Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasıl mutlu olmiyim kardesim adam gibi adam var basimizda en sonunda iyi bir baskanimiz var birak gelmesin lucescu hic onemli degil benim hic kuskum yok bu yonetim elinden geleni yapiyor ve bu isi iyi biliyorlar. Fatih ç ile aram iyi ))

Massallah Allah bozmasin aranizi
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Başkan görüştük dediyse benim nazarımda Başkan doğruyu söylüyordur. Akabinde Luce çıkıp nalına mıhına bakmadan böyle bir açıklama yapıyorsa, yaramaz adamdır. Gelmemelidir, gelmemesi çok daha hayırlıdır.
      "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
      Hz. Mevlana

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu gece Ersun'a imzalatirdim sözleşmeyi ben olsam
        Sen kimsin la adamı kullanarak başkan olmuş ben anlasmadim görüşmedim vs kimi kucumsuyorsun
        Ersun Yanal Sevgilisi ile Amerika'da tatilde olduğu için ancak tatil dönüşünde imzalatabilir Başkan ��
        TRABZONSPOR

Yorum

• Lucescu'ya olan saygıyı, isteği anlayabiliyorum kariyerinden dolayı. Başkanın bu hedefini de takdir ettim, bu konuda destekledim. Desteğimin nedeni o seviyede bir TD ile anlaşma hedefidir, Lucescu'yu çok sevmem, istemem değil. Lucescu olmazsa, Lucescu ayarında bir başka hoca da olabilir. Geç sayılmayız. Benim isteğim Ramos, çünkü onu da o kalibrede bir TD olarak görüyorum. Bizim ayarımızda olduğunu düşündüğüm Sevilla ve Dnipro gibi takımlarda çok büyük başarıları var. Ersun Yanal bana kalırsa o seviyede değil, ama isteyeni, seveni çok. O da olabilir. Onda beni rahatsız eden, daha diğer daha yüksek seviyede TD hedefi için uğraşmamızı istemeyip hemen onun getirilmesinin istenmesi oldu, ama uğraştıktan sonra, bir netice elde edemedikten sonra, o da düşünülebilir, ama adamla anlaşıp, dur bi bekle, daha iyisiyle görüşüyoruz, olmazsa o zaman hocamız olursun diyerek değil tabii.

Yorum

• Lucescu iyi bir hocadir ama ayrica akilli da bir adamdir, 6s basindayken gerek medya olsun gerekse tff diger takimlar olsun iyi ayarlar vermistir hemde üslubunu hic bozmadan, benim bu geceki aciklamasindan anladigim, bu Ukrayna dan buna bir sekilde bir baski yapilmis gibi geldi bana, belki vazgecmistir bize gelmeyecek veya ne biliyim kalan parasini almak icin blöf falan yapiyordur orasini artik ileriki sürecde ögreniriz ama ben Ustayi suclayacak pek bir durum görmüyorum en azindan simdilik.
            En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 01:06.

Yorum

• Lucescu açıklamaları gerçekse gelmesin ama klasik çeviri hatasidir büyük ihtimal.

Yorum

• Hatırlayan olacaktır.Başkan ntvspora katıldığında Ersun Hocayı ismen açıklamasa da birebir tarif etmişti.Hoca kararını Kasımpasa macı öncesi vereceğiz demişti.Ne oldu da anlaşmadan caydılar?Her çiçekten bal alayım derken çiçeksiz kaldılar şimdi dikenle sezonu bitireceğiz.
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Bu arada Özer takimdan ayrilmak istiyormus diye bir haber varmis ortada zaten bugün kadroda da yokmus, hadi insallah insallah diyorum

Yorum

• magath benim bilmedigim bir argo kelimeye mi benziyor? isminden alinmasin diyenler cikti da

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bekir sen eğitimli, donanımlı, akıllı adamsın. Yazdığına sen inanıyor musun? Kulüp başkanına yalancı diyen ve bunu ulusal basına açıklayan adamın kredisi ne olur sence? Otoriteye laf etmenin bu ülkede bedeli var. Ersun bunu asla yapmadığı ve sadece bir kız arkadaşı olduğu için çakallara yem oldu. Bi içler dışlar çarpımı yap istersen :-))))

Şu saatten sonra başkanın yerinde olsam Lucescu defterini acilen kapatırım. Ama onu zor durumda bırakarak... Sonra da Magath filan işte...
                      Aynen abi, keşke öyle yapsa, arka sayfada da dedim, içimin yağları erir

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barış Yurduseven de ''bunak Lucescu, Trabzonspor senden vazgeçti'' diyor yani birincisini.
                        Barış'ın dediği genelde yanlış çıkar ama inşallah doğrudur. Daha önce dediğim ve Ümit abinin de vurguladığı gibi "Lucescu ile görüştük de, anlaştık da ama Lucescu bu açıklamalarından sonra gözümüzdeki itibarını kaybetmiştir. Lucescu defteri kapanmıştır, ikinci devrenin ilk lig maçı oynanmadan yeni teknik direktörümüz takımın başında olacaktır" gibi bir açıklama gelirse tekrar söylüyorum, içimin yağları erir

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

[MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Abi görüşmelerde hiç foto çekişmiş midir gizli de olsa.Belge varsa Usta belgeyi koysun işi bitirsin.Bizde Ersunu getirelim hemen.
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Başkan lucescu da ısrarlı.

Yorum

• Başkan luce ile hiç görüşmeleri. ikisini arasındaki bir dostları görüştü. Başkan ona oda luceye söyledi. ama adı herif acaba fiyatta tercüme hatasımı yapti..
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Usta heralde kendini Akhisar'ın ya da Kasımpaşa'nın başkanı sanıyor
                                Yok sabırlı olalım acele etmeye gerek yok
                                Trabzonspor taraftarı ve sabır birbirinden o kadar uzak kelimelerki
                                Takımımızın 1 aydır teknik direktörü yok (Sadi hoca falan değil)
                                Transfere ihtiyacımız var
                                Yok mali durumumuz kötüymüş
                                Taraftar mali duruma bakmaz sahada ki futbola ve başarılara bakar
                                Usta iyi bir yönetici ama büyük camialar böyle adamları sevmez
                                Önümüzde sırasıyla Bursa Beşiktaş Akhisar Kayseri ve Galatasaray maçları var
                                Bu maçlardan çıkacak kötü sonuçlarda
                                Usta acaba neler yapacak?

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X