Sezon Sonuna Kadar. 1 Yıl opsiyonlu. Kullanılmaz büyük ihtimal.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare yanlış bir transferdi ama N'doye'un böyle bir performans göstereceğini kimse beklemiyordu.Velev ki ikisi de yanlış transfer olsun. Ömer Şişmanoğlu'nu istemesi Hami'nin vizyonunu ortaya koyar. Hami'nin çapı budur. Ptt topçularıyla şampiyon olabileceğini sanar. Her iyi oyuncu iyi teknik direktör olacak diye bir şey yok. 14 maçta 6 galibiyet aldı diye efsane haline geldi resmen. Ben de isterim başararılı olsun, başarıdan başarıya koşalım Hami ile, ama bana bu umudu verecek hiçbir somut olgu yok.
Hami bizim kadar bilmiyor değil mi kaliteli forvet isimlerini, pahalıya aldıklarımızı neremizden çıkaracağız diye kara kara düşünüyoruz şimdi.
Yorum
-
Bu sozlesme su demek.. Yeni sezonda Hami gelecek hocanin ( çok büyük ihtimal Lucescu ) yardımcisi olmayi kabul ederse opsiyon kullanilir etmezse Hami'ye güle güle denir.. Hersey açık bi sekilde belli..
HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyelim ki sen Trabzonspor teknik direktör adayısın, forvet olarak da suarezi ibrahimoviçi istedin, senin çapın çok mu geniş oldu?
Hami bizim kadar bilmiyor değil mi kaliteli forvet isimlerini, pahalıya aldıklarımızı neremizden çıkaracağız diye kara kara düşünüyoruz şimdi.8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleopsiyonluymus ama . Hami gelecek sezonda takimin basinda olursa Muharrem usta tarihin en büyük yalancisi olmus olacak.
Yorum
-
Profesyonel Futbol Takımımız teknik direktörlüğü konusunda Sayın Hami Mandıralı ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere bir buçuk yıllık anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre;Sayın Hami Mandıralı'ya aylık 100.000.TL ödenecektir.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahimoviç, Suarez olmuyorsa Ömer Şişmanoğlu olsun diyosun? Vizyon işte budur.
Yorum
-
Hami yerine 6 aylığına idare etmek ve daha sonra gelecek hocanın yardımcısı olmak için Fatih Tekke gelse daha çok sevinirdim. İki isim arasındaki en büyük fark, Fatih kendisini geliştirmek için çaba sarfederken Hami'nin genelde yerinde sayması. Fatih yurtdışında Rusça öğrenmek için çabalamışken, Almanya'dan dönen Hami, tek kelime Almanca öğrenmediği için kendiyle gurur duyuyorduGerisini anlayın artık.
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleopsiyonluymus ama . Hami gelecek sezonda takimin basinda olursa Muharrem usta tarihin en büyük yalancisi olmus olacak.
Sizin derdiniz Trabzonspor falan degil..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum