Başlarım luce ye. Adamın nazini mi çekeceğiz. :-)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta'nın çıkıp açıklama yapması lazım
Ben bugün luce gelmeli ve gelecek diyordum ama bence bu is olumsuz olarak kapanmistir.
Yönetim bu konuda hata yapmistir bu konuda bugün tartistigim kisilerden özür diliyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
arkadaşlar kimse luceskuyu beklemesin lucesku bize GELMEZ nedenmi 1- bu adama 3 istanbul yalakası defalarca teklifte bulundu gelmedi tutup bizemi gelecek 2-shaktarda deli para kazanıyor 3-her röpörtajında sahaktara gönül bağım var diyor 4-shaktarın sahibi ne derse o olur diyor 5-ukraynada ya shaktar yada kiev şampiyon oluyor bizde şampiyon olma ihtimali shaktara göre daha düşük bunu türkiyede çalıştığı için iyi biliyor bu sebeblerden dolayı trabzonspora gelmez kimse heveslenmesin birde benim anlamadığım 71 yaşına girmiş bir adamın peşinden niye bu kadar koşuluyor anlamadım gitti dünyada başka hocamı kalmadı burda ustayı çok destekledim ama hoca konusunda bence sınıfta kalmıştır he bu ustayı desteklemeyeceğim anlamına gelmez.
Yorum
-
Yine görüşmedik muhabbeti yapıp oyaladığıyla kalacak.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam çıkıp küfretse yine bizimle anlaştığına yoracaksınızÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu icin ustu acik konustu.
Usta aciklama yapmazsa, danisikli dovustur.
Sezon sonu anlasmislar anlamina gelir.
Adam resmen Başkanımıza yalancı dedi
Trabzonspor'u gömdü
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
Luceyle sezon sonu icin soz alinmis olmasa neden sadi hocayla sene sonuna kadar devam etcekler ki bulurlar bi hoca koyarlar takimin basina..mantiksiz geliyor bana ..gerci bu tkim trabzonspor her turlu mantiksizliga acik bi klup.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi diyelim ki Usta direkt veya endirekt olarak Lucescu ile hiç görüşmemiş olsun. Lucescu'nun bunu yalanlayacağını bile bile neden görüştük desin. Üstelik seçimi kazandıktan sonra da bunu söylemeye devam etti...Mustafa Yumlu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum