emeklerin için kazandırdığın genç oyuncular için tekrardan çok saol sadi hocam....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePek haksız sayılmaz)))
Yorum
-
Yarım dönemi kim kabul eder? Ziya Doğan, Yılmaz Vural... ?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemeklerin için kazandırdığın genç oyuncular için tekrardan çok saol sadi hocam....Kim geliyor abi
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun kabul etmiyor sanırım.
Düştüğümüz hale bak.
Sen amatörce davranışlarla gidip önceden anlaştığın adama dalga geçer gibi anlaştık ama biraz daha bekle bizi dersen kürkçü dükkanına dönen tilki modunda olursun.
Kabul etmediyse kimse kusura bakmasın ama en iyisini yapmış.!!! Tebrik ederim.
Kendisi hakkında karşı cinse düşkün diye ithamlarda bulunup istemezuk diyen yere batasıca Trabzon dinamiği(!) diye lanse edilen güruha bi nevi adamlık dersi vermiş de denilebilir.!!
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehazirana kadar ünal karaman neden düsünülmezBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidiyor yani oooh beeKim geliyor abi
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene duyduk. Sadi Tekelioğlu devam ederse bu tezahüratları çok sık duyacağız gibime geliyor....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun sezon sonu gelmek istiyor.. sezon sonu olsa zaten yönetim onumu terciğ edecek hami yakın gibi akşam üstüne netleşir diye düşünüyorum...-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Hasan Tüncel â€@hasantuncel61 15 dk.15 dakika önce
Özel : Hami Hoca ;" Adım hep yazılıyor çiziliyor ama bana gelen bir şey yok " dedi.
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum