Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadiea Tekelescu!

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadiea Tekelescu!
      Lucersun da olabilir [emoji1]
      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lucersun da olabilir [emoji1]
        O olsa çoktan olurdu, ihtimal vermiyorum ona

Yorum

• Dostlar bende sizin gibi lucesnun gelebikecegine inanmak istiyorum ama olmuyor diyorsunuz ki baskanla gizel oyu. Yaptilar boyel oyun olmazki luvescu hicnir aviklama yapmayip sessiz kalsaydi evet oyun vat derdim ama lucescunun aciklamalari hic oyle yabana atilir degil . birde sunu belirtmek isterim dunyada birtel lucescu yok ben bizim lig acisindan yabanciya karsiyim yerlide ise alternatif cok az ersunuda elediyseler geriye kim kaliyor bilemiyorum.
          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Sadi hoca başarısız olsun da gitsin diyenler var.
            Abi başka Trabzonspor yok, ben kim olursa olsun başarılı olsun isterim çünkü bir hocanın başarısı TS'nin başarısıdır. Eğer sadi hoca bu sezon bizi bu kadro ile ilk 3 e sokarsa yukarda bir renkdaş yazdı 5 yıllık sözleşme imzalayıp geriye yaslanmak gerekir.
            Her ismi olan başarılı olacak diye bir şey yok.
            Kaldı ki şu ana kadar Sadi hoca başarılıdır ister kabul edin ister etmeyin.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• O geldi, bu geldi bişey yok ortada.. Her sene bi vurguncuyu zengin edeceğimize sadi hocayla orta sıralarda gezmek bana göre evladır.. Ha bu sadi olmaz, hami olur, şu olur bu olur.. Bu kadar bütçe harcayıp hiçbişey elde edememek çok acı. Kulübün bugünüyle beraber geleceği de mahvoluyor.

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hocamız belli rengimiz belli
                Mircea Sadi
                Hahahahaha Allah dert tasa vermesin kardeşim. İyi güldüm gece gece.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hahahahaha Allah dert tasa vermesin kardeşim. İyi güldüm gece gece.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                  eyvallah hepimize
                  fotoğrafı ben yapmadım alıntıdır

Yorum

Mircea Sadi
                    Gece 2'de kahkaha attım evin içinde Allah iyiliğini versin
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Mircea Sadi
                      Juan de Tekely
                      uploadfromtaptalk1452827257873.jpg

Yorum

• 176739642.jpg

şapkasi da var, Sadi hocayi aratmaz
                        çare Kurban hoca
                        En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 05:12.
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Merhaba öncelikle ilgili başlığı bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım.Yaklaşık 1 ay önce nedenini hala anlayamadığım birkaç mesajım silindi akabinde birkaç forum yöneticisine telefonda ulaştım ama tatmin edici hiçbir cevap alamadım ve bundan dolayı da 1 aydır forumda yokum.Yakın zamanda bir ceza almışlığım veya bir yönetici ile tartışmışlığım da yoktur bunu da belirtmek isterim.
                          3-4 gün önce bmn nin bir deklerasyon yayınladığı haberini aldım bunu ve peşindeki yorumları okudum.Forum üyelerine tabiri caizse 'GİDER' yapan yönetime sıcağı sıcağına cevap vermek daha büyük kırgınlıkları getireceğinden dolayı birşey yazmadım.Ama şunu bilmenizi isterim ki ne yazdığınız bildiri ne de altta yapılan erkekli bayanlı yorumlar adilane olmamakla birlikte kimseye yakışmamıştır.Sonrasında üyelerin mesajlarını ifşa etmenizden ziyade o üyelerin, o aklı başında insanların nasıl bu hale getirildiğine de biraz kafa yormanız gerektiğini belirtmek isterim.Yazılacak çok şey olmasına rağmen çok uzatmamak adına şunu söylemek isterim.Benim aylar öncesinde gördüğüm , bazı forum yöneticilerine telefonda da söylediğim gibi, yerel Trabzonspor da yapılmak istenen küçük olsun benim olsun anlayışı burada da hayat geçirilmiştir.Bunun kime ne fayda getireceğini ben bilmiyorum.Gönül isterdi ki bu bölünmüş camia içinde bari burası bölünmesin ama bu bizim istediğimizle olmuyor maalesef.Benim hakkım herkese helal olsun sizin de varsa haklarınızı helal edin.Herkese saygılar...
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Lucescu olmayacak gibi duruyor.Eğer yeni hocamız yabancı olacaksa Kurban Berdyev olsun isterim.

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence sezon sonu için Lucescu ile anlaşıldı

Gündemi değiştirip ortamı soğutmak için ortaya farklı isimler atılıyor
                              Aynen bu şekilde düşünüyorum ben de. Yoksa illa ki yeni bir hocayla anlaşma yapılırdı.
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gece 2'de kahkaha attım evin içinde Allah iyiliğini versin
                                ne yalan söyliyim bende
                                İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Juan de Tekely
                                [ATTACH]8295[/ATTACH]
                                hahaha bu da iyiymiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X