İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
30 yıl.evet 30 yıl renkdaşım şampiyonluk turu atabildik mi .son 30 yılda.
ne olucak uefa ya katılınca para yok gereksiz futbolcular yorulucak yıpranıcak sakatlanıcak ve ligi gene kaybedicez.uefada maçı kaanınca 150 bin dolarmı ne alıyorsun (450 bin tl) yaaaa bizim süper ligde 3 puanı alınca 1 milyon tl alıyorsun(eski parayla 1 trilyon)bu uefanın cazibesi nedir arkadaş biri anlatsın.
en nefret ettiğim takım şikebahçe ama doğruya doğru adamlar geçmiş sezonlarda uefaya kaılınca hemen eleniyorlar .neden çünkü önemliolan lig ve şampiyonluk şampiyonlar ligi.ben uefa kupasını alsma sevinmem arkadaş.beni tek sevindirecek olan olan lig şampiyonluğudur.
bu saçmalık uefa kupasını ne kadar gözüüzde büyütüyorsunuz gram birne parasalne başka bişey getirisi yok.ama kaybettirdikleri çok.
yine diyorum işallah ligi ilk 4 te bitirmeyiz ve kupayıda alamayız.yoksa bu saçmalık uefa kupasına katılıp 32 .senede şampiyonluk hayelleri kurmaya devam edicez.çünkü bu saçmalık uefa ile uğraşırken gene şampiyon olamayıp 31 . senede gidicek.,
benim görüşüm bu katılmayabilirsiniz.benim için tek hedef lig şampiyonluğu.zaten lig şampiyonu olunca para şampiyonlar ligi itibar vb.... zieve yapıcak.uefada sadece herşeyi kaybedersin ne para kazanırsın ne ligi devam ettirebilirsin.saçmalık bu uefa.
Yorum