Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun kabul etmiyor sanırım.

Düştüğümüz hale bak.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pek olduğu söylenemez. Orada Luce kaynaklı belirsizlik çok büyük.
      Lucescu mevzusu ya başkanın tek başına yönettiği bir süreç ya da şehir efsanesi. Her halükarda eğer Lucescu harici birisiyle anlaşılacaksa başkanın Lucescu ile arasında geçen görüşmeleri açıklaması gerekir. Aksi takdirde kongrede yalan vaat ile başkan seçilmiş olur ki bu benim için Hacıosmanoğlu nun bir ay içinde kupa gelecek söylemine eş değerdir.
      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lucescu mevzusu ya başkanın tek başına yönettiği bir süreç ya da şehir efsanesi. Her halükarda eğer Lucescu harici birisiyle anlaşılacaksa başkanın Lucescu ile arasında geçen görüşmeleri açıklaması gerekir. Aksi takdirde kongrede yalan vaat ile başkan seçilmiş olur ki bu benim için Hacıosmanoğlu nun bir ay içinde kupa gelecek söylemine eş değerdir.
        Başkanın çevresinden rakam dahil detayların bile konuşulduğunu duyduk ama tabii ki bilemiyoruz.

Yazılı bir şeyler görmek daha inandırıcı olurdu.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yönetici olmadığım için anket yapamasamda bunu istiyerek yapmasamda .....

sizce ersunmu... yoksa yarım devreli hami'mi sonrası iyi hoca anlaşma yapılan...

not:ersunda sezon sonu gelmek istesede birşekilde halledilir.....
          Lucescu olmayacaksa görünen olmadı. 1dk düşünmem ersunla imzalarım. Çünkü luce hariç herhangi bir hoca bizde başarılı olamaz. Guardiola. Morinho dahil. Çünkü bu adamlar kaliteli oyuncular ister. Bizde o kadar para yok. Am luce olsa idi sineğin yağını çıkartırdı. Sonuç trk aday var. O da ersun yanal.

Yorum

• hami haberleri dönüyor
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Başkanın çevresinden rakam dahil detayların bile konuşulduğunu duyduk ama tabii ki bilemiyoruz.

Yazılı bir şeyler görmek daha inandırıcı olurdu.

Teşekkür ederim adminim ( ronin style )
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• A Planı "Lucescu" olmadı..
                A- Planı "Sadi" olmadı..
                B Planı "Ersun" olmadı..

Gidecek yol çok, yollar dikenlerle dolu...
                Allah bu takımı canı gönülden sevenlere yardımcı olsun.
                "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                Hz. Mevlana

Yorum

Ersun kabul etmiyor sanırım.

Düştüğümüz hale bak.
                  Adam biliyor 5 ayda beni yerler. Sezon sonu gelmek istiyor.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ortalık hareketlendiğine göre bu akşam ki toplantıdan bir isim çıkma ihtimali var demektir. Hadi hayırlısı bakalım.
                    ...6 Aralık 2015...

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam biliyor 5 ayda beni yerler. Sezon sonu gelmek istiyor.
                      Pek haksız sayılmaz )))

Yorum

• Ersun gelirse en çok sevinecegim iş vasifsiz balon tank okayi kesmek olacaktir zira ersun agir oyuncuyu hayatta oynatmaz okay beyin 1 2 mac harici hic biseyini goremedik hic ama hic hala daha israr ediliyor ama !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İzlediğiniz herhangi bir maçta rakip takım taraftarlarının "Trabzon kümeye" tezahüratını duysanız ne hissedersiniz ?
                          Bu sene duyduk. Sadi Tekelioğlu devam ederse bu tezahüratları çok sık duyacağız gibime geliyor.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bence birisi Başkana 1 ay önce NTV Sporda yaptığı konuşmayı bir izletsin. Kendi konuşmasını. Ne kadar makul ve doğru şeyler söylüyordu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Katılıyorum.
                              Ola ki Lucescu ile anlaşılmamışsa tez zamanda Ersun Yanal gelmelidir.
                              İnşallah kardeşim.

Yorum

• hazirana kadar ünal karaman neden düsünülmez
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X