Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -Yönetim Gitsin; Ziya Doğan Kalsın: Kimlerin böyle düşündüğü az çok belli. Zira Hoca asla hata yapmayan, yanılmayan biridir. Geçmişte hata yaptıysa bile ya ders alıp bir daha yapmayacağından ya da zaten geçmişte olduğu için konuşulmaması gerektiğinden masumdur. Üstelik ortada "ikinci yarının liderliği" gibi emsalsiz başarılar vardır. Bunlardan tatmin olmayan "şampiyonluk", "hücum futbolu" gibi laflar edenler için tek çare yönetimi göndermektir. Tiz kelleleri urula!
    -Ziya Gitsin; Yönetim Kalsın: Bu fikre sahip pekçok insan var. Ortada onca transfer fiyaskosu, sahada ve masada kaybedilen itibar, gelir gider dengesinde uçurum vardır ama tek sorumlu mantalite saplantılı hocadır. O hocayı oraya getiren ve tutan, ondan önce de başka bir rezil hocayı getiren bu yönetim olsa da o kadar kusur kadı kızında da olur. Ziya gönderilmelidir. Tiz tard edile; selam ü sabah kesile.
    -Yönetim ve Ziya Doğan Kalsın: İstikrarcıların bir kısmı bu gruba girer. Zira yönetim gidince yerine bu hocayla çalışmak isteyecek kadar akli melekelerini kaybetmiş biri gelemeyebilir o yüzden bu yönetim kalmalıdır.
    -Yönetim ve Ziya Doğan Gitsin: Galiba çoğunluk bu grupta ama olmayacak duaya amin deyip duruyoruz.

Bu arada Trabzonspor elden gidiyor.
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 14.08.2007, 11:50.

Yorum

• Ya ne yüzsüz adamlarmışsınız siz be takımı saha içinde rezil ettiniz transfer dediniz olmadı, stad dediniz olmadı, bir birinize düştünüz basın önünde kavgalar ettiniz, ne ettiyseniz ettiniz rezil ettiniz defolun artık ya düşün bu takımın yakasından. En son olay artık bardağı taşırdı 92. dakikada maç tatil ediliyor neredesiniz beyler reklam yapmaya geldi mi basına açıklama yapılacağı zaman isminiz yazılacağı zaman ordasınız peki Demirlek şerefsizi maçı tatil ederken nerdeydiniz GS - Fener Mmaçını neden tatil etmediğinin hesabını neden soramadınız soramazsınız tabi çünkü biz size soramadık ki yalanlarınızın hesabını siz de haklısınız.

Yorum

• http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=575704
        bu anketle takımımıza destek verelim.....

Yorum

• sivas macinda cikan olaylari ve rakip furbolculara yonelik siddeti tavip etmem mumkun degil ancak aklima hemen bir soru geliyor, acaba biz gercekten bu yonetim ve teknik heyetten kurtulmak icin gercekten de tepkimizi gosterip dusuncelerimizi acikca belirttik mi?
          "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Belkİde Sen De Sahadaydin !

Sevgİlİ Trabzon Sevdalilari Ne Olursa Olsun; YÖnetİm, Oyuncular, Hoca, BaŞkan Vs.. Hepsİne Sahİp Çikip BÖyle Hakli OlduĞumuz Bİ Olayda Kendİmİzİ Yillardir İÇerİsİndekİ Kiriklari Çikarmaya ÇaliŞan Ve Bu Ülkedekİ Namussuzluk Oranin Artmasi İÇİn Elİnden Gelen HerŞeyİ Feda Eden Şerefsİzlere KarŞi Savunmamiz Gerekİr.olayi Kesİnlİkle Tasvİp Etmİyorum Ama Kİm Dİyebİlİrkİ 90 Dk. MaÇi İzleyİp De O Kadar AlÇakliĞa ŞerefsİzlİĞe Katlanabİlİrİm. Bİ Sorun Kendİ Kendİnİze ! Unutmayin Kİ Sahaya Gİren Ve Belkİde Çok BÜyÜk Ceza Alacak Olan O İnsanlarin SuÇu Ne ? Bİ Sorun Neden GİrmİŞler.delİmİdİrler. Hayir ! AhlaksizliĞa, NamussuzluĞa, Adam Kayirmaya, Çİfte Standarta, İnsanlarin Emeklerİne Çalmaya, AdaletsİzlİĞe Hayir Dedİklerİ İÇİn. Ve Sonsuza Kadar Hayir Dİyeceklerİ İÇİn Onlar GerÇek Tarbzonsporlu.....

Yorum

• http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=575704
              bu anketle takımımıza destek verelim..

(UEFA)

Yorum

• hepimiz sahadaydık!....

yönetim de sahadaydı !....

yönetimin amacı trabzonsporumuzun haklarını azami düzeyde korumaktır. Eğer kulübe bir zarar gelecekse de bunu asgariye indirmektir...

Çok merak ediyorum sivassporluların alacağı cezaları ve bizim alacağımız cezayı. hatta sivasspor t.direktorunun alacağı cezayı da.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• şöyle bir söylenti dolaşıyor ortalıkta... "herşeyin düzelmesine rağmen (vali ve jandarma alay komutanının teminatına rağmen) hakemin maçı tatil etmesinin arkasında ulusoy var. ulusoy mevcut yönetimi yıpratmak ve taraftarı üstüne göndermek için böyle yaptı ve bunun sonucundada aralık secimlerinde onun destekleyeceği bir aday için bunu yapıyor." bu doğru mudur acaba? yoksa bir teori mi?

doğru da olsa doğru olmasada tff.nin yaptığı adilikten başka bir şey değildir...

adisin ulusoy adi!...

oh be!
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Yönetim hala kendi yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor. ''Aralık'taki kongre sebebiyle bize karşı bir komplodur bu'' diyor.Ayıp...Bakalım bu işten ne oranda başarıyla çıkacaklar...Alınan cezayı göreceğiz..

Yorum

• nuri albayrak

trabzon ilinin of ilçesinde 1959 yılında dünyaya geldi. ilköğrenimini trabzon'da, orta ve lise öğrenimini istanbul'da tamamladı. anadolu üniversitesi'ni kazandı.
                      daha sonra iş hayatına atıldı. istanbul'da turizm, taşımacılık ve inşaat sektöründe çalışmaya başladı. değişik amatör spor kulüplerinde yöneticilik ve başkanlık yaptı.
                      1994 yılında, sırasıyla istanbul büyükşehir belediye başkanlığı meclis üyeliği, istanbul büyükşehir belediye meclisi gençlik ve spor komisyonu başkanlığı görevlerinde bulundu. evli ve 5 çocuk babası.

Yorum

• sen nuri albayraksın belli oldu artık bu kulübü bırak git seni istemiyoruz

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetim hala kendi yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor. ''Aralık'taki kongre sebebiyle bize karşı bir komplodur bu'' diyor.Ayıp...Bakalım bu işten ne oranda başarıyla çıkacaklar...Alınan cezayı göreceğiz..
                          Ne ayıbı onu anlamadım. Adam mantıklı demiş sen maçı 1-0 galip götür son 30 sn de taraftar sahaya girsin olay çıkarsın ardından hakeme her türlü güvence verilmesine rağmen maça çıkmasın bu olayların arkasında Komplo yokta ne var merak ediyorum.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Bu işin arkasında komplo olsa ne yazar?Ne fark eder? Bir şeyi değiştirir mi hayır. Bu zamana kadar da neler yaşandı.Hepsi komplo muydu? Hikaye...Bizim böyle bir taraftar kitlemiz de var,kabul edilsin artık.

Yönetim çıkıyor ; ''3 puanımız verilsin de her cezaya razıyız '' diyor.Bu kadar küçüldük yani...Yahu sen olayın özetini yap doğru düzgün önce,dik dur biraz.Anlat...Ama kalkıp bunu deme...Yerini sağlamlaştırmaya kalkma...Ayıp olan tüm bunlar...
                            En son Gamze tarafından düzenlendi; 14.08.2007, 18:56.

Yorum

• Sonuçta ortada bir olay var ve bu saha kapama veya seyircisiz cezayı gerektiriyor. bundan kaçış yok. ama puanın gasp edilmesi çok ekstra bir ceza olacaktır, işte bu kabullenemez. Albayrak bunu demek istemiştir.
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• yenilgiler sahada olmasa nolur ki....
                                kulubun deger verdigi tüm unsurların üzerinden geciliyorken sahada kazanmak....takımın dogum gününde yasanılanlara bakılırsa daha da iyi anlasılacaktır.40. yılında taraftarı tarafından protesto edilen hangi kulup vardır ki...ardından ertesi gün sahaya cık ve kazan.altyapısına bu kadar sırtını dönmeye calısan onu dıslayan bir proje takımı olması gerekirken yönetiminin eline bakıp transfer bekleyen bir kulup...ardından sahaya cık ve kazan....liman ihalesi gibi kulubun kurumsallasmasına belkide en büyük katkıyı saglayacak ihalenin kendi baskanı tarafından alınıp ardından sahaya cıkması ve kazanması...ve en önemlisi aslında sivas macıydı kısaca yazdıklarımın tüm özeti belkide o macda vardı takım sahada kazanıyordu ama....
                                En son Misafir tarafından düzenlendi; 16.08.2007, 09:38.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X