hami mandirali eger yeni hocamiz olduysa saygi duyarim ve desteklerim tabiki hami hocayi seviyoruz efsane oyuncumuz gol kralimizdir yillarca trabzonsporumuz icin ne gerekiyorsa böyle bir kadroyla elinden gelecegini yapacaktir yenilirsek hami hocada bizim Kadar veya bizden fazla üzülecektir ..baska hocalar gibi aman bana ne yahu param nerde demeyecektir ..
benim suan anlamadigim eger anlasma yapildiysa neden hemen takimin basina gecmiyor ?? neyi bekliyorlar besiktas maci var önümzde ligde durumumuz iyi degil mutlaka kazanmaliyiz sakasi yok artik ..
yazdigim gibi hami hoca geldiyse hemen gelsin artik soru isaretleri ortadan kalksin isimize bakalim muhammet Güray gelmeyecekse aciklansin bu büyük taraftar beklentilere girmesin artik ..
hami hocaya sahip cikmak yakisir bize geldiyse hayirli olsun ...
benim suan anlamadigim eger anlasma yapildiysa neden hemen takimin basina gecmiyor ?? neyi bekliyorlar besiktas maci var önümzde ligde durumumuz iyi degil mutlaka kazanmaliyiz sakasi yok artik ..
yazdigim gibi hami hoca geldiyse hemen gelsin artik soru isaretleri ortadan kalksin isimize bakalim muhammet Güray gelmeyecekse aciklansin bu büyük taraftar beklentilere girmesin artik ..
hami hocaya sahip cikmak yakisir bize geldiyse hayirli olsun ...
Yorum