Haminin ilk işi, Mbiayi kadro dışı birakmak olacaktır. Aha yazdim buraya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim dalga mı geçiyorsunuz?
H.Karaman tescilli şikecidir. Sadece Nisan ayından önceki suçlar kanun kapsamına girmediği için hapis cezası almadı. Suçu sabit adamın.
Yapmayın böyle şeyler.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Hami hocadan en büyük beklentim yerli oyuncular üzerindeki etkisi..Başta Ekici olmak üzere; Aytaç,Okay,Yusuf..Gelir Muhammet Demir.Hatta altyapıdan Beşir,Abdüş..
Bu oyuncuların performansını bir tık ileri çekse ve kafa olarak düzeltse kafidir.
Sadi hocada tecrübeli fakat Hami hocanın farkı sahalardan gelmiş olması.
O kadar da küçümsemeyin; Trabzonspor tarihinde en çok forma giyen ve en golcü oyuncudan bahsediyoruz.Üstelik kısa da olsa Avrupa macerası yaşamış,milli takımda oynamış bir isim.Oyunculara katacakları elbette olacaktır.Bu şehrin ve takımın en şaşalı günlerini görmüş ve bizi tanıyan biri.
Tabii ki yeterli görmüyorum,teknik adamlık kariyerinde kendini geleştireceği çok nokta var.Tecrübe kazanması,sosyal ve teknik anlamda çok yol katetmesi lazım.
Bu yüzden yarım sezon idare etmesi ve gelecek sezon tecrübeli bir hocanın yanında yardımcılık yapması isabet olacaktır.Sonra bayrağı o devralır.Herşey bir anda olsun derse olmaz.Herşey sırayla.Önce yardımcı olması gerek.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 02:15.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
eğer bu haberde ki gibi bir proje ise olumlu.tabi haminin öğrenme isteği de önemli.en azından bir yabancı dil öğrensin artık.
Yorum
-
İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami Mandıralı ile Sadi Hoca arasında ne fark var Allah aşkına?
Ayrıca hırsı,geleceğe dönük hayelleri var.
Bu düşünceler Hami hocayı yeterli bulduğum anlamına gelmiyor tabii ki.Şuan o sosyal ve teknik becerilere sahip değil.Ama geliştirebilecek potansiyel var.Tecrübe kazanması,iyi bir teknik direktörün yanında çıraklık yapması şart.Eğer gelecek sezon yardımcı olacaksa isabetli bir hamle fakat birinci adam olarak düşünülüyorsa son derece yanlış.Sezon sonu bakacağız buna.
Fakat yönetimi eleştireceğim bir nokta var..Bu hamleyi yapcaksa en başta yapmalıydı.Madem Sadi hocayla devam kararı alındı,bu karara uyulması ve baskıya boyun eğilmemesi gerekirdi.Ben Sadi hocayı da destekleyecektim bu dönemde.Sadi hoca da maliyeti az,altyapıdan oyuncu kazandırabilecek tecrübeli bir isim.Sonuç olarak bu "geçiçi" süreçte her karara saygım sonsuz ve yönetimin arkasındayım.Önemli olan sezon sonu verilecek karar.Mali olarak biraz rahatlayalım o zaman konuşuruz.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum