Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haminin ilk işi, Mbiayi kadro dışı birakmak olacaktır. Aha yazdim buraya
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim dalga mı geçiyorsunuz?

H.Karaman tescilli şikecidir. Sadece Nisan ayından önceki suçlar kanun kapsamına girmediği için hapis cezası almadı. Suçu sabit adamın.

Yapmayın böyle şeyler.
      Camianın durumu
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Fazla abartıyosunuz bence. Mütevazi kadroyla güzel futbol oynatmıştı Hami. Zaten sezon sonuna kadar idare edecek.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Başkanın her zaman arkasındayım ama madem Hami ile anlaşılacaktı neden hemen bu kadar bekledik. Zaten uzun vadeli planda Hami yoktu bu hamle umarım hata olmaz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hami ideal isim değil. Fakat aceleci davranıp vasat bir hocaylan anlaşmaktansa, sezon sonuna Hami'len devam etmek en doğru karar.

Yorum

• mbia yı neden kadro dısı bıraksın?Buyuk takımda olması gereken birkac oyuncudan biri.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Mbia'dan ziyade Cavanda'yı oynatmazsa şaşırmam. Sadi Hoca bile geçen TV'ye bağlandığında kendisini eleştirdi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hami Hocanın sezon sonuna kadar görevi geçici eminsiniz di mi?Öyle olsun lütfen çünkü.
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Hami bence şuanda olabilcek en ideal yerli hocadır,umarım uzun yıllar bu kulübe emeği geçer allah utandırmaz inşş.

Yorum

• Hami hocanin gelmesi yarim donemlik bir olaydir buyuk ihtimal zira bircok hoca bosta idi yada gorusuluyordu
                      Bordo-Mavi

Yorum

• Haminin yaptigi teknik direktorlugu 10 senelik FM egitimim ve lider kisiligim ile ben yaparim. Daha iyisini bile yaparim

Yorum

• Hami hocadan en büyük beklentim yerli oyuncular üzerindeki etkisi..Başta Ekici olmak üzere; Aytaç,Okay,Yusuf..Gelir Muhammet Demir.Hatta altyapıdan Beşir,Abdüş..
                          Bu oyuncuların performansını bir tık ileri çekse ve kafa olarak düzeltse kafidir.
                          Sadi hocada tecrübeli fakat Hami hocanın farkı sahalardan gelmiş olması.
                          O kadar da küçümsemeyin; Trabzonspor tarihinde en çok forma giyen ve en golcü oyuncudan bahsediyoruz.Üstelik kısa da olsa Avrupa macerası yaşamış,milli takımda oynamış bir isim.Oyunculara katacakları elbette olacaktır.Bu şehrin ve takımın en şaşalı günlerini görmüş ve bizi tanıyan biri.
                          Tabii ki yeterli görmüyorum,teknik adamlık kariyerinde kendini geleştireceği çok nokta var.Tecrübe kazanması,sosyal ve teknik anlamda çok yol katetmesi lazım.
                          Bu yüzden yarım sezon idare etmesi ve gelecek sezon tecrübeli bir hocanın yanında yardımcılık yapması isabet olacaktır.Sonra bayrağı o devralır.Herşey bir anda olsun derse olmaz.Herşey sırayla.Önce yardımcı olması gerek.
                          En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 02:15.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Hami Mandıralı ile Sadi Hoca arasında ne fark var Allah aşkına?

Yorum

• eğer bu haberde ki gibi bir proje ise olumlu.tabi haminin öğrenme isteği de önemli.en azından bir yabancı dil öğrensin artık.

Yorum

• İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hami Mandıralı ile Sadi Hoca arasında ne fark var Allah aşkına?
                                Hami hoca saha içinden gelmiş,futbolcu psikolojisini daha iyi anlayacak birisi.Ayrıca bu takımın ve şehrin en şaşalı günlerinde oynamış,başarılar yaşamış.Şehrin ve takımın potansiyeli görmüş,birebir yaşamış.Teknik direktör olarak tecrübesi yok fakat oyunculuk döneminde yaşadıklarını futbolculara aktarabilir diye düşünüyorum.En azından kafa yapılarını,düşüncelerini daha iyi anlayabilir.
                                Ayrıca hırsı,geleceğe dönük hayelleri var.
                                Bu düşünceler Hami hocayı yeterli bulduğum anlamına gelmiyor tabii ki.Şuan o sosyal ve teknik becerilere sahip değil.Ama geliştirebilecek potansiyel var.Tecrübe kazanması,iyi bir teknik direktörün yanında çıraklık yapması şart.Eğer gelecek sezon yardımcı olacaksa isabetli bir hamle fakat birinci adam olarak düşünülüyorsa son derece yanlış.Sezon sonu bakacağız buna.
                                Fakat yönetimi eleştireceğim bir nokta var..Bu hamleyi yapcaksa en başta yapmalıydı.Madem Sadi hocayla devam kararı alındı,bu karara uyulması ve baskıya boyun eğilmemesi gerekirdi.Ben Sadi hocayı da destekleyecektim bu dönemde.Sadi hoca da maliyeti az,altyapıdan oyuncu kazandırabilecek tecrübeli bir isim.Sonuç olarak bu "geçiçi" süreçte her karara saygım sonsuz ve yönetimin arkasındayım.Önemli olan sezon sonu verilecek karar.Mali olarak biraz rahatlayalım o zaman konuşuruz.
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X