Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın başına illa ki Hami gelsin demiyorum ama, "istemezüük" diyenlere de bir anlam veremiyorum.

Yorum

• hami ile unalla bu iş olmaz
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• Bu yönetim son umudumdu. Bu camianın en parlak insanlarının ortak aklıydı.

Ama aldıkları ilk önemli karar Hami oldu.

Galiba bu camianın ortalama zeka seviyesi tahmin edilenden de düşük.

En parlak insanlar. Dünyayı en iyi tanıyan vizyonerler.

Hami dediler.

Hakkaten bıktım artık.

Bu camianın eskilerini bilirdik, bizim olsun küçük olsuncu mikro-milliyetçi menfaatperestler.

Ama yeni kuşak da Hami diyebildi.

Şaka gibi.

Hami'nin bir teknik direktörlük kariyeri olmayacak.

Yukarıda sorular sordum. Bir tanesine bile olumlu cevap veremezsiniz Hami adına.

Bu yönetimden bunu hiç beklemezdim.

Bıktım artık.. Kusacak noktaya geldim bu camianın aptallıklarından..

Yorum

• Bence asıl sorun gelen-giden hocalardan daha fazla taraftar profilimizde....

kim olursa olsun bir kulp takılıyor....

Hami geldi diye eleştiren adama 10 dakika sonra Lucescu'yu getir yaşlı diye eleştirir....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Mevcut kadronun başına tutup şuan Mourinho'yu getir eğer ona da küfür edilmezse bir şey bilmiyorum. Bu kadronun erittiği kaçıncı hoca sayamadım artık.

Bu sezondan geçti, sezon sonuna kadar Sadi de dursa, Hami de gelse değişen bir şey olmayacaktır. Sezon sonu kadro bazında köklü değişime ihtiyaç var.
            .

Yorum

• hasan tüncel de hami ile anlaşıldı diyor bu adamın dedikleri doğru çıkıyor genelde.

Yorum

• "Hami'den iyisi Şam'da kayısı"..Türkiye'de Trabzonspor'un büyüklüğünü kaldıracak teknik direktör olarak kim kaldı.? ununu elemiş eleğini asmış adamların isimlerini burada sıralayıp durmayın.Hami onların hepsinden de iyidir...bu dar zamanımızda milyon euroları dökecek kadar akılsız olamayız, doğrusu yapılmıştır.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam altı aylığına geliyor yahu, altı aylığına hangi kariyerli adamı getirebilirsiniz takımın başına morinho mu gelsin?

Teknik adam dediğiniz kişilerinde bir şahsiyeti var sanırım, geçici olarak görev kabul edecek adamı nereden bulacaksınız?
                  En sevdiğim ironi cümlesi " Mourinho mu gelsin"

Ünal Karaman var boşta bak buldum bir tane

Yorum

• yönetşm hamiyi getiriyorsa tüy dikiyor demektir anlayan anladı gelecekte kimle çalışılacaksa hemen getirilmeli gelecek sezonun planlamaları yapılmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En sevdiğim ironi cümlesi " Mourinho mu gelsin"

Ünal Karaman var boşta bak buldum bir tane
                      Ünalın Hamiden farkı ne?

Bıyıkları diyeceğim onları da kesti adam?

Yorum

• ya benim anlamadığım hami gelecekse 6 aylığına gelecek diyorlar tamam peki 6 ay sonra ne olcak yönetim hoca konusunda harbiden zıçtı.

Yorum

Ünalın Hamiden farkı ne?

Daha tecrübeli,daha kariyerli,egosuz,cana yakın,oyuncularla iletişimi daha iyi,daha...

Yorum

• Hami beğenmeyip Ünal Karaman'ı istemek? Ya Sadi devam edecek ya da Hami gelecek ikisinden birini seçin.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Aspor altyazı geçti Hami
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Ünalın Hamiden farkı ne?

unal daha tecrübeli degilmi hocam ??
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X