Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    twitterdan ertem şener yazdı.
    Baktım şimdi ben de. Tam siz yazmadan önce. Bence o genel olarak bunların konuşulacağını anlatmak için yazmıştır diye düşünüyorum. Başkan bağlanacak olsa 100 kez söylerdi yayının içinde.

Neyse bağlantı olmamış zaten yapacak bir şey yok. Teşekkürler
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• şu ertem kolpacısına twitterdan haddini bildirmemiz lazım. kullanan arkadaşlar tepki gösterirlerse sevinirim.
      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• o kadar adama şu rezil programı izlettiler iyi güldüm neyse Allah rahatlık versin

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ula kimse Lucescu demiyor Neyse şaka bir yana bakalım başkanımız ne diyecek ona göre rotamızı çizelim bizde
          Kurban dersen Berdiyev derim ama bilesin
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Saat sabahın beş buçuğu... Merakımdan uyuyamadım... Başkan Ertem'e ne açıklama yaptı acaba :-)))

Az akıllı olun gençler... Türk futbol tarihinin en yağlı konularından biri ile karşı karşı karşıya iken ve bu konudaki ilk mesajları kendi mecrasından verebilmek için kapımızda yatan nice doktorlar mühendisler var iken, ilk dansı Ertem ve dadaşlar tayfasına lütfedecek kadar salak değildir başkan... Sahi, siz olsanız ne açıklama yapardınız... Gelinen noktada, açıklama yapmak acemiliğin dibi olur... Sessizce bekleyip ortalığın durulmasını beklemek en doğrusu. Nasılsa bir hafta sonra kimse hatırlamaz bile... Tam o sırada yeni bir teknik adam ismi sızdırılır basına ve gündem yeniden değişir... Acemilik üzerine acemilik yapmanın gereği yok...
            En son Misafir tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 06:31.

Yorum

• Ne demiş şair, "hiçbir şey olmazsa sabah olur"...

Yorum

• Ramos ile biran önce anlaşmak gerek

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Saat sabahın beş buçuğu... Merakımdan uyuyamadım... Başkan Ertem'e ne açıklama yaptı acaba :-)))

Az akıllı olun gençler... Türk futbol tarihinin en yağlı konularından biri ile karşı karşı karşıya iken ve bu konudaki ilk mesajları kendi mecrasından verebilmek için kapımızda yatan nice doktorlar mühendisler var iken, ilk dansı Ertem ve dadaşlar tayfasına lütfedecek kadar salak değildir başkan... Sahi, siz olsanız ne açıklama yapardınız... Gelinen noktada, açıklama yapmak acemiliğin dibi olur... Sessizce bekleyip ortalığın durulmasını beklemek en doğrusu. Nasılsa bir hafta sonra kimse hatırlamaz bile... Tam o sırada yeni bir teknik adam ismi sızdırılır basına ve gündem yeniden değişir... Acemilik üzerine acemilik yapmanın gereği yok...
                  Abi herhalde Baskan dün aksam o programa katilmadi yada katildiysada su salon turnuvasi haltina ait birseyler anlatmisdir cünku dün aksam genelde salon turnuvasi ve ahmet cakarin kulaklari hakkinda konustular.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sivaslı hanzale bu forumda yazdı. Başkan Beyaz TV'de diye.

Yorum

• Hanzale değerli kardeşim, Sivaslı olup Trabzonspor'u tutman beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Şaşırmıyor değilim, ama bu bana çok mutluluk veriyor. Sorması ayıp olmazsa bu sevgi ne zamandan beri var.
                      İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkanımız @uStaMuharrem 23.00'da Beyaz Futbol programına katılarak açıklamalarda bulunacak. Taraftarlarımızın dikkatine...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Salon Turnuvası için, içlerinde Muharrem Usta' nın da olduğu birkaç kişiyle 30 ar saniyelik röpörtaj yapıp bant kaydı verdiler. Ertem' de Muharrem Usta Beyaz Tv de diyerek tüm Ts taraftarıyla reytingini artırtı. Olay bu.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Haksız rekabetten Rekabet Kurulu bunlara ceza vermesi lazım.
                          İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Salon Turnuvası için, içlerinde Muharrem Usta' nın da olduğu birkaç kişiyle 30 ar saniyelik röpörtaj yapıp bant kaydı verdiler. Ertem' de Muharrem Usta Beyaz Tv de diyerek tüm Ts taraftarıyla reytingini artırtı. Olay bu.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haksız rekabetten Rekabet Kurulu bunlara ceza vermesi lazım.
                            Ne haksız rekabeti. Adam yalan konuşmadıki. Muharrem Usta canlı yayında bağlanacak demediki. Ertrm Şener yıllardır bu işi yapıyor. Öyle cezalık bi ihtimal olsa bunu yapmazdı emin ol. Adam kurt. Biz anca sazan gibi atladığımızla kaldık.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne haksız rekabeti. Adam yalan konuşmadıki. Muharrem Usta canlı yayında bağlanacak demediki. Ertrm Şener yıllardır bu işi yapıyor. Öyle cezalık bi ihtimal olsa bunu yapmazdı emin ol. Adam kurt. Biz anca sazan gibi atladığımızla kaldık.
                              Çok şükür erkenden uyandım 5 dakka seyrettim, Twitter'dan kalayladım, sonra yattım aşağı.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne demiş şair, "hiçbir şey olmazsa sabah olur"...
                                Bazen olmuyor o sabahlar be abi.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X