Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Belki linç edilebilirim ama ben Hikmet Karaman ismine fazlasıyla olumlu bakıyorum.Donanımlı ve futbolcularla ilişki kurabilen birisi.
    İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aynen ağa.......... yılmaz vural gelsin veya hikmet karaman, öylede battık böylede battık
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yoooo tamamen katılıyorum.Daum zamanı bursaspora geldi 10.takımı 4.yaptı çok iyi futbolda oynattı.Kocaelispor da çok iyiydi beşiktaşa 4 tane atıp Türkiye kupasını almıştı.Gözüm kapalı Hikmet Hocaya destek veririm.Şu adama verin büyük takım şansını be arkadaş..
    Kardeşim dalga mı geçiyorsunuz?

H.Karaman tescilli şikecidir. Sadece Nisan ayından önceki suçlar kanun kapsamına girmediği için hapis cezası almadı. Suçu sabit adamın.

Yapmayın böyle şeyler.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tolunay hoca nın yönetme kabiliyeti maalesef zayıf.basın toplantılarını ve saha kenarındaki tavırlarına bakıp bunu anlayabilirsiniz.gereksiz sinirli ve agresif bir yapısı var.buda oyuncuları negatif yönde etkiliyor.
      Kesinlikle katılıyorum ancak bunu işini amatör ruhla yapan birisi olarak yorumlayamaz mıyız?
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Gelene hoş geldin denir ve başarılar dilenir.Şimdiden adamı asmanın anlamı yok.Kulüp hakkında bilmediğimiz çok şeyler var.Başkan da söyledi zaten,buz dağının sadece görünenine bakmamak lazım.Yani kulüp olarak batmış durumdayız.Bu durumdan nasıl çıkarız bunu tartışmak gerekiyor.Teknik direktör O olmuş bu olmuş bu sezon için çokta önemli değil.İkinci devre döndürülebilir bir borçla yola devam edelim bu yeter. Her şeyin en iyisini bilen taraftar olmaktan vazgeçelim de kulübe taraftar olarak ekonomik olarak ne yapabiliriz onu tartışalım.En kısa sürede yapılacak iş stadın dolması ve herkesin TS Clup tan bütçesine göre alış veriş yapmasıdır.Biz ise en basit yolu kullanarak o mu gelmeli bu mu gelmeli onu tartışıyoruz.Birde tartışma değil hakaret ediyoruz.Bu yüzden bu formun niteliği kaybolmaya başladı.Yazılarını takip ettiğim değerli insanlar yavaş yavaş forumdan uzaklaştılar.Bu gün herkes kulüp için ne yapabilirim diyerek uykuya dalsınlar.
        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Hami getirildiğine göre Luce bitmiş.. Luce'nin açıklamalarından sonra başkanın sessiz kalması Luce ile anlaşıldığının işaretiydi..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gitse eğitimlerini tamamlasa, Avrupa'da ekstra dersler görse, üst düzey bi hocanın yanında staj yapsa, ufkunu genişletip ikişer üçer sezonluk orta düzeyli bir iki takım yönetip Trabzonspora gelse ve yeni çağa ayak uydurmuş, tecrübeli sağlam bir teknik direktör kazansak fena mı olurdu?

Trabzonspordan gittiğinden beri hiç bir şey yapmadı yahu. Armut piş, ağzıma düş istiyor. Hem kendisi kaybediyor hem de biz. Ne gerek var ya...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Shota bunların hepsini yapti mesela. Olmayınca olmuyor. Bizim lig de takım da garip hami futbolun icinden gelen biri sirf diplomasi yok diye başarısız olmaz yada sirf diplomasi var diye de başarılı olmaz.

Futbol gorusu disiplini takimi motive etmesi bunlar diplomayla stajla falan olmuyor. Ya vardir ya yoktur.

Ayni sekilde yilmaz vuralin kactane diplomasi var sonuc ortada.

Hami bizi sampiyon yapsa seneye diplomasi yok mu dicez? Baska klup çalıştırmadi mi dicez?

Yorum

• O değil de ankette en az oy alan adamı hoca yaptık
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Hami Mandıralı KAP'ı; https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorg...aspx?id=500209
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Hami ile görüşmeler başlamıştır.Resmi sayfa
                  • Memento mori

Yorum

• Hami hayirli olsun da ben pek olumlu bakmiyorum...insallah yanilirim

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• Resmi aciklama yarin yapilir diye düsünmüstüm yönetim yarin olduktan 5 dakika sonra aciklama yapmis
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Hami Mandıralı ile görüşmelere başlanmıştır.

Yorum

• Ne diyelim, hayırlısı olur inşallah..
                          Takıma yeni bir hava lazımdı, birde şu çöplerden kurtulabilsek harika olacakta, işimiz zor..

Yorum

• Sadi Hoca'nın yıllar boyu Hocalık ve eğitimcilik emeğine saygı duymayan adam yarı TV yorumcusu yarı stepne antrenöre saygı duyar mı?
                            Ama doğru adım birilerinin sesi kesilsin en azından sezon sonuna kadar.
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Shota bunların hepsini yapti mesela. Olmayınca olmuyor. Bizim lig de takım da garip hami futbolun icinden gelen biri sirf diplomasi yok diye başarısız olmaz yada sirf diplomasi var diye de başarılı olmaz.

Futbol gorusu disiplini takimi motive etmesi bunlar diplomayla stajla falan olmuyor. Ya vardir ya yoktur.

Ayni sekilde yilmaz vuralin kactane diplomasi var sonuc ortada.

Hami bizi sampiyon yapsa seneye diplomasi yok mu dicez? Baska klup çalıştırmadi mi dicez?
                              Haminin mantalitesi en başından ofsayt. Teknik direktörlük olmazsa olmazım değil, Trabzonsporu çalıştıramazsam başka bir işle meşgul olurum diyor. Bunu da bir çok kişiden duydum. Bizden gittiğinden beri yarattığı imaj da bu şekilde zaten. Rastlantısal bir şekilde herhangi bir başarı yakalarsa zaten hepten zıçtığımızın resmidir bu. Umarım değiştirir bi kafayı...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Madem yazdığım size göre sıkıntılı o zaman düzenlemeyin, komple silin mesajı.!!

Hayırlı geceler.
                                En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 01:03.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X