Sert açıklamaya gerek yok ki; başkan ne diyorsa gerçek odur. Nasıl uygun görürse boynumuz kıldan incedir. Kati surette başka bir mana aramanın anlamı yok, faydası da yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz Futbol da ne işiniz var Muharrem bey ?Başkanı dinlemek hoşuma gidiyor ama şu tip programlara çıkmasını doğru bulmuyorum.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi beklediğin gibi sert bir açıklama olmayacak bence. Çok büyük beklentiye girme derimI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi beklediğin gibi sert bir açıklama olmayacak bence. Çok büyük beklentiye girme derim
Aha da metin: "Biz ne dedik gelirken? Trabzonspor'un en önemli sorunu itibar sorunudur. Lucescu dahil hiçkimse bizim itibarımızla oynayamaz"
Yorum
-
Büyük ihtimal başkan çok makul bi açıklama yapacak. Anlaşabileceğimiz konusunda açık kapı bırakacak ancak ihitmal düşük bana kalırsa. Bence yeni alternatifler bakılmaya başlanmalı derim. Ne de olsa Lucescu ismi ilk ortaya atıldığında hiçbirimiz geleceğine ihtimal vermedik. Kaybettiğimiz bir şey yok an itibariyle."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirşey söyleyeceği kesin ama net birşey söylemeyeceği de kesin Lucescu hakkında. '' Annem göster ama elletme dedi ''..
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin aksine Baskan bence bugün agir sacmalayacak gibi geliyor ama dur bakalim acayip merak etmeye basladim
Yorum
-
İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan nerde konuşuyor....İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımız @uStaMuharrem 23.00'da Beyaz Futbol programına katılarak açıklamalarda bulunacak. Taraftarlarımızın dikkatine...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin aksine Baskan bence bugün agir sacmalayacak gibi geliyor ama dur bakalim acayip merak etmeye basladim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum