Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3,5 ay kaldı bu yüzsüzlerden kurtulmaya
    inşaallah en az kayıpla aralık ayına gireriz.
    iyi bir hoca dimdik duran bir yönetimle şampiyon oluruz.
    allah alsın bu yönetimi.............

Yorum

• Söylenecek hic bir sey kalmadi baska: YÖNETIM DERHAL ISTIFA. DERHAL.

TrabzonSpor hic bir zaman bu kadar rezil olmamisdi. Trabzonspor rezil olmaya degil Basarili olmaya alisikdir. Lütfen birakin gidin artik, uygun bu isi becerebilecekler gelsin. Olabilecek en kötü durum olmus, neyi bekliyorlar ? Bu durum ile Trabzonspor nasil basarili olabilir ? olma ihtimali varmi ? 3 mac kazandikdan sonra sampiyonlukdan bahsetmek ile sampiyon olunmuyor, biraz düsünce tecrübe gerek, konusmak sampiyon olunmuyor. Hersey ortada artik. Trabzonspor bu sezon daha baslar baslamaz herseyini yitirmis, gece uyuyamiyoruz, pc basinda yazi yaziyor. yeter artik yaaa, biz trabzonsporluyuz böyle seyler ile yasayamayiz, bir iki kisi herzaman sahaya atlayabilir, almanyadada olur zaman zaman ama ciplak herifler genelde, ya bugün olanlar cok büyük bir chaosun öncüsü gibi, yönetime olan öfke sanki, millet sampiyonluk bekliyor, sevinmek istiyor, sahaya inip oyuncularini korumak degil. o senin görevin yönetim, segircinin degil. Lütfen cekilin gidin, BIRAKIN ARTIK. LÜTFEN DERHAL ISTIFA.

sunuda eklemeden duramiyacagim. baskan tv izler gibi sahayi izleyecegine derhal müdahele etseydin simdi bu durumu yasamis olmayabilirdik ama passivlikden segretmekden baska yapabilecek bir sey bilemedin. Olay bitmis telefona sarilmakda cok iyi akil ettin. Inanamiyorum yaa baskan dedigin hemen etkilenir birseyler yapmaya gayret eder, en büyük sorun ile karsi karsiya sanki tatildeymis gibi gerilmis üzgün üzgün segrediyor, anlamiyorum, anlayamiyorum, bu anlayis ile nasil trabzonspora baskan olabliyor insan, nasil yaaa, kafama girmiyor.
      En son sanatik tarafından düzenlendi; 13.08.2007, 05:05.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Yönetim diye bir şey gören varmı ortada.
        Trabzonda bir takım olaylar yaşandı tasvip etmek mümkün değil.
        Ama Medyaya da artık içimizde barındırdığımız hain tipler yüzünden büyük malzeme verdik.
        GS-BJK-FB maçlarında adam öldürmeden Adam yaralamaya kadar her tür olaylar oldu.Geçen sezon GS-FB maçını devam ettiren kanı bozuk Demirlek Trabzonda maçın yarım bıraktı.
        Evet Trabzonspora tarihin en büyük cezası verilsin.Kesinlikle hak ettik.Adam sahaya dalıyor kimsin lan sen eğer bu adama hapis cezası vermezlerse Demkki Türkiyede kanun yok.
        Fakat benim üzüldüğüm,Trabzonsporda bir tane açıklama yapabilecek kapasidede kabiliyette yönetici,Yok
        Olması gerekenler
        1-Trabzonspor a gereken ceza verilmeli,Trabzon en ağır cezalardan birisini almalı,ders olsun 1-0 öndesin maçın bitimine saniyeler kalmış sahaya dalıyorsun.Kurtardınmı Trabzonsporu,
        2-Sivaslı en az 3,4 oyuncuya 3,4 maç ceza verilmeli,Trabzons ile Sivas dostluğua gölge düşrüren O kendini bilmez karektersiz oyuncular Sivas Yönetimi tarafından cezalandırılmalı,
        Balili,Musa gibi Karektersizler Ceza almaz ise yazık olacak.
        3-Ayman denilen Ziya kafalı kasap Trabzonspordan derhal uzaklaştırılmalı
        4-Ziya Doğan Oynattığı futbol karşısında,Taraftarı daha ilk maçta gergin halde maça çıkmasına neden olan zİYA Derhal takımla ilişiği kesilmeli,Bu maçta olmasa bu oalylar eninde sonunda Trabzonsporun berabere kaldığı yada yenildiği bir maçta belki fazlası ile olacak,Sivaslı oyunculara saldıran Kendini bilmez Yobazlar Kendi futbolcusuna saldıracaktı.
        5-Yönetim derhal 1 ay içinde kongre kararı almalı,
        Bana göre olması gereken bu ama olacak olanı söyleyeyim.
        6-Maç taraftar sahadan boşaltılıp oynatılıp bitirilmeli idi.

Bundan sonra olacaklar
        1-Trabzonspor Yönetimi Yola devam edecek Traftarı suçlayacak
        2-Ziya denilen adamda ne buldularsa oynanan 85 dakikalık futbol yetmemiş gibi,Hocamızla devam diyecekler
        3-Trabzonspor hükmen 3-0 yenik sayılacak
        4-Sivasa yaptığı yanında kar kalacak 3 puanı alacak
        5-Ayman denilen adam hiç bir şey yokmuş gibi Kasaplığa devam edecek.
        6-medya Trabzonspor taraftarını barbarlıkla suçlayacak bu olay Yıllarca dile getirilecek.
        7-Trabzon yönetiminin destek verdiği,Fedarasyon FB maçında Mondragonun başına atılan bombaya veremediği cezanın acısını Trabzondan çıkartarak,Bakın nasıl kararlı cezalar veriyoruz diyecek.
        8-Gerçek Trabzon spor taraftarları
        "Arkası bitmez dertelerimin Bıktım İllalah "Şarkısı söyleyerek Yola devam edecektir.
        Yazık oldu Trabzonsporumuzu
        İş bilmez beceriksiz Yönetim,
        Teknik arıza Ziya
        Ve Kendini Trabzonspor Traftarı zanneden Onur yoksunu Bazı Traftarların elinde Oyuncak Olan Trabzonsporu kurtarmamız lazım,Yoksa yazık oluyor göz göre göre Takım eriyor.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yönetim bıraksın, burada heyecanlı gençler yönetici olsun onlar biliyor ya; bilgisayar başında cm oynayanlardan biride takımın başına getirilsin. tek kurtuluş budur, bravo ve devam.
          Emin olabilirsiniz ki dün akşam çıkan olaylar sonrası kulübün başkanı olarak aciz bakışlarla sahadaki olayları seyretmekten çok daha fazlasını yapabilirler.

Yorum

• hiç bir baskan sürekli olarak neyi bekledigini anlamıyorum nedir bu inat bırak git artık

Atay Aktug hiç beğenmediğimiz parası dediğimiz bankadan para cekmeye emekli maasını almaya gidiyor dediğmiz parasız baskan bile 2 sezon üstüste takımı şampiyonlar ligi ön elemesine kadar cıkardı ama kıymet bilemedik

gelen gideni aratıyormus maalesef
            "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
            Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

• adam gibi bir başkanımız yönetimimiz olsaydı eminim ki dünkü maç tatil edilmez bitirilirdi zaten maç bu noktayada gelmezdi orasıda kesin
              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam gibi bir başkanımız yönetimimiz olsaydı eminim ki dünkü maç tatil edilmez bitirilirdi zaten maç bu noktayada gelmezdi orasıda kesin
                serefli bir baskan olsaydi zaten istifasi istenildiginde istifa ederdi ve insanlari germezdi bosu yerine

Yorum

• YETER dibe vurduk onun bunun maskarası olduk...defolun gidin!!!!
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Ya bu Yönetimin amacinin ne oldugunun hala farkina varamadiniz galiba. Adamlar Trabzonspor`u batirmak icin geldiler. Bunu da basarmaya az kaldi. Dün mactan sonra, bizim bu lige fazla geldigimizi düsünmeye basladim. Hatta takimi ligden cekip, kendi Istanbul liglerinde bunlari basbasa birakmak geciyor icimden.

iste bu ...... Yönetimin amaci Trabzonu futboldan sogutmak. Yönetimin bas danismani kim? R.T.E
                    Bu bir komplo teorisi degil, akli olan anlar.

En büyük hata o hakemlerin o staddan elini kolunu sallaya sallaya cikip gitmesi.

Ortada Adalet varsa, bizim bu mactan sadece sahaya giren seyirci yüzünden, ceza gerektiriyorsa almak. Bu macta Hükmen maglup olmak mi? Böyle birsey mümkün olmamali. Cünkü sahaya seyirci giriyor, tokat atiyor ve ondan sonra gidiyor. Ondan sonra Sivassporlu oyuncularin saga sola saldirip, iki oyuncumuza agir darp var demek, sadece komik geliyor. Tabi sadece bu degil, mac icindeki o artniyetleri.

Eger Trabzonspor ceza alacaksa, Sivasin Baskani, Teknik Direktörü, o malum 3 futbolcu en agir cezayi almalilar.
                    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• basin toplantisi saat kacta acaba bilen varmi
                      resmi sitede bir aciklama yok halen

Yorum

• Bu şerden bir hayır çıksın, Yönetim istifa edip, olağanüstü kongre kararı alsın...

Ziya Doğan'ın işine son verilsin.

Yeni oluşacak Yönetim ilk iş olarak Ersun Yenal ile 5 yıllık mukavele yapsın. Yenal'a başta transfer olmak üzere her konuda tam yetki verilsin...

Yorum

• Sivasspor maçından sonra herkes bir şeyler sorguluyor ve olayın muhasebesini yapıyor....

Bu olayların tek sorumlusu vizyonu bilgisi tecrübesi bir biriyle yani yönetim kurulu ile uyumu olmayan başkan ve ekibidir...
                          Ta baştan itibaren nerden başlasam bilemiyorum hatalar zinciri gele gele saivasspor maçına kadar dayandı belki tarihimizde ilk defa temmuz ayında galati maçıyla beraber sezonu kapattık!!
                          Ve bu birikim stres sivasspor maçıylada doruga ulaştı!!
                          Yönetim kurulu stadyumun güvenligi için bir şirketle antlaşama yapıyor her maç bir çuval para ödüyor..!!
                          Peki soraralar adama bir tane dangalak sahaya atlıyor 40 metre koşuyor ve bir futbolcuya tokat atıyor bu güvenlikçi arkadaşalarda seyrediyor ekrandan bizim seyrettigimiz gibi polisi saymıyorum bile o ayrıca bir komedi..şimdi bu güvenlik şirketi ne iş yapar niçin hiç bir olaya başından itibaren müdahale edemez...bu kaçıncı güvenlik rezaleti avni akerde..
                          Ama bu yönetim kurulu ve bu başkan bizim başımızdayken biz daha çok rezillikler yaşar başımız önümüzde gezeriz yine şamar oglanı olduk...
                          Artık yeter yönetim istifa....
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• yönetim bu konuda beklendiği gibi davrandı "TESLİMİYETÇİ YÖNETİM" rolünü oynadı... nuri albayrakı ilk defa açıklama yaparken gördüm...

sadece tabzonspor taraftarı hakkında konuşan sivaslıların yaptıklarını nedense görmezden gelen bir tavır takınıp "ne olursa olsun" der gibiler.
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• işte yönetimimiz of ulan of.. ben başkan olacaktım silahı o masaya koyardım o hakem o sahaya çıkmayacak he ... ey gidi ey koskoca trabzonsporun başkanı oldugnu hala kavrayamammış ama hala gitmememk için yırtınıyo hiç bişey demiyorum şuredan sivaslı topçulara ceza gelmesin gözümde bit kadar degeriniz kalmıcak .. çok kötü şeyler geliyo dilime yazıp yazıp siliyorum ...
                              ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                              **ARSİNLİ AKREP**
                              **61*77**

Yorum

• ya hala istifa etmiyolar görmüyomusun albayrak ne kadar basiretsiz olduğunuzu şuan mali başkan olsaydı böyle olmazdı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X