Hami kimdir ki Trabzonspor gibi bi takımın başına teknik direktör olarak geliyor? Ne başarısı var teknik adam olarak ? Hani vizyon bu mu ? Başkan bu konuda sınıfta kaldı ne yazık ki.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hami kendini yeterince eğitmis midir? Kurslara sertifikasyonlara katilmiş midir?
Hami dünya futbolunu yakindan izler mi?
Bir oyuncu portföyü var midir?
Hami zeki bir insan midir?
Hami'nin futbol adina inandiği doğrulari var midir?
Bu doğrularin arkasinda durabilir mi? Yoksa ulusal ve yerel medyanin etkisi/baskisi altinda kalsa da inandiği futbol doğrularini uygulatir mi?
Hami'ye futbol piyasasinda bir talep var midir?
Hami trabzonspor'u çaliştiracaksam önce belli bir tecrübe seviyesine ulaşmaliyim diyerek yeterince toz yutmuş mudur?
Hami plan yapabilir mi? Bir sezonu sormuyorum, bir ay için plan yapabilir mi? Yaptiği plani gerekçeleriyle anlatabilir, açiklayabilir mi?
Hami bir teknik direktör müdür?
Hami trabzonspor'u başarilara taşiyacak zeka, birikim, donanim, kişisel disiplin, kararlilik gibi özelliklere sahip midir?
Yorum
-
İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok samimi bir soru:
Hami bir teknik direktör müdür? Eğer evet ise hangi takımlarda ne kadar süreler görev almış, neleri başarmıştır?
Trabzonspor'u yönetecek teknik direktörlük donanım ve tecrübesine sahip midir?
iNSAN YÖNETMEYİ BİLİR Mİ?
İYİ BİR KAMP PLANLAYABİLİR Mİ?
PRO-LİSANS ALMIŞ MIDIR VE FUTBOLUN TEORİK TARAFINA DAİR SÖYLEYEBİLECEKLERİ VAR MIDIR?
HAMİ EĞER BİR TEKNİK DİREKTÖR İSE BİR OYUN ANLAYIŞI, FELSEFESİ VAR MIDIR?
GEREKTİĞİNDE BİR CAMİAYA YÖN VERECEK AÇIKLAMALAR YAPACAK DONANIMA SAHİP MİDİR?
BASKI ALTINDA SOĞUKKANLILIĞINI KORUYABİLİR Mİ?
HAMİ HANGİ ZORLUKLARIN ALTINDA BAŞARIYLA KALKMIŞTIR?
Senin sorularina gelince, dogru sorulari soruyorsun. Ama bu kriterleri standard olarak, A'dan Z'ye, yani altyapinin son yas grubunun hocasina kadar uygulanmasi lazim. Bunun icinde yönetimin kulübe böyle bir felsefe ve kültür yerlestirmesi lazim. Yani balik bastan kokar..."Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
hami haberi Dogru degildir ..
delinin biri tas atmis ...gibi birseye benziyor bu teknik direktör olayi..
renktasimizin biri de yazmis ÜNAL KARAMAN alin gelin hamiden cok daha tecrübelidir ..bencede hami gelecegine sadi kalsin ..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Ersun kariya kiza gidiyor gelmesin...
Yilmaz Vural şovmen gelmesin...
Hami tecrubesiz gelmesin....
Eeeee kim gelecek kardesim. Hep köstek olunmaz ki..
Adam sıkıntılar büyük biraz sabredin diyor yoksa bende direkt Ersunu getirmediği icin hatali buluyorum..Ama görev onlarda ve tercihlere saygi duymamiz lazim...Herkes mutlu edemezler ki..En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 13:05.
Yorum
-
Mustafa Denizli bizim işimizi görürdü,ben de yanarım yanarım ona yanarım,
giden başkanla mümkün değil olmazdı ama mevcut başkanla baya baya olumlu işler yapabilirdi
Bu ara da Hami-Sergen veya başka bir hoca,
6 aylığına bu görevi hangi mantıkla kabul edecek ben de onu çok merak ediyorum,normalde aklı başında,belli bir hedefi olan hiç bir hoca kabul etmemeli böyle bir görevi,kulübün Sadi hoca gibi kendi adamı dediğimiz,alt yapıdan falan her hangi bir isim tamam da görevi Teknik direktör olan birisinin 6 aylık görev kabulü kişiliği hakkında ip ucu verir desem maksadı aşmış olurmuyum acabaEn son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 13:10.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
6 aylik icin direk sergeni alir koyardim takima..hami yankis tercih maleseftut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncularla kavga edecek bir hoca istemiyorum.
Oturduğu yerden,sıfır kariyerle kendini Trabzonspor Teknik Direktörlüğüne layık gören adam istemiyorum.
Hami'ye Hayır!
Teknik adam dediğiniz kişilerinde bir şahsiyeti var sanırım, geçici olarak görev kabul edecek adamı nereden bulacaksınız?
Yorum
-
Bu enkazı yarım sezon üstlenecek -nispeten- belli bir kariyeri olan teknik direktör bulmak kolay değil. O yüzden Hami vs isimleri dolaşıyor. Ben teknik direktör olsam şu kadronun başına geçer miyim diye kendimize soralım isterseniz. Çıkacak cevapların büyük çoğunluğü benzer olacaktır eminim. 2 ayda başkanı gömen adamlar yarım sezonda Luce'yi de, Ersun Yanal'ı da hayli hayli gömerler.En son Oruç tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 13:08.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 aylik icin direk sergeni alir koyardim takima..hami yankis tercih malesef
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu enkazı yarım sezon üstlenecek -nispeten- belli bir kariyeri olan tekbik direktör bulmak kolay değil. O yüzden Hami vs isimleri dolaşıyor. Ben teknik direktör olsam şu kadronun başına geçer miyim diye kendimize soralım isterseniz. Çıkacak cevapların büyük çoğunluğü benzer olacaktır eminim.
Hami kisa vadede iyidir yapacak bir sey yok..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum