Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sert açıklamaya gerek yok ki; başkan ne diyorsa gerçek odur. Nasıl uygun görürse boynumuz kıldan incedir. Kati surette başka bir mana aramanın anlamı yok, faydası da yok.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyaz Futbol da ne işiniz var Muharrem bey ? Başkanı dinlemek hoşuma gidiyor ama şu tip programlara çıkmasını doğru bulmuyorum.
      Zaten ilk röportaj tekliflerini reddetmiş

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi beklediğin gibi sert bir açıklama olmayacak bence. Çok büyük beklentiye girme derim
        Birşey söyleyeceği kesin ama net birşey söylemeyeceği de kesin Lucescu hakkında. '' Annem göster ama elletme dedi ''..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi beklediğin gibi sert bir açıklama olmayacak bence. Çok büyük beklentiye girme derim
          Yok, bişey desin de illa sert olmasına gerek yok ama sert olmasını isterdim yalan yok

Aha da metin: "Biz ne dedik gelirken? Trabzonspor'un en önemli sorunu itibar sorunudur. Lucescu dahil hiçkimse bizim itibarımızla oynayamaz"

Yorum

• Büyük ihtimal başkan çok makul bi açıklama yapacak. Anlaşabileceğimiz konusunda açık kapı bırakacak ancak ihitmal düşük bana kalırsa. Bence yeni alternatifler bakılmaya başlanmalı derim. Ne de olsa Lucescu ismi ilk ortaya atıldığında hiçbirimiz geleceğine ihtimal vermedik. Kaybettiğimiz bir şey yok an itibariyle.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birşey söyleyeceği kesin ama net birşey söylemeyeceği de kesin Lucescu hakkında. '' Annem göster ama elletme dedi ''..
              Başkan Usta çok güzel ve etkili konuşabiliyor. Onu dese bile taraftarı mest ederek söyleyeceğinden eminim
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Vizyonlanmaya hazır mısınız
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Forum da ne kadar sessiz yahu, az yorum yapın da, nerde abilerimiz ablalarımız, fırtına öncesi sessizlik mi yoksa

Yorum

• Olgunu görüyorum mesela aşağıda

Yorum

• Herkesin aksine Baskan bence bugün agir sacmalayacak gibi geliyor ama dur bakalim acayip merak etmeye basladim
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• başkan nerde konuşuyor....

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herkesin aksine Baskan bence bugün agir sacmalayacak gibi geliyor ama dur bakalim acayip merak etmeye basladim
                          Ben de korkmuyor değilim. Yuvarlak laflar edecek olsa yazılı açıklama yapardı diye düşünüyorum. Sert açıklama yaparsa sıkıntı yok ama yuvarlak konuşmaya kalkarsa çuvallar bana göre de...

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            başkan nerde konuşuyor....
                            İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkanımız @uStaMuharrem 23.00'da Beyaz Futbol programına katılarak açıklamalarda bulunacak. Taraftarlarımızın dikkatine...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Buyurun.....

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkesin aksine Baskan bence bugün agir sacmalayacak gibi geliyor ama dur bakalim acayip merak etmeye basladim

Yorum

• nerde konuşcak başkan ?
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X