Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaş siz Trabzonspor Kulübüne nasıl bir paye biçiyorsunuz anlamadım gitti. E "mutluluk Trabzonspor'da olmaktır" diyen Giray Bulak gelsin madem... Ha pardon, Sakaryaspor'da çalışırken o da bize laf sokmuştu. Öyleyse Sadi kalsın... Marin'i beğenmiyormuş gerçi, o da olmaz. Düşündüm aklıma Hami geldi şimdi... Off ya, zamanında Galatasaray diye tutturduğu için bütün şehir bir olup evlendirdik adamı kalsın diye... Galiba en iyisi Şenol Güneş... Yoksa o da.....
    İşlerine nasıl geliyorsa öyle paye biçiyorlar.bjk'nin adı her zaman şampiyonlukla anılır şenollllll güneş.Beşiktaş sikecidir Trabzonspor taraftarı.şenol beşiktaş dayken inşallah bjk şampiyon olur Trabzonspor taraftarı....Ersun yenalın kız arkadaşları var çok sık sevgili değiştiyor zinhar gelmesin Trabzonspor taraftarı.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ersunu gömmek icin Senol Günesi savunmayin, Senol Günes bu taraftarin öyle büyüttügü Kadar ne iyi bir hoca nede öyle baba bir karakteri var, paraya olan zaafi, falan zaten herkes tarafindan biliniyor, ayrica Trabzonun basindayken transferler icin yaptigi Fakir edebiyatini 8tas da yapmiyor, yapamiyor, cünkü orda basarili olmak istiyor,
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ümit abinin Ersun Yanal'ı savunduğu şekilde başka biri farklı bir hocayı savunsa körü körüne bağlı olmakla yargılanıyor. @ Hakan Yılmaz 'ın dediğine ben de katılıyorum bizim derdimize çare olacağına ben de inanmıyorum. ilk kovulduğu 3-0 kaybedilen sivas maçından sonra Bi kanatta Yattara diğerinde Alanzinho ile oynadı diye sivasın iki beki Abdurrahman ve Hayrettin'den gol yedirdi diye futbol fakiri görülen de bu Ersun idi. Burda yazmak istediğim herkesin bi fikri var ben Ersun çok kötü hoca demiyorum. Sadece forum farklı fikirlerle güzel bu düşünceyi dayatma felsefesinden vazgeçmek lazım

Yorum

• Mustafa Denizli Beşiktaşlı (Hatta Göztepeli bir Altay efsanesi)

Şenol Güneş Trabzonsporlu

Vitor Pereira muhtemelen Porto'yu tutuyordur...

Ne ile neyi satın almaya çalışıyoruz acaba ben anlamadım?
          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• kazakistanda bir ankette taraftarlar sececekmis milli takim td sini
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşlerine nasıl geliyorsa öyle paye biçiyorlar.bjk'nin adı her zaman şampiyonlukla anılır şenollllll güneş.Beşiktaş sikecidir Trabzonspor taraftarı.şenol beşiktaş dayken inşallah bjk şampiyon olur Trabzonspor taraftarı....Ersun yenalın kız arkadaşları var çok sık sevgili değiştiyor zinhar gelmesin Trabzonspor taraftarı.
              benim şenol güneş ile ilgili tek olumlu bir yazımı cümlemi hatta kelimemi bul ben bu lafları yerim ama bulamazsan benim olduğum muabbete kafana göre birşeyler uydurarak sallamaya devam etme rica ediyorum.

Yorum

• Birakin su Ersun Hoca nin uckuruyla ugrasmayi, kiskaniyor musunuz nedir anlamadim gitti
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
                  Kardeşim Bursa'nın en baba cafesinde 3 tane çıtıra hayat ve aforizmalar üzerine öğretilerimi sunarken cevap vermek çok zor oluyor. Açık söyliyim şu an aklım sağdaki sarışında... İşim bitsin yazarım. Çünkü ne ahbap ne de çavuşum... Şimdilik bu kadarını bilmen kafi...
                  yaşına ve yazdıklarına hürmeten sana saygım vardı ama bundan sonra bu cevapta gösterdiğin saygının aynısını alacaksın. Ne kadar umrunda olur bilmiyorum hiç sallamazsın muhtumelen bu dediğimi ama bilesin istedim.

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ümit abinin Ersun Yanal'ı savunduğu şekilde başka biri farklı bir hocayı savunsa körü körüne bağlı olmakla yargılanıyor. @ Hakan Yılmaz 'ın dediğine ben de katılıyorum bizim derdimize çare olacağına ben de inanmıyorum. ilk kovulduğu 3-0 kaybedilen sivas maçından sonra Bi kanatta Yattara diğerinde Alanzinho ile oynadı diye sivasın iki beki Abdurrahman ve Hayrettin'den gol yedirdi diye futbol fakiri görülen de bu Ersun idi. Burda yazmak istediğim herkesin bi fikri var ben Ersun çok kötü hoca demiyorum. Sadece forum farklı fikirlerle güzel bu düşünceyi dayatma felsefesinden vazgeçmek lazım
                    Ben Ersun'u değil ahlak çizgimizin seviyesini korumaya çalışıyorum sözümü dün 2 defa yazdım, bugün de ikinci defa yazıyorum. Hocalık kalitesine gelince değerli kardeşim, Mourinho bugün nerde bilen var mı? Ha, elinde emekli topçular turnuvasında bile şov yapıp adına methiyrler dizilen Yattara'yı değil de, kenarda oturttuğu Chistiano Ronaldo'yu oynatması gerektiği yönünde bir fikre aynen iştirak edebilirim.

Not: Bi durun da... İşim var ula işim... :-)))

Yorum

• Başkan Lucescuya romanyadayım seni çok beğeniyorum bir ara kahve içelim demiş, Lucescu da ne için tanışmak istiyorsunuz tanıyamadım sizi demiş, başkan da sevdiğimden

aradım lan demiş "ben doktor"demiş, lucescu da nummeramı nerden aldın demiş

Buna bozulan başkan kardeş sileriz sıkıntı yok demiş.

Vay anasını ya adam başkanımızı tanımıyor daha .

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yaşına ve yazdıklarına hürmeten sana saygım vardı ama bundan sonra bu cevapta gösterdiğin saygının aynısını alacaksın. Ne kadar umrunda olur bilmiyorum hiç sallamazsın muhtumelen bu dediğimi ama bilesin istedim.
                        İçinde bulunduğum ortamda bile cevap yazıyor olmam "ne kadar ciddiye aldığımın" ve saygı duyduğumun göstergesidir. Biraz da espri katalım dedik işe ama dünyanın en ciddi işi olan Ersun'un uçkuru ile ikinci en ciddi işi olan Lucescu'nun şarteli konusunda uzayda yürüyen astronot ciddiyetinde olmam gerektiğini unutmuşum.

Saygısızlık var diyorsan aynen devam et. Ama tavrın bu olacaksa, şu andan itibaren saygı ve saygısızlık arasındaki farkı görmeye de hazır ol...

Yorum

• Bence MRA > ersun

Yorum

• Beni Ersun'un özel hayatı gram bağlamaz.Ben adamın oyuncu değişikliklerine oyunu okuyamamasına ve oynattığı oyunu beğenmiyorum.Bunu ikinci değil ilk gelişindeki oyun tarzı için diyorum.İkincisinde adamın elinde takım falan yoktu.
                            !

Yorum

• Konu yine eski teknik direktörler ekseninden seviyenin kaçmaya yüz tuttuğu bir tartışma ortamına bürünmüş.

Şu konuları atlayalım artık, lütfen!
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• insan sevdiğine de takılır, buna bu kadar tepki verilmesi anormal başkan okusa mesajı güler geçer. Her şeye tepki nereye kadar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X