Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hami mandirali eger yeni hocamiz olduysa saygi duyarim ve desteklerim tabiki hami hocayi seviyoruz efsane oyuncumuz gol kralimizdir yillarca trabzonsporumuz icin ne gerekiyorsa böyle bir kadroyla elinden gelecegini yapacaktir yenilirsek hami hocada bizim Kadar veya bizden fazla üzülecektir ..baska hocalar gibi aman bana ne yahu param nerde demeyecektir ..

benim suan anlamadigim eger anlasma yapildiysa neden hemen takimin basina gecmiyor ?? neyi bekliyorlar besiktas maci var önümzde ligde durumumuz iyi degil mutlaka kazanmaliyiz sakasi yok artik ..

yazdigim gibi hami hoca geldiyse hemen gelsin artik soru isaretleri ortadan kalksin isimize bakalim muhammet Güray gelmeyecekse aciklansin bu büyük taraftar beklentilere girmesin artik ..
    hami hocaya sahip cikmak yakisir bize geldiyse hayirli olsun ...
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi burada herkesin söylediği kısa bir dönem zor dönem gibi koca koca sorunları yeniden yazmak istemiyorum ondan kestirmeden sormak istiyorum.

Altı aylığına gelecek olan isim sizce kim olmalıdır?
      "Kim olmalıdır"dan önce "nasıl biri olmalıdır"a Muharrem Bey'in kendi sözleriyle cevap vereyim (Ataşehir Buluşması'ndaki açıklamasından):

"Beşiktaş bıraksa hemen Şenol Güneş'i alırım. Lucescu'yu veya onun gibi bir proje hocasını getireceğiz. Sezon sonuna kadar ise oyuncuların değerini yükseltecek, kadrodaki her oyuncudan faydalanacak, Milli Takım'a yakın oyuncuları Avrupa Şampiyonası'na gönderecek bir yerli hocayla çalışacağız."

Bu tariften Hami Hoca'yı çıkarmamıştım. Eğer öyleyse başkanın planları saptı. Ya da art niyetli olsam "hazırlıksız geldiler, tecrübesizler...vs." derim.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Evet Hami ile Sadi arasında hiç bir fark yok biri Trabzonspor da futbol oynamış efsane dedikleri hocalık kariyeri sıfır başarılı bir hoca diğeri Trabzon un öz evladı dedikleri kariyerinde yine sıfır başarılı tecrübeli bir hoca hayırlısı olsun, dilerim maya tutar.

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hami geldiyse ilk iş zekiyi geri çağırır
          Şahin Aygüneş de boşta galiba, Muhammet Demir'e de gerek kalmaz..

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haminin bizim başımızdayken ki maç başarılarını yazabilir mi bir arkadaş.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Kim olmalıdır"dan önce "nasıl biri olmalıdır"a Muharrem Bey'in kendi sözleriyle cevap vereyim (Ataşehir Buluşması'ndaki açıklamasından):

"Beşiktaş bıraksa hemen Şenol Güneş'i alırım. Lucescu'yu veya onun gibi bir proje hocasını getireceğiz. Sezon sonuna kadar ise oyuncuların değerini yükseltecek, kadrodaki her oyuncudan faydalanacak, Milli Takım'a yakın oyuncuları Avrupa Şampiyonası'na gönderecek bir yerli hocayla çalışacağız."

Bu tariften Hami Hoca'yı çıkarmamıştım. Eğer öyleyse başkanın planları saptı. Ya da art niyetli olsam "hazırlıksız geldiler, tecrübesizler...vs." derim.
              Adam zaten önce yarayı pansuman edeceğiz sonrasında da nasıl koşarız ona bakacağız demişti.

Bunu bir pansuman olarak kabul etmekte fayda var.

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haminin bizim başımızdayken ki maç başarılarını yazabilir mi bir arkadaş.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Burdan bakabilirsiniz:
                Diese Statistik zeigt alle Leistungsdaten von Hami Mandıralı. Die Anzeige kann nach Saison, Verein, Ligahöhe und Wettbewerb gefiltert werden.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hami hayirli olsun 6 aylık anlaşma

Juventus'a defans yaptirdigi mac hala hafizalarda
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hami hocaya yarım sezonluk hayırlı olsun diyebiliriz.
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Yeterli kardeşim, Haminin bir parmak ötesinde adam maç istatistiği olarak, ben demiyorum Ünal gelmesin, Ünalında başımın üstünde yeri var.

Ama buradan yönetim çok saçma bir hamle yaptı Ünal dururken Hami hoca yapıldı demek sizce mantıklı mı?
                      degil hocam sende haklisin tabiki ne demek istedigini anliyorum ve sana katiliyorum lakin benim demek istedigim ünal hamiden daha iyi olurdu madem böyle bir yol cizmisler ..yoksa tabiki tecrübe konusunda ikiside yeterli degildir trabzonsporumuz icin...
                      suan böyle bir yol cizmisler yapacak bisey yok hami hocaya destek olalim artik ..
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Hayırlı olsun, inşallah Lucescu ile kesin anlaşılmış ve 6 aylık bir sözleşmedir öyle olmasını umuyorum, Lucescu ile anlaşmamış olsak o ayarda başka bir hoca çoktan gelmişti alışma dönemini ikinci yarı geçirirdi diye düşünüyorum yani ben düşündüğüme göre yönetimde düşünüyordur heralde, bence Lucescu ile kesin anlaşıldı Sadi ile gitmeyeceği anlaşıldı baskıdan kurtulmak için 5 aylığına Hami getirildi olay budur bence.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• Hayırlı olur inşallah

Yorum

Adam zaten önce yarayı pansuman edeceğiz sonrasında da nasıl koşarız ona bakacağız demişti.

Bunu bir pansuman olarak kabul etmekte fayda var.
                            Öyle kabul görüyor zaten. Hekime büyük bir teveccüh var. Tek tereddüt uyguladıkları ilaçta. O biraz muamma. Zaman bizden yana olsun.

Dirilelim, koşalım, kazanalım, tırmanalım... Samimi olan herkesin beklentisi, ümidi, duası bu. Bu uğurda katkı vermek için çabalıyorlar. Fikr-i takip karar vericileri de dinamik tutar.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hami hoca tercihi biraz mecburiyet arkadaşlar.
                              Ersun hoca teklifi kabul etmedi.
                              Üst düzey bir hoca da 5 aylık görevi kabul etmez.
                              Ya Sadi olacaktı, ya başka bir öz evlat.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence asıl sorun gelen-giden hocalardan daha fazla taraftar profilimizde....

kim olursa olsun bir kulp takılıyor....

Hami geldi diye eleştiren adama 10 dakika sonra Lucescu'yu getir yaşlı diye eleştirir....

10 TL verip maca gitmeyen Taraftar anca elestiriyor.

Mert Emin @kejman61 Vor 3 MinutenAraklı, Trabzon
                                Hami Mandirali onumuzdeki sezon Lucescu'nun yardimcisi olacak
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X