kişilik bi stad yapıp KAKA'yı getirecekler yoksa elinde ne kadar yıldız varsa sat anadoludan kazma getir mantığı başka neyle açıklanır...
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• klubu batirdilar mahvettiler kayseri bile hicbir adamini satmazken koskoca Trabzonspor stephanovu fatihi satti olurmu boyle bisey yaziklar olsunBu mubarek gun yine Trabzonsporlulari cileden cikardin. Aralikta aday olmanizi cok istiyorum bu seferde neler diyeceksin merak ediyorum.Suan Trabzonsporu temelden degistiriyorsunuz bordomavinin mavisini yaptiniz lacivert,staddan haber yok, elimizde yattara ve gokdeniz haricinde yildiz kalmadi.

Yorum

• sakin olmak lazım böyle durumlarda da kardeşim bir yere kadar. utanmazlık, arsızlık, terbiyesizlik bir yere kadar tahammül edilebilir şeylerdir. sonra iş karışır. şimdi bu yönetimin yapmaya çalıştığı şey nedir. ne demek istiyor. allahım sabır ver yarabbim....
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• kongreye davet yürüşü
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İstifa edin diye belki şu forumda binlerce kez yazdım bir daha yazıyorum... çapsız, vizyonsuz,iş bilmez yönetim İSTİFA edin ziyanızıda alın gidin!!
                    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• şu mübarek günde dinden imandan çıkardılar beni........ yarabbim sen bu mübarek gecenin hürmetine bu adamlardan kurtar bizi... sen ruh sağlığımızı kaybetmeden bu adamlar kurtar bizi........

Yorum

• bu adam "Fatih Tekke yi fenerbahçe gibi büyük bir camianın istemesi bize gurur verir" demiş birisi , fikirleri neyse zikirleride aynı oluyor bunların

cem papilayı öven, febe yöneticilerini savunan insan bunlar

Yorum

• Artık yeter daaa...Canımızımı alacaksınız... Her sezon öncesi psikolojimiz alt üst oluyoor... Embesil yönetim sizim bizim Trabzonspor sevgimizi sizinki ile karıştırıyorsunuz herhalde...
                          Defolun gidin artııık...YETEEEER...
                          ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Bu yönetim ilk geldiğinde bu adamların kulüpte paraya çevrilebilecek ne varsa çevirip, defolup gideceklerini yazmıştım.Haklı çıktığım için çok üzgünüm.Maalesef Trabzonspor kulübü elden gitmektedir ve biz klübün gerçek sahipleri sadece seyrediyoruz.BİRŞEYLER YAPMALI!

Yorum

• adamın sabrını tartıyolar ya bune!!!yeter defolup gitsinler artık, böyle bi yönetim olamaz ya!!!
                              Alayina isyan..Ölümüne Trabzonspor!!!

Yorum

• şu trabzon taraftarındaki sabır kimsede yoık buna eminim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X