Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu basligin bu kadar asagilara dusmesine dayanamadim.

YONETIM ISTIFA
    YONETIM ISTIFA
    YONETIM ISTIFA
    YONETIM ISTIFA
    YONETIM ISTIFA
    "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• ARKADASLAR siz istediginiz kadariyla bagriyin su anki adaylara göre %100 ALBAYRAk yine secilir bo$una ümitlenmeyin yani...

cok ama cok neden var önun secilmesine
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Allahtan senin gibi dusunenlerin sayısı cok az.

Yorum

• İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allahtan senin gibi dusunenlerin sayısı cok az.
          hehe ben secime gidebilsem LISTEYE bakarim ona göre oy veririm ama sadece BA$KANA bakacak olursam IBRAHIM HACIOSMANOGLUNA atarim oyumu fakat ALBAYRAK yine secilir
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=1beZMk0fTyY bu linkte Taraftarlar bağrio ama bu yönetim olduktan sonra bağırıpta ses kısmanın anlamı kalmadı artık o duyguyu kaybettirdiler insana

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ARKADASLAR siz istediginiz kadariyla bagriyin su anki adaylara göre %100 ALBAYRAk yine secilir bo$una ümitlenmeyin yani...

cok ama cok neden var önun secilmesine
              hannover den katılan birine göre çok fazla öngörü

hatta çok fazla "öleceksiniz ulan, bari sıtma olun sürünün" dilemmaları...

keskin olmasa da Albayrak yönelimleri....

çok mu fazla tedirginilk var üzerimde....

Bilmem... Kaçın.... Albayrak geliyor..........

Yorum

• istifaaaaa yeter oynadığınız oyunlar çekin gidin artık....

Yorum

• Bu nasil vicdandır ki aksam evlerine gittiklerinde cocuklarının yuzune utanmadan bakabiliyorlar. Yeter artik istifa edin. Turkiye'nin en buyuk taraftar sitelerinden biri olan bordomavi.net forumlarında en cok ilgi goren basliklardan biri yonetim istifa, ziya istifa. Ve bu dengesizler hala cikip basarılı olduklarını iddia ediyorlar. Bu ulkede bir onlar akıllı, bir onlar herseyi biliyor.

Yeter artık duyun su taraftarın ve camianın sesini ve gidin.

Yorum

• yaw ne utanmaz arlanmaz adamlar bunlar yaa takımı kümeye düşürmeden gitmeyecekler
                    Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• bayrlaşmada bugün sorulan sorularda takımı başarılı buluyorum diye cevaplamış hey Allahım ya bu adam bizim başkanımız

Yorum

• İktidar Ylakası Nuri İSTİFAAAAAAAAAA......
                        Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• istifaaaaaaaa.....
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• bu seçimi albyarak kazanacak ümitsizliğine sinir oluyorum.bir trabzonlunun ya da trabzonspor taraftarının kabullenişi beni sinir ediyor.yok böyle bi şey arkadaşlar.albayrak kazanamaz.trabzonspor bir siyasi partinin seçim bürosu değildir başkanı o belirlesin.nedir lan bu...
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• koskoca trabzonsporu ziya doğan gibi çapsız birinin egolarına oyuncak eden zihniyetin tekrar başkan seçilmesi facia olur bizim için..
                              taraf

Yorum

• Yaklaşık olarak 2 aydır BMN takipçisi olduğumu söyleyeyim.

Genel bölümüne biraz daha ilgili olduğumu belirterekten, şuan ki adayları gözlemleyerek şu kanıya vardım.

Ne A.Ş.Abdioğlu, ne İ.E.Hacıosmanoğlu, ne H.Yıldız'ın Aralık'ta galip geleceğini sanmıyorum. Henüz adaylığını koymama konusunda tereddütte olan Albayrak'ın, adaylığını koyması durumunda, kesinlikle Aralık'ta seçileceğini düşünüyorum.

Ağaoğlu hala ona karşı olan ilginin farkında bile değil, adam bizi umursamıyor bile. Konuşmacı olduğu programda bile bu konuda bi açıklama yapmıyor. Yani ankette açıkara önde gitmesi pek bişeyi ifade etmiyor.

M.A.Yılmaz'ın bu camianın kapısından içeri girmesini bir daha bu gözlerin görmesine, bu kalbin dayanacağını da sanmıyorum. Bir arkadaşımız bu başlıkta güzel bir söz söylemişti, ''Biz onları layık göreceğimize, onlar layık olmak için çaba sarfetsin'' işin özü budur aslında...
                                Ben seni tanıdıktan sonra.
                                Hep sağ tarafıma dönük yatarım..
                                Kalbimde ki sen solda ezilme diye...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X