Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• emeklerin için kazandırdığın genç oyuncular için tekrardan çok saol sadi hocam....

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pek haksız sayılmaz )))
      kesinlikle

Yorum

• Yarım dönemi kim kabul eder? Ziya Doğan, Yılmaz Vural... ?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          emeklerin için kazandırdığın genç oyuncular için tekrardan çok saol sadi hocam....
          Gidiyor yani oooh bee Kim geliyor abi
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun kabul etmiyor sanırım.

Düştüğümüz hale bak.

Sen amatörce davranışlarla gidip önceden anlaştığın adama dalga geçer gibi anlaştık ama biraz daha bekle bizi dersen kürkçü dükkanına dönen tilki modunda olursun.
            Kabul etmediyse kimse kusura bakmasın ama en iyisini yapmış.!!! Tebrik ederim.
            Kendisi hakkında karşı cinse düşkün diye ithamlarda bulunup istemezuk diyen yere batasıca Trabzon dinamiği(!) diye lanse edilen güruha bi nevi adamlık dersi vermiş de denilebilir.!!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hazirana kadar ünal karaman neden düsünülmez
              +61
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şapkali gidecek fötrlü gelecek [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gidiyor yani oooh bee Kim geliyor abi
                  ersun sezon sonu gelmek istiyor.. sezon sonu olsa zaten yönetim onumu terciğ edecek hami yakın gibi akşam üstüne netleşir diye düşünüyorum...

Yorum

• Bu takımın başına ersunu getirip takımıda istanbula taşıyalım. Yoksa son şansımızıda yerel zihniyet bititmrsin.

Yorum

• yarım devrelik aslında birleşip bi hoca çıkarabilseydik... ben iletirdim

Yorum

• Hami nedir ya, Sadi kalsin daha iyi madem..

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sene duyduk. Sadi Tekelioğlu devam ederse bu tezahüratları çok sık duyacağız gibime geliyor.
                          Biz o lafları bizi çekemeyenlerden çok duyduk bundan önceki senelerde de. Benim merak ettiğim ne hissettiğiniz ? Hoşunuza gitmiyordur diye düşünüyorum. Eğer gerçekten hoşunuza gitmiyorsa bu muhabbeti burada da yapmayın lütfen. En azından FY olarak bu muhabbeti yapanların öncüsü olmayın. Çünkü sinir bozucu oluyorsunuz. Sizce kötü oyun, berbat takım, iğrenç futbol ve teknik direktör gibi haklı sebepler olabilir ama unutmayın Trabzonspor dan bahsediyorsunuz.
                          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ersun sezon sonu gelmek istiyor.. sezon sonu olsa zaten yönetim onumu terciğ edecek hami yakın gibi akşam üstüne netleşir diye düşünüyorum...
                            Aman abi hami bizi ipe götürür ya Ersun olsun Ersun bunu ilet yani
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Hayaller Lucescu, gerçekler hami..!
                              "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                              Hz. Mevlana

Yorum

• Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61 15 dk.15 dakika önce
                                Özel : Hami Hoca ;" Adım hep yazılıyor çiziliyor ama bana gelen bir şey yok " dedi.

...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X