İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Ersunu gömmek icin Senol Günesi savunmayin, Senol Günes bu taraftarin öyle büyüttügü Kadar ne iyi bir hoca nede öyle baba bir karakteri var, paraya olan zaafi, falan zaten herkes tarafindan biliniyor, ayrica Trabzonun basindayken transferler icin yaptigi Fakir edebiyatini 8tas da yapmiyor, yapamiyor, cünkü orda basarili olmak istiyor,No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ümit abinin Ersun Yanal'ı savunduğu şekilde başka biri farklı bir hocayı savunsa körü körüne bağlı olmakla yargılanıyor. @ Hakan Yılmaz 'ın dediğine ben de katılıyorum bizim derdimize çare olacağına ben de inanmıyorum. ilk kovulduğu 3-0 kaybedilen sivas maçından sonra Bi kanatta Yattara diğerinde Alanzinho ile oynadı diye sivasın iki beki Abdurrahman ve Hayrettin'den gol yedirdi diye futbol fakiri görülen de bu Ersun idi. Burda yazmak istediğim herkesin bi fikri var ben Ersun çok kötü hoca demiyorum. Sadece forum farklı fikirlerle güzel bu düşünceyi dayatma felsefesinden vazgeçmek lazım
Yorum
-
Mustafa Denizli Beşiktaşlı (Hatta Göztepeli bir Altay efsanesi)
Şenol Güneş Trabzonsporlu
Vitor Pereira muhtemelen Porto'yu tutuyordur...
Ne ile neyi satın almaya çalışıyoruz acaba ben anlamadım?Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşlerine nasıl geliyorsa öyle paye biçiyorlar.bjk'nin adı her zaman şampiyonlukla anılır şenollllll güneş.Beşiktaş sikecidir Trabzonspor taraftarı.şenol beşiktaş dayken inşallah bjk şampiyon olur Trabzonspor taraftarı....Ersun yenalın kız arkadaşları var çok sık sevgili değiştiyor zinhar gelmesin Trabzonspor taraftarı.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildiKardeşim Bursa'nın en baba cafesinde 3 tane çıtıra hayat ve aforizmalar üzerine öğretilerimi sunarken cevap vermek çok zor oluyor. Açık söyliyim şu an aklım sağdaki sarışında... İşim bitsin yazarım. Çünkü ne ahbap ne de çavuşum... Şimdilik bu kadarını bilmen kafi...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit abinin Ersun Yanal'ı savunduğu şekilde başka biri farklı bir hocayı savunsa körü körüne bağlı olmakla yargılanıyor. @ Hakan Yılmaz 'ın dediğine ben de katılıyorum bizim derdimize çare olacağına ben de inanmıyorum. ilk kovulduğu 3-0 kaybedilen sivas maçından sonra Bi kanatta Yattara diğerinde Alanzinho ile oynadı diye sivasın iki beki Abdurrahman ve Hayrettin'den gol yedirdi diye futbol fakiri görülen de bu Ersun idi. Burda yazmak istediğim herkesin bi fikri var ben Ersun çok kötü hoca demiyorum. Sadece forum farklı fikirlerle güzel bu düşünceyi dayatma felsefesinden vazgeçmek lazım
Not: Bi durun da... İşim var ula işim... :-)))
Yorum
-
Başkan Lucescuya romanyadayım seni çok beğeniyorum bir ara kahve içelim demiş, Lucescu da ne için tanışmak istiyorsunuz tanıyamadım sizi demiş, başkan da sevdiğimden
aradım lan demiş "ben doktor"demiş, lucescu da nummeramı nerden aldın demiş
Buna bozulan başkan kardeş sileriz sıkıntı yok demiş.
Vay anasını ya adam başkanımızı tanımıyor daha .
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşına ve yazdıklarına hürmeten sana saygım vardı ama bundan sonra bu cevapta gösterdiğin saygının aynısını alacaksın. Ne kadar umrunda olur bilmiyorum hiç sallamazsın muhtumelen bu dediğimi ama bilesin istedim.
Saygısızlık var diyorsan aynen devam et. Ama tavrın bu olacaksa, şu andan itibaren saygı ve saygısızlık arasındaki farkı görmeye de hazır ol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum