Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    para edebilecek bir kaç oyuncudan biri olduğu için. elinden çıkarma fırsatın varsa yeni yapılanmaya giderken bundan faydalanırsın. cardozo'nun günleri sayılı.
    Şampiyonluga oynamak icin buyuk oyuncular gerekir.Trabzonspor a Cardozo dan daha buyuk oyuncu getiremezsin.

Üstelik bitti dediginiz adamın gecen sene ve bu sene bu kadar rezil takımda ve olmayan sistemde attıgı gol sayılarına bakın.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Cardozo'nun kesinlikle satılması gerekiyor orada haklılar. bir Onur meselesi geçmiş te arkadaşlar Onur'un piyasa değeri 3-4 milyon falandır haberiniz olsun. Dünyada an itibariyle Onur için 6-7 milyon verecek 2 kulüp var: Gs vs Fb. Yani kısaca Onur para etse satılır tabi satılmaz diye bir şey yok ama Onur'a değecek paralar söz konusu olmaz..

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hami ne tür bir hocalık eğitimi gördü ve son yıllarda kendini geliştirmek için ne tür çabalarda bulundu? Bunu bilen var mı?
        televizyon programlarına cıkıp kulis yaptı,halı saha macında oynadı.Bunlar sayılıyor mu?

Kendini geliştimek fiili ile Türk Teknik direktörler öznesini aynı cümlede kullanmak anlatım bozukluguna yol acıyor.

Yorum

• İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alakası yok N'doye Trabzonsporun gerçek efsanesidir!

Adam klüp maddi sıkıntı içinde diye gol primi almamak için gol atmıyor!
          Hüseyin bunu begendi

Yorum

• Ersun Yanal 40%
            • Mircea Lucescu 47%
            • Hami Mandıralı 6.61%
            • Diğer 9.52%

"Diğer" cephesi barajı geçemezse , Lucescu hükumeti tek başına kurar.

4 seçenekli mecliste , Ersun Yanal taraftarları başbakanlığı Devlet Mandıralıya'ya teklif ederse bir şeyler olabilir.
            Yalnız milliyetçi taban, "Diğer" seçeneği ile aynı masaya gelmeyecektir.

Bu da Ersun Yanal ve Lucescu cepheleri arasında istikşafi görüşmelere yol açabilir.

Sadi hocanın da tabandan ayrı hareket ederek , geçici bakanlık teklifini kabul etmesi zaten rahatsızlığı bir hayli arttırmış durumda.

Ancak yine aynı nedenlerle Diğer seçeneğinin barajı geçmesi durumunda Mandıralı koalisyonun küçük ortağı olarak Lucescuya hükumeti kurma şansını verebilir.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi
              • aynı mesaj yalnışlıkla iki kere atıldığı için silinmiştir.
              diğer mesajı da yönetici sildi galiba, şimdi ne olacak abi )

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                televizyon programlarına cıkıp kulis yaptı,halı saha macında oynadı.Bunlar sayılıyor mu?

Kendini geliştimek fiili ile Türk Teknik direktörler öznesini aynı cümlede kullanmak anlatım bozukluguna yol acıyor.
                Öyle demeyin....Ne futbol oynattı bize....

Yorum

• Mircea Lucescu bir hafta icerisinde aciklanacak.

Kaynak: http://Trabzonhaber.com.tr
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Lucescu ya gerekirse 5-6 M. € verilir...Cünkü gelecegin 100 Milion € su garanti altina alinir...Gelecegin 5 yili en az kurtulur...daha ne olsun ? Yemisim 5 M. € yu
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yönetimin son yaptığı rezil hamlelerden sonra kesinlikle lucescunun gelmesini istiyorum.
                      açıkçası benim için ramos da muazzam olurdu ancak lucescu kadar belki de yönetimden bir şey istemeyecekti, fazla bir beklentisi olmayacaktı.
                      lucescunun belli sözler karşısında gelecek olması benim için kilit nokta.

Yorum

• haber dogrumu bilmiyorum ama tam aklımdaki liste

bu listeye aykut,ugurcan ve marini eklerim o kadar

onur,ugurcan
                        cavanda,aykut,yusuf
                        mbia,okay,aytac,ekici,marin
                        cardozo,beşir

Yorum

• Mircea Lucescu 2010 yilinda Bayern Münihe giden Costa yi 8 M. € ya almis...Sattigi parada ortada...

Serdar Gürler-Sefa Yilmaz-Deniz Yilmaz bonservisi 7 m. €..

Lucescu ya 5 de verilir 6 da verilir !
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mircea Lucescu 2010 yilinda Bayern Münihe giden Costa yi 8 M. € ya almis...Sattigi parada ortada...

Serdar Gürler-Sefa Yilmaz-Deniz Yilmaz bonservisi 7 m. €..

Lucescu ya 5 de verilir 6 da verilir !
                            Birde üstüne bizim Teknik direktörlere ödedigimiz tazminat dusunulurse 10 bile verilir.

Yorum

Birde üstüne bizim Teknik direktörlere ödedigimiz tazminat dusunulurse 10 bile verilir.
                              Tabiki...Bide üstüne üstün kayiplarda cok basari gelmedigi icin...Lucescu da Sampiyonluk garantisi yok ama Avrupa Kupalari garanti ve Ligdede 5 yilin 4 yilinda Sampiyonluga oynariz.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

sembol oyuncu işini gec abicim o işler Dozer Cemil ile bitti.

Tıpkı tolga gibi Onur da iyi bir teklifte arkasına bakmadan koşar gider.

Futbolcular son derece profesyonel ve bizde oyle olmak zorundayız.

Tek gercek Trabzonspor un basarısı.İsimlerin hepsi gecici.
                                Evet, tek gerçek Trabzonspor'un başarısı..

Mevcut durumda Onur'dan daha iyi bir kaleci alamayacağımızı düşündüğüm için yine Onur'un satılmasına karşıyım..
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X