Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlamadığım şey, madem sezon sonu için Lucescu ile anlaşıldı Ersun Yanal ile niye görüşülüyor? Böyle düşününce Lucescu olayı biraz hayal gibi duruyor.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sahi Sadri Şener Hugo Broos'u neden getimişti, ya da Samet Aybaba'yı neden getirmeye çalışmıştı. Nuri Albayrak Lazaroni'yi neden getirdi ? Futboldan anlamıyor da olabilirler ama bana kalırsa Hoca konusu futbolcudan daha zor. Sayısal anlamda seçenek çok değil. Belirlediğini 3-5 kişi de kabul etmediyse, takım çalıştıran adamlar da bırakıp gelmeyeceklerine göre , seni kabul edebilecek ve boşta olan adaylardan başka çaren yok. Şimdi burada Ramoslar, Bielsalar, Fevre'ler niye olmaz deniyor. İyi de bu adamlar buraya niye gelsin ? Büyük paralar verecek durumumuz da yok. Henüz ilk yarı bitmemişti galiba burada hoca adayları konuşlulurken İTalyan falan denince e Fatih Tekke de bünyeye katılacak ....Dedim ki Tekke'nin eski hocası mı Spaletti ? E adam Roma ile anlaşmış. Yani şunu söylemek istiyorum. Getirebileceğimiz adamlar ya yurt dışından bir şekilde dezavantajlı, işte Rijkaard gibi 3 senedir çalışmayan ya da ismini cismini pek de bilmediğimiz birileri olabilir. Bence rüyadan uyanmak lazım. Seçenek az.. Türkiye'de şu an eğer Ersun kabul etmediyse boşta bulunanlardan Yılmaz Vural, Ertuğrul Sağlam, Ünal Karaman, Hami Mandıralı ve ismini bile yazamadığımı bir iki enkaz. Hoca işi kolay iş değil, Tolunay geldiğinde sabr edecektik, Şenol bıraktığında Ünal'a şans verecektik. Kendi hocamızı da yetiştirmemiz gerekiyor galiba...

Yorum

• burda konusulan guney amerikali hocalar sicak bakiyorum.

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Keşke haksızsın diyebilsem.

başkanin secildiginde belirtmistim aktif sosyal medya kullaniminin baskan icin uzun vadede sikinti olabilecegini simdi ersun ve luce olayini kendimce analiz ettim ve sunu anladim baskan geldiginde ersun ismi sehir icinde yukseldiginde devreye bizim ulusal basin girdi malum kisiler ozellikle biri varki sener yonetiminde idi taraftara luce gazi vermeye basladi ve luce uzerinden yonetimi vurmaya basladi (sen gelirken luce demistin hayirdir bu ersun neyin nesidir gibilerinden) bunu taraftarda yedi yonetimde yedi yani malum kisiler taraftari yonlendirdi taraftarda baskani yonlendirdiki (ozellikle sosyal medya uzerindeki ersuna olan tepkiler baskani etkiledi )anlasilmis olan ersunla aniden masadan kalkildi ve ibre bir anda sahsimca hic bir zaman olmayacagina inandigim luceye dondu ve malum kisilerin gaziyla diyelim artik boş hayaller peşinde günlerimizi yedik sonra da zaten luce patladi ve bugune geldik simdi tekrar ugras dur ersunmu hamimi omu bumu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
          En son nsevencan61 tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 14:08.

Yorum

• Hami olcak sanirim . Kurtuluruz artik surekli hami gelsincilerden

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anlamadığım şey, madem sezon sonu için Lucescu ile anlaşıldı Ersun Yanal ile niye görüşülüyor? Böyle düşününce Lucescu olayı biraz hayal gibi duruyor.
              ismail nekadar baskı olduğunu tahmin edemezsin..başkanda sürekli sabırdan söz ediyor...ama sabır gösterecek bi taraftar yok dünde yazmıştım başkanı acele karara zorluyolar diye...

Yorum

• bu arada ünal karamanda iletilmiştir...

Yorum

• Hoca kim olmali?
                  Önce hoca olacak kisi ne gibi kriterlere sahip olmali! Bunu belirlemesi gerekir kulübümüz
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hoca kim olmali?
                    Önce hoca olacak kisi ne gibi kriterlere sahip olmali! Bunu belirlemesi gerekir kulübümüz
                    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Sadi Gitsinde Kim gelirse gelsin MRA ZİYA DOĞAN bile Sadiden daha iyidir
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadi Gitsinde Kim gelirse gelsin MRA ZİYA DOĞAN bile Sadiden daha iyidir
                        belki değiller ama bir hoca bulmalıyız ivedilikle

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoca kim olmali?
                          Bunu konuşma satır aralarında söylemiştir M.Usta. Birincisi başarı görmüş birisi olmalı dedi. Hatta Hamza'nın ismi konuşuldu bunun üzerine. İkincisi gençlerle çalışabilmeli, onların değerini arttırabilmeli dedi. Üçüncüsü istikrarlı olmalı da dedi.

Ama bu özelliklere sahip adamlar zaten kalbur üstü adamlar. Senin alman zor yani....

Yorum

• Bu sezon bitti üstüne proje kurulacak hoca kesinlikle sezon sonu gelmeli.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ismail nekadar baskı olduğunu tahmin edemezsin..başkanda sürekli sabırdan söz ediyor...ama sabır gösterecek bi taraftar yok dünde yazmıştım başkanı acele karara zorluyolar diye...
                              Başkanın ve yönetimin işi zor. Milletin ne dediğine bakmadan doğru bildiklerini uygulamalılar.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sezon bitti üstüne proje kurulacak hoca kesinlikle sezon sonu gelmeli.
                                Aynı görüşteyim.

Bugün gelen 10 maç sonra beğenilmez yine gönderilir.

(Dejavu)
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X